<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws december 2022

Winterstop
De laatste trainingen voor de winterstop zullen voor alle teams plaatsvinden in de week van maandag 12 december.
 
Na de winterstop starten alle trainingen weer vanaf maandag 9 januari.
Lees verder
Lees minder
SV Lierop Nieuwjaarsreceptie
Beste Leden van SV Lierop,
 
Op donderdag 5 januari 2023 wordt onze traditionele nieuwjaarsreceptie in de kantine van ons sportpark gehouden. Daarom willen we jullie van harte uitnodigen voor deze Nieuwjaarsreceptie.
Vanaf 20.00 uur zijn jullie van harte welkom om elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen.
 
Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden vanaf 20.30 uur onze jubilarissen gehuldigd.
 
25 jaar:
Guus Berkers, Willem van Bussel, Dirk Hesius, Frank Hurkmans, John van Lieshout, Lars van Lieshout, Sven van Lieshout, Tom van Lieshout, Peter Meeuws, Ad van der Sluijs, Bas Verstappen en Jan van de Zanden.
 
40 jaar:
Marc Sanders.
 
50 jaar:
Wim Berkers en Gerard van Bussel en Léon Verstappen.
 
60 jaar:
Leo van Seggelen.
Fijne jaarwisseling en graag tot ziens op donderdag 5 januari.
 
Namens het bestuur SV Lierop
Astrid Oomen, secretaris
Lees verder
Lees minder
Lierop 1 boekt belangrijke derby zege op SSE
Na afgelopen wedstrijd zullen de verslagen iedere week weer hier te vinden zijn.
 
Het vlaggenschip van SV Lierop heeft afgelopen zondag een zeer belangrijke derby zege geboekt op directe concurrent SSE. In Kaauwvoetenland, dat voor de supporters langs de kant zijn naam eer aan deed, hield Lierop 1 de drie punten in eigen huis.
Lierop trof met SSE een concurrent uit de middenmoot, die net als de rood-witten slechts een van de laatste vijf wedstrijden wist te winnen. Daarnaast pakte Lierop de afgelopen wedstrijden behoorlijke wat rode kaarten, waardoor er hier en daar wat geknutseld moet worden in de opstelling.
Ondanks de grote belangen, je wilt immers niet een half jaar aan een nederlaag tegen een rivaal herinnerd worden, kent de eerste helft geen enorm spektakel. Beide ploegen delen hier en daar een speldenprik uit maar wachten lang met het creëren van echt grote mogelijkheden. Lierop probeert via Bas van de Witteboer en Tijn van Nuenen tot kansen te komen maar beide testen de doelman maar weinig. De eerste grote mogelijkheid is dan voor SSE. Een schot van afstand gaat via Han Maas tegen de paal, waarna de bal terug komt in de doelmond. Door wat geklungel van SSE voor het doel komt Han echter wederom op tijd met een redding.
Aan de andere kant zet Lierop onder andere via Tijn en Bas een goede aanval op. De bal komt bij Rob Kornuijt, maar die ziet zijn inzet geblokt worden. Er volgt een paar minuten later nog een grote kans voor Hidde Maas met een inzet die net wat kracht mist. Voor rust komt er nog wat Lierops gevaar uit vrije trappen en een lange bal van Bart Sijbers op Sjoerd van Seggelen, maar het net weet de thuisploeg niet te vinden. Daarmee gaan de teams met een brilstand rusten.
Het is vervolgens Lierop dat de beste thee heeft in de rust, want ze beginnen de tweede helft zeer voortvarend. Tijn geeft een vrije trap uitstekend voor waardoor Bart hem prima binnen kan koppen: 1-0. Het blijkt een van de eerste, en zeker niet de laatste kansen voor de ploeg van Mark Lommen in het tweede bedrijf. Ondertussen wordt ook SSE steeds dreigender, met een aantal pogingen van buiten de zestien die een aantal keer tot scrimmages voor het Lieropse doel leiden. Ze lopen dankzij oplettende verdedigers en doelman Han vaak goed af.
Op zoek naar de gelijkmaker wisselt SSE en gaan ze meer ruimte weggeven. Het dwingt Lierop verder terug te verdedigen met de kont tegen eigen zestien aan. Grote kansen levert het de uitploeg echter niet op uit open spel. Wel is duidelijk dat de thuisploeg goed moet blijven opletten om de nul te houden en de punten over de streep te trekken. Daarvoor krijgt het nog kansen op die opdracht makkelijker te maken. Een goede actie van Tijn, die voor veel gevaar zorgt de tweede helft, maakt dat hij kan schieten. Tijn raakt de paal, waarna Bas in een poging te schieten naar de grond wordt getrokken. De scheidsrechter geeft voordeel in plaats van een penalty, waarna Sjoerd er nog bijna 2-0 van weet te maken.
Diep in de extra tijd krijgt Lierop nog een hele grote counterkans, als de doelman van SSE met een vrije trap mee naar voren gaat. De afgeslagen bal belandt bij Tijn, die de bal centimeters voor het doel langs schiet. Het blijkt de laatste grote kans van de wedstrijd, waardoor Lierop er met de zege vandoor gaat.
Door de belangrijke overwinning stijgt Lierop over SSE heen naar de 7de plaats. Na 11 wedstrijden heeft het 14 punten en bezet het een plaats in de middenmoot. Het was de laatste officiële wedstrijd voor de winterstop. Het eerste weekend in februari wordt de competitie weer hervat, dan gaat Lierop pogen zich te revancheren in een andere derby, thuis tegen SVSH.
Lees verder
Lees minder
JO15-1 Kampioen!
De mooiste kampioenschappen zijn degene die je niet verwacht. Daarom zal het behaalde kampioenschap van de JO15-1 van SV Lierop op 17 december 2022 nog lang herinnerd worden, al is het maar door de spelers zelf.
 
 
Lees verder
Lees minder
Oliebollenverkoop SV Lierop 2022
Op oudejaarsdag gaat SV Lierop weer oliebollen verkopen. In tegenstelling tot de afgelopen 2 coronajaren worden er dit jaar geen oliebollen bezorgd.
 
Op 31-12-2022 is de kantine vanaf 11:00 uur tot 17:00 geopend voor de verkoop van de oliebollen en om gezellig een drankje te komen doen. Er zijn oliebollen te koop met rozijnen en zonder rozijnen. Een oliebol kost 90 cent.
 
Ook is het mogelijk om de oliebollen vooraf te bestellen. Bij bestellingen vanaf 25 oliebollen raden we dit aan. U kunt de bestellingen plaatsen via deze link.  
 
We hopen u allen te zien op 31-12.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Lierop.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement