<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Lierop JO15-1

Lierop onder 15-1 -S.J.V.V. onder 15-1 10-1

Lierop schotelde de trouwe supporters een mooie pot voetbal voor. De tegenstander kreeg geen enkele kans om gevaarlijk te worden door het drukzetten van het hele team. Al snel scoorde Sjoerd de 1-0 na een mooie pass van Stijn. Tino wist uit een corner van Tim tussen alle reuzen in toch de 2-0 in te koppen. Maarten scoorde met een mooi schot de 3-0 en vlak voor rust kon Tino beheerst scoren na een goede  voorzet van Ravi. Na rust ging Lierop door. Sjoerd had slim door dat de lange keeper vaak te ver voor zijn doel stond en wist deze doelman een paar keer te foppen met een bekeken boogbal. Ook Ravi, Teun, Ravi en Tino scoorden er op los. Achter werd bijna niets weg gegeven door het sterke verdedigen van de verdedigers en keeper Freek. Ook heerlijk als coach om het positieve coachen van elkaar langs te lijn te horen. Mannen, mooie prestatie. Zaterdag Laola? En dan vakantie.

 

 

Lees verder
Lees minder
Brandevoort onder 15-2 - Lierop onder 15-1 1-9

Na een mooie rondrit naar het sportpark van Brandevoort mocht Lierop aantreden tegen een van de laag geklasseerde ploegen. De uitslag doet vermoeden dat Lierop een goede wedstrijd speelde. Maar dat was niet zo. De scheidsrechter was vandaag de uitblinker. Er was weinig combinatievoetbal te zien, er werd veel te veel gelopen met de bal. Ook het aanspelen was van een laag niveau. Positieve zaken : Teun Wijnaldum, die weer 2x wist te scoren. Keeper Freek, die als linksbuiten wist te scoren.
Volgende week laten zien wat jullie echt kunnen.

 

 

Lees verder
Lees minder
Someren onder 15-2 - Lierop onder 15-1 0-6

Lierop moest vandaag op veld 8 aantreden tegen de concurrenten uit Someren. Bij Someren zat Tom op de bank ( De D1 van Someren was vrij). Lierop was veel beter maar verzuimde te scoren. Teveel alleen doen en te onnauwkeurig in de afronding. Maar gelukkig bediende Sjoerd Tim en deze liet de keeper kansloos, 0-1. Even later speelde Ravi een keer over en zo kon Sjoerd de 0-2 maken. Na rust viel Stijn in als rechterspits en deze bezorgde Someren-back Tom een moeilijke middag. Stijn maakte de 0-3 en 0-4. Van een van de doelpunten was het jammer dat er geen herhaling was: wat een mooie aanval. Raoul hield alles achter dicht, Maarten veroverde de ene bal na de andere op het middenveld en Freek kwam goed uit zijn doel als het nodig was. Sjoerd en Ravi wisten ieder nog te scoren en zo werd het 0-6. Helaas had de goed fluitende scheidrechter als eindstand 0-4 ingevoerd. Dit zal wel rechtgezet worden. Ravi gelukkig maar 2x buitenspel gelopen. Jammer voor de leiders. Volgende week om 14.00 uur uit tegen Brandevoort. Succes!

 

 

Lees verder
Lees minder
Ondo onder 15-1 - Lierop onder 15-1 1-3

 

Lierop behaalde een verdiende overwinning op het altijd lastige Ondo. Het was al even geleden dat de laatste wedstrijd gespeeld was. Daarom werden de spelers van de week door interim-trainer Hebreu op scherp gezet. En dat was te merken. Lierop voetbalde beter dan de gasten en er werd met veel inzet en passie gespeeld. Een corner van Tim verdween rechtstreeks in het doel. Of raakte Tino de bal nog aan met zijn hoofd? Even later brak Stijn door over rechts en zijn goede voorzet over de grond werd door de goed meegelopen Teun met rechts in het doel gewerkt, 0-2.
 
Na de rust ging het tempo bij Lierop omhoog, de bal werd sneller gespeeld. Dit leverde een paar mooie aanvallen op, maar de derde treffer bleef uit door dat het in de eindfase net te slordig was. Gelukkig wist Liam de bevrijdende 0-3 binnen te schuiven. In de laatste seconden wist Ondo de sterk keepende Ravi te passeren, 1-3. Er werd niet meer afgetrapt en na het laatste fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter nam Lierop verdiend 3 punten mee naar huis. Volgende week thuis tegen het nog ongeslagen Meijel. Succes!!!
Lees verder
Lees minder
Lierop onder 15-1 - Rood Wit 62 onder 15-2 14-1

Na de zware partij vorige week in Helmond mocht Lierop vandaag weer aantreden tegen een ploeg uit Helmond. Het werd een veel te makkelijke middag voor Lierop, dat onder leiding van de uitstekend leidende scheidsrechter Leo van Seggelen, een zwakke tegenstander trof in Rood Wit. Na een periode van veel lopen met de bal ging het tempo omhoog. Liam legde terug op Maarten die de tevergeefs springende keeper met een mooi schot versloeg. Even later bediende Stijn Sjoerd : 2-0. Een fout in de Lierop defensie bracht de spanning terug, 1-2. Maar dat duurde maar even. Lierop liep tot de rust uit naar 6-1 door doelpunten van Sjoerd (2x) Liam en Raoul met een kopbal na een corner van Tim.
Na rust was het helemaal op bij Rood-Wit. Uiteindelijk werd het 14-1 door doelpunten van Raoul(2x), Tijn, Boudewijn, Tim en Liam (2x). Volgende week de derby tegen Someren. Succes

 

Lees verder
Lees minder
Mulo/Helmondia onder 15-2 - Lierop onder 15-1 5-4

Lierop slaagde er net niet in om een punt mee te nemen naar Lierop. Lierop had het moeilijk met de fysiek sterke gasten. Lierop maakte wat teveel fouten in de dekking en slaagde er niet in om goed op te bouwen. Na een 2-0 achterstand maakte Sjoerd , na even ingehouden te hebben, een hele mooie goal, 1-2. Na de rust kwam Lierop op 2-2. Liam gaf het laatste zetje na een goede actie van Tijn. Mulo kwam op 3-2 na een fraaie buitenspelgoal. Alleen was de scheidsrechter de enige, die dat niet zag (wilde zien). Het werd 4-2. Maar Lierop haakte weer aan door een goal , 4-3. Weer Mulo, 5-3. Rob bracht de spanning weer terug na een mooie actie, 5-4. Lierop had nog een aanval, maar het was natuurlijk weer buitenspel. Jammer mannen. Goed terug gekomen. Hard werken aan het opbouwen van achteruit. 

 

Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement