<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws oktober 2022

Algemene Ledenvergadering: 17 november 2022
Aan de leden van Sportvereniging Lierop,
 
Bij deze nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse ALGEMENE LEDENVERGADERING, die zal worden gehouden op donderdag 17 november 2022 a.s. aanvang 21.00 uur, in de kantine van Sportpark De Renkant.
 
 
Het bestuur vertrouwt erop alle leden op deze vergadering te mogen begroeten. Bij verhindering gelieve af te melden bij het secretariaat. Per e-mail: secretaris@svlierop.nl of tel: 06 42683091.
 
Namens het bestuur,
de Secretaris,
Astrid Oomen
Lees verder
Lees minder
SV Lierop trots op 21 jubilarissen
SV Lierop is er erg trots op dat er dit jaar maar liefst 21 jubilarissen waren bij de vereniging. Bij de eerste thuiswedstrijd van Lierop 1 waren een 11-tal jubilarissen aanwezig en werden ze gehuldigd. Elke jubilaris werd hierbij persoonlijk toegesproken, werden in de bloemen gezet en kregen een aandenken aan het jubileum. De jubilarissen welke waren verhinderd zijn thuis in de bloemen gezet en hebben daar het aandenken ontvangen.
 
Het 60-jarig jubileum was er voor de gebroeders Jan en Peter van der Zanden.
 
Harrie Gubbels, Frans Sijbers, Léon Verstappen en Twan van Brussel vierden hun 50-jarig jubileum en Marcel van der Zanden 40 jaar.
 
Ilse van Vlokhoven, Yvonne van de Kerkhof, Joost Beijers, Joost van de Boogaard, Luuk Meulendijks, Thijs van de Boomen, Geert Filippini, Rob Hurkmans, Frank Hurkmans, Bert van Lieshout, Tim van Lieshout, Frank Peters, Guido Hesselmans en Arjan Heijblom zijn 25 jaar lid van onze vereniging.
 
Wij wensen alle jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd met het jubileum.
 
Namens, 
 
Bestuur SV Lierop
 
 
 
 
 
 
Namen bij de laatste foto:
Achterste v.l.n.r. : Twan van Brussel, Rob Hurkmans, Harrie Gubbels, Tim van Lieshout, Peter van der Zanden, Bert van Lieshout, Jan van der Zanden, Frans Sijbers, Ilse van Vlokhoven, Arjan Heijblom en Guido Hesselmans.
Lees verder
Lees minder
Fluit je wel eens een wedstrijd en wil je ├ęcht weten hoe de spelregels toegepast moeten worden?
Binnenkort start bij 1 van de Astense of Somerense voetbalverenigingen de cursus verenigingsscheidsrechter.
 
Het opleidingsdeel bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur met praktijkoefeningen op locatie. Elke maand is er een bijeenkomst. De opleiding wordt ‘s avonds gegeven op een accommodatie van een voetbalvereniging. Tijdens de opleiding krijg je opdrachten die altijd te maken hebben met de eigen wedstrijden. Het ervaringsdeel bestaat uit het fluiten van minimaal 4 stagewedstrijden bij onze vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider.
 
De kosten voor deze opleiding zijn voor rekeningen van onze SV. Daarnaast zorgen we voor begeleiding, ondersteuning en een passende wedstrijdoutfit. Ook wanneer je niet elke week een wedstrijd kunt of wilt fluiten, kun je je aanmelden.
 
Een greep uit de onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen:
 • Leiding geven aan 22 spelers op het veld;
 • Het toepassen van de spelregels;
 • Uitvoeren van praktijkoefeningen;
 • Samenwerken met assistent-scheidsrechters;
 • De 11 competenties;
 • Positie kiezen en volgen;
 • Spelhervattingen en disciplinaire straffen.
Bij vragen of interesse kun je tot uiterlijk 17 oktober reageren. Mail naar arbitragecommissie@svlierop.nl of neem contact op met Frans Sijbers , tel 06 46 41 43 84.
Lees verder
Lees minder
Pupil van de week Lierop 1 - Maarheeze 1
Bij iedere thuiswedstrijd van SV Lierop is een 'Pupil van de Week'. Op 2 oktober, tijdens de wedstrijd tegen Maarheeze 1, was dit Jens Adriaans.
 1. Naam:     Jens Adriaans
 2. Leeftijd:     10 jaar
 3. Naam vader en moeder:   Susan en Henrie
 4. Naam broertjes en zusjes:  Maud en Bram
 5. Ik speel in SV Lierop (team):  Jo11-1
 6. Positie in het team:  Links voor
 7. Beste speler SV Lierop:  Dirk v Vlokhoven
 8. Favoriete club Nederland:  Ajax
 9. Favoriete speler Nederland: geen
 10. Favoriete club buitenland: Portugal
 11. Favoriete speler buitenland: Ronaldo
Komend seizoen zijn de pupillen te vinden onder het kopje 'foto's'. 
 
 
Lees verder
Lees minder
Vertrouwenspersoon SV Lierop
Beste leden,
 
SV Lierop is een grote, levendige vereniging waar spelers, trainers, bestuursleden, supporters en sponsoren veelvuldig contact met elkaar hebben. SV Lierop wil dat dit op een prettige, veilige manier kan. Dit lijkt een vanzelfsprekendheid. Vaak wordt er van uitgegaan dat dit het geval is en vaak is dit ook zo. Toch kunnen er zich situaties van zogenaamd ongewenst gedrag voordoen. Daarom hebben wij nu een vertrouwenspersoon binnen de gelederen. Dat is Emilie Ruijssenaars -de Vries.
De vertrouwenspersoon heeft bij ongewenst gedrag binnen de vereniging een ondersteunende taak naar de hulpvrager(s). Het zogenaamd ongewenst gedrag komt overal voor en kan het sportplezier in hoge mate bederven. Onder ongewenst gedrag wordt in ieder geval verstaan:
 • Seksuele intimidatie
 • Agressie en geweld
 • Pesten
 • Discriminatie
 • Interne criminaliteit
Indien je last hebt van dit ongewenste gedrag, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon heeft dan o.a. als taak:
 • Te luisteren naar jouw klachten en/of problemen
 • Nagaan of bemiddeling wenselijk is
 • In samenspraak met de hulpvrager bepalen van de te ondernemen stappen
 • Doorverwijzen naar hulpverlening
 • Ondersteunen van de klager
 • Nazorg verlenen
Het spreekt voor zich dat alle vragen vertrouwelijk behandeld worden. SV Lierop wil met de vertrouwenspersoon zorgdragen voor het tot stand brengen van deze veilige omgeving, zowel in de preventieve sfeer (vroegtijdige signalering) als in de oplossende sfeer (hulp bij belangrijke kwesties).
 
Hieronder stelt Emilie zich voor.
Hoi allemaal,

Mijn naam is Emilie Ruijssenaars -de Vries, ik ben geboren en getogen in Lierop. Ik wil mij graag middels dit bericht voorstellen als vertrouwenspersoon binnen SV Lierop. Mijn achtergrond ligt in de sportwereld, na in Lierop verschillende sporten te hebben gedaan zoals judo, tennis en dansen op jonge leeftijd. Ben ik uiteindelijk triatlon gaan doen, het verenigingsleven is mij bekend binnen verschillende sportdisciplines.

Daarna ben ik uiteindelijk mijn kennis in de sport gaan uitbreiden op het CIOS in Sittard. Ik heb 8 jaar als Sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en in 2017 heb ik een switch gemaakt naar een eigen sport/ coaching bedrijf in voeding en duursport.

Tijdens deze periode heb ik ook 4 jaar gewerkt binnen een organisatie die drop-outs tussen de 4 en 30 jaar opvangt met de diagnoses hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit. Vaak zaten deze jongens en meiden niet lekker in hun vel en knapte ze op zodra ze bij ons terecht kwamen. Ook daar was ik verantwoordelijk voor het in beweging krijgen van hun, met alle middelen die er zijn, waaronder sport er 1 was. Tegenwoordig ben ik werkzaam als sociaal werker in Eindhoven bij Stichting Springplank. Mijn gezin bestaat uit mijn man, mijn dochter, mijn zoon en onze lieve hond Lola.

Wil je graag eens je verhaal kwijt of zit je ergens mee als lid of als ouder, zoek dan contact met mij op. Dan kunnen we het tijdens een bakje koffie/ thee of wandeling, het er samen over hebben. Heel veel plezier allemaal met het voetballen, vol trots voor SV Lierop.

Tot ziens!
 
Groetjes Emilie
PS: voor contact, stuur een app naar mij en ik bel je zo snel mogelijk terug! Mijn nummer is 06-13369890.
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Helmond Sport RegioTour een groot succes!
Zeker 85 jeugdspelers van SV Lierop beleefden afgelopen zaterdag als afsluiting op het 75-jarig jubileum een leuke voetbalclinic. Onder begeleiding van voormalig Helmond Sport trainer Mario Verlijsdonk kregen ze tal van oefeningen voorgeschoteld: zoals een grote opblaasbare pannakooi, doelschieten, stropdas schieten en partijvormen met de SmartGoals en een opblaasbare boarding. Voor de middag waren de pupillen van O7 t/m O11 aan de beurt en na de middag maakten de junioren van O13 t/m O18 hun opwachting.
 
Ondanks dat de weergoden ons niet de hele dag goed gezind waren straalde het plezier er vanaf bij de spelers, een mooie afsluiting dus van het 75-jarig jubileum van SV Lierop!
 
Via deze weg nogmaals dank aan Mario Verlijsdonk en natuurlijk ook de vrijwilligers die weer paraat stonden om hun team te begeleiden!
 
 
  
 
 
Lees verder
Lees minder
In memoriam Piet Jacobs
De naam Piet Jacobs is bekend in Lierop, maar niet veel Lieropse mensen weten dat Piet een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van SV Lierop. Piet deed al mee op het allereerste voetbalveld op Hersel, maar was toen nog te jong om lid te worden. Hij werd lid in 1948 toen de club een beter veld kon huren aan de Laan ten Boomen. Hij was een rappe linksbuiten die deel uitmaakte van het eerste Lieropse team dat een kampioenstitel behaalde. Dat was in 1953. Hij vertelde ooit dat hij voor belangrijke wedstrijden drie of vier dagen niet rookte. In 1954 werd Piet bestuurslid en kort daarop werd hij voorzitter van de club. En toen kwam wat hij het dieptepunt van zijn tijd als bestuurder noemde: SV Lierop kwam in 1955 zonder veld te zitten. Dankzij de niet aflatende inzet van Piet en zijn medebestuurders bleef de club ook zonder veld geregistreerd bij de KNVB. Pas in 1960 lukte het om weer een speelveld te vinden. Vanwege zijn werk moest Piet stoppen met bestuurswerk. Hij voetbalde later nog even bij de veteranen. Hij bleef trouw lid en heeft gelukkig nog kunnen genieten van het jubileumboek. Want hij was altijd zeer geïnteresseerd in de historie van alles wat met Lierop te maken heeft. Onze gedachten gaan uit zijn kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.


Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement