TOTO SV Lierop
Klik hier voor de tussenstand van de TOTO 2018-2019 (opent in Excel)
Klik hier voor het deelnameformulier van de TOTO 2018-2019

TOTO Reglement
1. Inleggeld bedraagt 5 Euro te voldoen bij inlevering van het totoformulier.
2. Meerdere deelnameformulieren per persoon zijn toegestaan.
3. Voor elke goede voorspelling krijgt u drie punten, die tezamen worden opgeteld tot een totaalstand.
4. 1 staat voor winst thuisspelende club, 2 staat voor winst uitspelende club, 3 staat voor gelijkspel.
5. Per wedstrijd is maar een voorspelling geldig. Indien u per wedstrijd meer dan een voorspelling invult, is deze ongeldig.
6. Wedstrijden gespeeld na de laatste wedstrijddag tellen in principe niet meer mee, tenzij de KNVB de competitie collectief verlengt.
7. Inhaalwedstrijden tellen mee in de periode waarin ze gespeeld worden en dus niet in de periode waarin ze oorspronkelijk gepland stonden.
8. Bij eventuele staking wordt de beslissing van de KNVB overgenomen.
9. De aanvullende vraag is bepalend bij een gelijke eindstand. In dit geval wint diegene die bij de extra vraag het werkelijke aantal het dichtste benadert. Is het dan nog gelijk dan wordt de prijs evenredig verdeeld.
10. Bij gelijke stand in een periode wordt het prijzengeld evenredig onder de winnaars verdeeld.
11. In gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de LIEROP 1 toto-commissie.

Het prijzengeld is vastgesteld op:
Einduitslag:
1e prijs: 30% van het totale inleggeld
2e prijs: 25% van het totale inleggeld
3e prijs: 15% van het totale inleggeld
4e prijs: 10% van het totale inleggeld
5e prijs: 5% van het totale inleggeld.
Per periode: 5% van het totale inleggeld.

Periode 1: alle wedstrijden vanaf 30 september t/m 2 december
Periode 2: alle wedstrijden vanaf 3 december t/m 16 maart
Periode 3: alle wedstrijden vanaf 17 maart t/m 26 mei.

Tussenstanden worden wekelijks bekend gemaakt op het prikbord in de kantine en op deze website.