Heb je een blessure?

Al een tijd had je de keus om gebruik te maken van het inloopspreekuur van fysiotherapiepraktijk Jeurissen & Van den Ingh (www.fysiotherapie-gpd.nl). Deze hebben hun praktijk in Deurne, Mierlo en Gemert. SV Lierop is een samenwerkingsverband aangegaan, wat voor de leden alleen maar voordelen biedt bij een blessure. Elke dinsdagavond van 19.15 uur tot 20.00 uur is er gedurende de voetbalcompetitie een spreekuur op het sportpark in de verzorgingsruimte. Fysiotherapeut Erik Borsboom is dan aanwezig om te adviseren hoe je het best je blessure kunt aanpakken. Je hoeft geen afspraak te maken.

Dit geldt voor alle leden van SV Lierop, dus niet alleen senioren, maar ook jeugd, veteranen en rustende leden. De fysiotherapeut stelt een eerste diagnose en maakt een verder behandelplan. dit is dus een vrijblijvend advies! Je kunt dan zelf kiezen wat je hiermee doet. Je bent niet gebonden aan een bepaalde fysiotherapeut om gebruik te maken van de diensten van de praktijk van Jeurissen & Van den Ingh.

De vergoeding ivm eventuele verdere fysiotherapeutische behandeling kun je nakijken in je polisvoorwaarden. De inloopspreekuren in hun praktijken in Deurne, Mierlo en Gemert blijven bestaan. Deze zijn ook gratis te bezoeken. de tijden van die inloopspreekuren zijn:

Deurne
Maandagmorgen van 07.30 - 09.30 uur.
Fabriekstraat 24, Deurne
Mierlo
Dinsdagavond van 18.30 - 19.30 uur
Graspieper 4, Mierlo
Gemert
Maandagavond van 19.00 - 20.00 uur
Vicaris van der Asdonckstraat 55, Gemert
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Huub van Lieshout (06 22 785 953).