<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Verslagen september 2017

Lierop onder 13-1 veel te sterk voor Liessel (23-9)
Na een goede voorbereiding in de beker, waarin Lierop liet zien dat het niets minder is dan Mierlo-Hout en in een mooie partij NWC D1 met 6-3 naar huis stuurde, stond vandaag de eerste competitie wedstrijd tegen Liessel op het programma. Lierop startte goed, maar de eindpass was slordig en de kansen werden niet benut. Na een lange trap naar voren werd de Lierop verdediging verrast en kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. Maar na een indraaiende corner van Tim ( raakte Liam hem nog aan met het puntje van zijn speciale schoeisel?) was Lierop los. Voor rust doelpunten van Tino, Jeroen (3) Liam, Tino en Ries (3). Na rust ging Lierop door. De verdediging speelde sterk en Lierop wist er nog 7 bij te prikken . Lars (2), Tino (2), Sjoerd (2) en Ries bepaalden de stand op 16-1. Scheidsrechter van Heugten floot een foutloze wedstrijd en assistent scheidsrechter Hebreu had in het begin wat moeite met de optrekkende mist en de shirts, die erg op elkaar leken. Volgende week uit naar NWC. Succes
Lees verder
Lees minder
Liessel – Lierop 1-1 (0-0) Wedstrijd 1, 24-09-2017
Lierop begon de competitie met matig voetbal en kwam desondanks met een punt thuis. En met een kater, want nog geen minuut voor het einde van de wedstrijd stond er nog een 0-1 score op het scorebord. Een onoplettendheidje in de defensie bij een vrije trap van Liessel, een leep passje van de Liesselse spits Engels op zijn goed inlopende maatje Vedder en het stond 1-1. Een eindstand die wel recht deed aan het totale wedstrijdbeeld.

Na een rommelige start van beide teams nam Liessel het heft in handen, Lierop kwam niet verder dan verdedigen. Met kunst- en vliegwerk, de nodige overtredingen, gele kaarten voor Ralf van de Laar en Nick van de Sluijs en prima keeperswerk van Sjoerd Hooglugt, wist Lierop de Liesselnaren van scoren af te houden. Tegenover meerdere kansen voor de thuisploeg stond slechts één halve kans voor Sander van der Loo die naast mikte. De rust werd met 0-0 gehaald en dat was al heel wat.

Na de thee kwamen de Lieroppenaren wat scherper op de puur natuur grasmat en Liessel kakte in. Hoewel het allemaal niet van een niveau was om in de krant te schrijven nam Lierop duidelijk de teugels over en er kwamen kansen. Sander van der Loo knalde van dichtbij over het doel, Ralf van de Laar probeerde met een leuke lobbal de lange Liesselse doelman te verschalken en Tom Raaijmakers was met een kopbal dreigend. Liessel stelde daar weinig tegenover al liet hun invaller no. 7 een grote kans liggen toen hij de uitgelopen Sjoerd Hooglugt al gepasseerd was.

Met nog tien minuten te spelen mocht Lierop een corner nemen. De hoge bal werd weg gekopt en viel voor de voeten van Thijs van Heugten die op goed geluk op doel probeerde te mikken maar de bal voor de voeten van Hidde Maas deed belanden. Maas aarzelde niet en tikte van dichtbij binnen, 0-1.
Liessel ging met de moed der wanhoop in de aanval maar creëerde heel weinig. Totdat het handig gebruik maakte van concentratieverlies bij de tegenstander. Lierop mocht nog aftrappen en daarna klonk het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Vane.
Lees verder
Lees minder
NWC onder 13-2 - Lierop onder 13-1 0-4 (30-9)
Lierop speelde vandaag een beroerde wedstrijd op een beroerd veld. Dat deze betonnen baan goedgekeurd is als wedstrijdveld is mij een raadsel. ASV zal er wel niet op hoeven te spelen, want het schijnt een kunstgrasveld te zijn. Lierop paste zich niet aan de veldomstandigheden aan ; de eerste aanname was slecht, lopen met de bal naar het drukke midden was blijkbaar een betere keus dan combineren en sommige spelers hadden wat moeite om oranje en rood-wit uit elkaar te houden. Lierop kwam op voorsprong toen de slim vrij gelopen Tino een corner van Tim binnen kopte, 0-1. Jeroen zette Sjoerd voor de keeper en deze maakte de 0-2. Na de rust eenzelfde spelbeeld en na 10 minuten maakte Han van de Laar zijn debuut in de D 1. Een goede debutant scoort en dat deed Han, 0-3. Even later een herhaling van de eerste goal, Tino 0-4. Beide backs Maarten en Tijn speelden een sterke partij. Volgende week 2x goed trainen en dan weer goed voetballen tegen SJVV. Han en Bob, bedankt.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement