<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws januari 2023

Nieuwjaarsreceptie en huldigen jubilarissen
Welkomstwoord van de voorzitter.
Namens het bestuur van SV Lierop heet ik jullie van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van onze vereniging. Dit jaar een keer op donderdag, omdat we wisten dat zaterdag al de nodige van ons bezet waren. Ik neem jullie graag mee terug naar zaterdag 8 januari 2022. Dat was de dag dat we vorig jaar eigenlijk toen de Nieuwjaarsreceptie zouden houden. Deze ging toen echter niet door in verband met de Corona-richtlijnen. We kunnen het ons nu bijna niet meer voorstellen, maar vorig jaar hadden we die nog. Ik zit thuis op de bank wat te mijmeren over ons clubke. Eigenlijk zit ik wat te somberen. Want wat gaat die Corona allemaal voor gevolg hebben? We hebben in die winter al het besluit moeten nemen om de O19 uit de competitie terug te trekken. En we weten dat dit het laatste seizoen van het vierde zal worden. Ook de scheidsrechters vergen aandacht. Want we zitten toch maar dun in onze scheidsrechters en die worden ook elk jaar weer ouder. Kortom, wat gaat 2022 ons brengen?
 
Gelukkig zien wat al vrij snel dat de Corona-maatregelen worden ingetrokken en dat er weer gewoon wedstrijden kunnen worden gespeeld en de kantine gewoon open kan. We merken dat iedereen er weer zin in heeft. De sfeer in de kantine wordt elke week beter. Het is er druk en gezellig. Het lijkt wel of iedereen zich bevrijd voelt. Dat gaat de goede kant op. In de zomer hebben we ons jubileum geweldig gevierd. Met een prachtig boek en een super feestweekend. Ik wil hier nogmaals de organisatie van harte voor bedanken. Het was echt top. Na de zomer hebben we in het nieuwe seizoen inderdaad 1 seniorenelftal minder. Maar dat creëert wel veel rust bij de Technische commissie en de leiding van de teams. Niet meer van donderdagavond tot zondagochtend achter iedereen aanbellen, om maar teams bij elkaar te krijgen. En we hebben nu ook meer scheidsrechters. Ook dat is wel prettig. En helemaal mooi om te zien dat nu ook een vrouw haar debuut heeft gemaakt. Susan Dam heeft de eerste wedstrijd er op zitten.
 
En dan de jeugd. We zien bij de jongste teams steeds meer aanwas. Waar het vroeger altijd zo was dat men voor het seizoen lid werd, zien we nu dat er ook tijdens het seizoen nieuwe leden bij komen. We zien dan ook dat onze vereniging aan het groeien is. Aan de ene kant zijn er 22 leden gestopt, maar we hebben in 2022 ook maar liefst 34 nieuwe leden mogen begroeten. En ik zag dat we dit jaar ook al weer een nieuw lid erbij hebben. Onze ledenaantal is dan ook gestegen naar 403. Hier zijn we supertrots op. Ik wil dan ook iedereen van harte bedanken voor zijn of haar bijdrage hier in. Want samen maken we SV Lierop en samen mogen we trots zijn op SV Lierop.
 
Als ik er zo dan op terugkijk, dan hebben we een bijzonder jaar, maar ook een heel mooi jaar achter de rug. Op naar het nieuwe jaar. Een jaar waarin we een nieuwe trainer voor Lierop 1 gaan krijgen. We weten alleen nog niet wie. De Technische commissie is er druk mee bezig, maar ik heb nog geen telefoontje van Dirk ontvangen dat we hem hebben. Maar dat zal vast wel goed komen, zoals 2023 ook weer een mooi jaar voor ons mag worden. Als we hier weer met zijn allen de schouders onder zetten, dan gaat dat vast weer lukken. Ik wens jullie, mede namens de andere bestuursleden, allen een geweldig sportief en gezond 2023 toe.
 
Huldiging jubilarissen
SV Lierop is trots op het de jubilarissen van dit jaar. Op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie waren 11 jubilarissen aanwezig en werden ze gehuldigd. Elke jubilaris werd hierbij persoonlijk toegesproken door onze voorzitter Arjan Heijblom. De jubilarissen werden in de bloemen gezet en kregen de speld die hoort bij het jubileum. Het 60-jarig jubileum was er voor Leo van Seggelen. Wim Berkers, Gerard van Bussel en Léon Verstappen werden gehuldigd voor hun 50-jarig jubileum. Marc Sanders voor zijn 40-jarig jubileum. En Guus Berkers, Dirk Hesius, Tom van Lieshout, Ad van der Sluijs, Bas Verstappen en Jan van de Zanden zijn 25 jaar lid van onze vereniging. De jubilarissen Peter Meeuws, Willem van Bussel, Frank Hurkmans en John, Lars en Sven van Lieshout (allen 25 jaar) waren helaas verhinderd.
 
Bestuur SV Lierop
 
 
Namen bij de foto
V.l.n.r. boven: Jan van de Zanden, Wim Berkers, Bas Verstappen, Ad van der Sluijs, Tom van Lieshout en Guus Berkers.
V.l.n.r. onder: Léon Verstappen, Dirk Hesius, Leo van Seggelen, Marc Sanders en Gerard van Bussel
Lees verder
Lees minder
Toeptoernooi SV Lierop gaat niet door
Helaas gaat het toeptoernooi van SV Lierop dit jaar niet door.
Dit in verband met te weinig aanmeldingen.
Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement