<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws november 2022

SV Lierop en Mark Lommen na dit seizoen uit elkaar
Onze hoofdtrainer Mark Lommen is bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij SV Lierop.
 
In goed overleg tussen Mark en de TC is besloten om na dit seizoen een punt achter de samenwerking te zetten. Wij wensen Mark alvast veel succes met zijn verdere trainerscarrière.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Cursus Teamverzorger SV Lierop
Op 1 en 8 november hebben 7 personen deelgenomen aan de cursus Teamverzorger bij de SV Lierop en afgesloten met een certificaat.
 
Deze cursus is opgezet omdat de meeste sportverenigingen niet de financiële middelen hebben om een gediplomeerd sportverzorger/masseur in dienst te nemen of is het alleen haalbaar voor het selectieteam. Hierdoor is bijvoorbeeld de eerste opvang van sportblessures of het eventueel preventief tapen van een enkel niet voor iedere sporter bereikbaar. Ook is het belangrijk dat er iemand is die bij een acute hulpverlening kan handelen zoals bij een reanimatie.
 
De cursus bestond uit 2 avonden:
 
Acute hulpverlening en Eerste hulp bij sportongevallen.
 
De volgende onderwerpen kwamen aan bod:
• Reanimatie en AED (volwassenen en kinderen)
• Verslikking
• Traumatische bloeding
• Epilepsie
• Hartinfarct
• Beroerte
• Brandwonden
• Eerste hulp bij sportongevallen
• Hygiëne (o.a. hoe om te gaan met bidons)
• Inhoud verzorgingskoffer/tas
 
Voetbal medisch handelen en tapen
 
De volgende blessures kwamen aan bod:
• Sport gerelateerd hersenletsel
• Lies
• Hamstring
• Knie
• Enkel
 
Ook werd er een enkeltape gedemonstreerd en konden de cursisten zelf oefenen.
De cursisten krijgen automatisch elk jaar een uitnodiging voor een herhaling reanimatie en er zullen thema avonden worden georganiseerd om de kennis op peil te houden c.q. te vergroten.
 
De twee avonden werden verzorgd door Huub van Lieshout (SEH-verpleegkundige/reanimatie-instructeur) en Erik Borsboom (fysiotherapeut JVDI/Fysioclub en Helmond Sport).
De cursus was een pilot en werd enthousiast ontvangen door de deelnemers. Ook werd er belangrijke feedback gegeven waarmee de cursus nog beter kan worden. De cursus Teamverzorger is ook interessant voor andere sporten.
 
Wil je meer info over deze cursus? Neem dat contact op met Huub van Lieshout op 06-22785953 of mail teamverzorger@outlook.com
 
 
 
Lees verder
Lees minder
In memoriam Patrick Slegers
Als je de zoon bent van Piet en Elly Slegers kan het niet anders of de voetbalsport is je met de paplepel ingegeven. Zo was het dan ook bij Patrick, bijnaam Pino. Van jongs af aan was hij lid van de SV Lierop. Hij kon niet zo goed voetballen als zijn vader, maar was er altijd graag bij. Op oudere leeftijd werd hij dan ook leider of assistent-leider van een lager elftal. Voor de spelers was hij een mooie vent om erbij te hebben. Hij kon lekker cynisch zijn op een manier die op de lachspieren werkte. Je kon in het weekend niet op de Renkant komen, of Pino was er. Een vaste klant in de kantine. En altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij elk team van de club. Niet alleen bij SV Lierop was hij kind aan huis, ook bij Helmond Sport en PSV was hij een vaste waarde op de tribunes achter de goal met zijn sigaretje en zijn pilsje in de hand. SV Lierop en zijn medesupporters gaan een unieke vent missen. Onze gedachten gaan uit naar Elly en de rest van de familie. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Notulen ALV 17 november
Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats in de kantine van SV Lierop. Klik hier voor de notulen
Lees verder
Lees minder
Onderstaande oproep kregen wij vanuit de Gemeente Someren
Beste Leden en ouders van SV Lierop,
 
Onderstaande oproep kregen wij vanuit de Gemeente Someren:
 
De Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen komen er aan en wel op woensdag 15 maart 2023. Leden van uw vereniging hebben eerder al eens zitting genomen als stembureau lid bij verkiezingen.
Bij deze willen we u en de leden van uw vereniging van harte uitnodigen om weer een bijdrage te leveren aan de verkiezingen. Ook dit jaar zal uw vereniging per deelnemend lid een vergoeding ontvangen!
 
Komend jaar zullen de verkiezingen op 1 dag plaats vinden en zullen wij net als afgelopen verkiezingen centraal tellen. Dat betekent dat we op de verkiezingsdag zelf, de stemmen van beide verkiezingen gaan tellen op partijniveau, en dat we op donderdag 16 maart 2023 de telling af zullen ronden op kandidaat niveau. Iedereen zal bij deelname voorzien worden van eten en drinken.
Wij zijn op zoek naar:
  • Vrijwilligers voor de stembureaus op woensdag 15 maart 2023
  • Tellers op donderdag 16 maart 2023.
Wij vragen u als contactpersoon deze mail door te sturen naar de leden binnen uw vereniging. Zij kunnen zichzelf dan via deze link in deze mail opgeven als stembureau lid. Dit kan tot het einde van het jaar.
 
Men komt dan uit bij het ledenportaal, waarin de beschikbaarheid door gegeven kan worden. Als extra controle dient men zijn/haar telefoonnummer door te geven. Hier wordt dan een verificatie code naar toe gestuurd welke vervolgens ingevuld moet worden om door te kunnen gaan met de opgave.
 
Houdt er rekening mee dat bij opgave voor deelname, er verwacht wordt dat iedereen een online-training te volgen, ook al heeft u deze eerder gevolgd en afgerond.
Lees verder
Lees minder
Geen trainingen op maandag 5 december
Vanwege Sinterklaasavond gaan de trainingen op maandag 5 december niet door.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement