<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Verslagen februari 2020

Degradatiezone niet meer ver weg voor Lierop na nieuwe domper tegen rode lantaarndrager Grashoek
Dat het seizoen tot nu toe niet gaat zoals verwacht en gehoopt is een understatement maar na de twee nederlagen deze week- eerst werd er verloren bij ODA waarna het in de paar nog te spelen minuten tegen Cranendonck dinsdagavond ook misging- zal Lierop tegen Grashoek wel punten moeten gaan pakken om niet verder weg te zakken. Grashoek staat bij aanvang van het duel op de laatste plaats en zou dus de ideale tegenstander kunnen zijn om weer eens een overwinning te boeken. Eerder dit seizoen lukte dat Lierop echter niet, ze kwamen ondanks een goede wedstrijd toen niet verder dan 1-1.

De eerste helft lijkt er voor Lierop ook zeker weer eens een overwinning in te zitten. Hoewel het spel niet groots is, is de thuisploeg wel de betere. Lierop heeft een licht overwicht en komt na ruim een half uur spelen ook terecht op voorsprong. Grashoek is eerder gevaarlijk geweest met een aantal speldenprikjes maar het is Lierop dat de doelman van de tegenpartij het meeste te doen geeft de eerste helft. Zo weet de doelman een goede kopbal van Hidde uit een voorzet van Daan Hooglugt nog net uit het doel te houden. Het lukt diezelfde Hidde tien minuten later echter wel om, wederom op aangeven van Daan, te scoren: 1-0. Voor de rust gebeurt niet al te veel spannends meer, totdat Lierop vlak voor rust nog een kans krijgt om toe te slaan. Het is weer Hidde die in kansrijke positie komt maar dit keer met wat minder geluk, de uitkomende doelman van Grashoek weet de poging te stoppen en voorkomt zodoende een grote tegenvaller voor de rust. Daan heeft daarvoor nog een gele kaart gekregen voor een harde charge.

De thee lijkt de uitploeg in de rust een stuk beter te hebben gesmaakt dan Lierop, want hoewel Lierop niet slecht begint gaat het daarna al snel de verkeerde kant op. Grashoek weet zichzelf een kans te verschaffen in de zestien van Lierop. Sjoerd redt maar vervolgens gaat het in de rebound alsnog fout: 1-1. Na de gelijkmaker mag Lierop enkel van geluk spreken dat het de wedstrijd nog met een punt eindigt. Eerst wordt er nog gewisseld, Bart van Brussel vervangt Kevin Geerts. Vervolgens staat Lierop achterin niet helemaal op te letten. Een moment van onoplettendheid van Rob Hurkmans geeft Grashoek een levensgrote kans op de voorsprong. Het geluk blijkt aan de zijde van Lierop te zijn als de aanvaller van de Limburgers de kans voor vrijwel open doel mist. Even later gaat het weer niet lekker in de Lieropse defensie, maar wederom staat de aanval van Grashoek niet op scherp. Met Maarten in de plaats van Ralf probeert Lierop in de slotfase nog een winnende goal uit het vuur te slepen, maar veel moeite hoeft de doelman van Grashoek niet meer te nemen om Lierop van scoren af te houden. De wedstrijd eindigt in 1-1.

Met het gelijke spel is Grashoek in ieder geval van de rode lantaarn af, die wordt doorgegeven aan SJVV. Lierop schiet een stuk minder op met het punt en zal het met wedstrijden tegen ONDO, RKMSV, SSE en Bruheze op het programma ook de komende weken lastig krijgen. Volgende week staat de derby bij ONDO op het programma, dat belooft ongeacht het resultaat al een groot feest te worden. Tot zondag!
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement