<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws september 2022

Rabobank Clubsupport, stem op SV Lierop!
Vanaf vandaag (5 september) kan er weer gestemd worden voor Rabo Clubsupport. Na het succesvol verlopen Voetbalkamp 2022, willen wij de opbrengsten van de Rabobank Clubsupport actie gebruiken om weer een onvergetelijk weekend te organiseren voor onze jeugdleden. Hiervoor hebben wij jullie stem nodig!
 
Stemmen kan dit jaar via de Rabo App of Internetbankieren. Klik op Zelf Regelen en dan op Lidmaatschap. Vanuit hier kan je naar de stemlijst voor Rabo Clubsupport. In totaal heb je 3 stemmen. Per vereniging is er maximaal 1 stem uit te delen.
 
Namens alle (jeugd)leden dankjewel voor jullie stem!
Lees verder
Lees minder
Inning Contributie
Op dinsdag 27 september zal de contributie voor het seizoen 2022-2023 geïnd worden van het bij ons bekende rekeningnummer. De contributie is weer terug op hetzelfde niveau als die van 2020-2021, na de eenmalige korting van 50% van vorig jaar.
 
Klik hier voor de tarieven van dit seizoen.
 
Penningmeester SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Erik Borsboom vanaf maandag 12 september weer op de club
Vanaf maandag 12 september is fysiotherapeut Erik Borsboom van De Fysioclub weer op de club voor het blessurespreekuur.
 
Hij is aanwezig van 19.45 tot ongeveer 20.30 uur. Alle leden zijn welkom om vrijblijvend te laten kijken naar je klachten.
 
Lees verder
Lees minder
Huldiging jubilarissen 2021
We zijn altijd gewend dat we bij de Nieuwjaarsreceptie onze jubilarissen huldigen. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan in verband met de Corona-richtlijnen.
 
Maar we willen onze jubilarissen natuurlijk wel huldigen dit jaar. Zeker ook omdat het er zoveel zijn.
Daarom worden op zondag 2 oktober 2022, na de wedstrijd van SV Lierop 1 tegen Maarheeze 1, de volgende jubilarissen gehuldigd.
 
25 jaar lid:
Joost Beijers, Joost van den Bogaard, Thijs van den Boomen, Geert Filipinni, Arjan Heijblom, Guido Hesselmans, Frank Hurkmans, Rob Hurkmans, Yvonne van de Kerkhof, Bert van Lieshout, Tim van Lieshout, Luuk Meulendijks, Frank Peters en Ilse van de Waarsenburg.
 
40 jaar lid:
Marcel van der zanden.
 
50 jaar Lid:
Twan van Brussel, Harrie Gubbels, Frans Sijbers en Leon Verstappen.
 
60 jaar lid:
Jan van der Zanden en Peter (Peek) van der Zanden
 
Aanvang huldiging om 17.00 uur op Sportpark De Renkant.
 
Met sportieve groet,
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Geen trainingen aanstaande maandag i.v.m. Lierop kermis
Aanstaande maandag 19 september wordt er niet getraind in verband met de kermis.
Vanaf dinsdag wordt het reguliere trainingsschema weer hervat.
Lees verder
Lees minder
Heb jij de spelregelwijzigingen al doorgenomen nu de bal weer rolt?
In de kantine van SV Someren vond op vrijdagavond 9 september een infotainment-avond plaats over arbitrage en spelregels. De avond werd georganiseerd door NKS-project “De Waarde(n)volle Club” Cluster Lierop. Vertegenwoordigers van alle Somerense en Astense voetbalverenigingen waren aanwezig. Ook SV Lierop was met een aantal personen aanwezig.
 
Ed Jansen, voormalig scheidsrechter betaald voetbal, legde op een ontspannende wijze en met gevoel voor humor de spelregelwijzigingen uit en gaf aan de hand van praktijksituaties/-beelden uitleg over de genomen beslissingen. Er was tussentijds volop ruimte voor vragen, eigen praktijksituaties en discussies en daar werd dan ook volop gebruik van gemaakt! Na afloop kwam vanuit de aanwezigen het verzoek om dit soort bijeenkomsten vaker te organiseren.
 
Het was een mooie avond welke ongetwijfeld een vervolg zal krijgen vanuit het cluster.
Lees verder
Lees minder
2e druk jubileumboek!
Het jubileumboek van SV Lierop, dat haar 75-jarig bestaan viert, is nog geen drie maanden na de presentatie uitverkocht. Daarom werkt de club nu aan een tweede druk. Het professioneel vormgegeven boek zit bomvol historische feiten en foto's, anekdotes en klassieke voetbalhumor. 
 
'Van teulschoen tot gouden kicksen' kost 25 euro per exemplaar en is per mail te reserveren via: voorzitter@svlierop.nl.  
 
Let op: reserveren kan nog tot en met 15 november. De tweede druk zal nog voor de feestdagen gereed zijn.  
 
 
Lees verder
Lees minder
Dames SV Lierop op bezoek bij PSV!
Dit jaar wilde ons damesteam perfect aan de competitie beginnen. Onze aanvoerster, Floor Neervens, heeft dan ook alles in het werk gesteld om dit voor elkaar te krijgen. De dames wonnen namelijk een training van het grote PSV op De Herdgang. Op woensdag middag 21 september was het dan zo ver.
 
Onze dames van SV Lierop werden om 14.15 uur verwacht op de Herdgang in Eindhoven.
Onder bezielende leiding van Ernst Faber, Eric Addo en Collin werd op de PSV Academy volop getraind met onze dames. Want Ernst gaf aan dat er binnen de selectie voldoende kwaliteit aanwezig was en dat de dames ook zeker met meer kwaliteit naar huis zouden gaan. De trainingsintentie was hoog en de oefeningen leuk en zinvol. Onze trainers hebben dan ook snel wat filmpjes gemaakt om dit te kunnen blijven doen...
 
Na ongeveer een half uur kwamen er ook nog wat selectiespelers bij. Met onder andere Joey Veerman, Obispo, Mwene, Branthwaite en Drommel. Hiervan waren sommige dames toch wel wat meer van onder de indruk waardoor deze spelers het druk hadden met het maken van foto's na een wedstrijdje latje trappen.
 
Het was gewoon een super middag en het resultaat mocht zijn want afgelopen zondag wonnen de dames van SV Lierop met 4-2 op De Renkant!
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Voetbalclinic Helmond Sport RegioTour
Op zaterdag 15 oktober aanstaande zal voor de gehele jeugdafdeling de afsluitende activiteit in het kader van het 75-jarig jubileum plaatsvinden.
 
Sportpark de Renkant zal het decor zijn van een leuke en leerzame voetbalclinic onder de naam 'Helmond Sport RegioTour'. Voormalig Helmond Sport trainer Mario Verlijsdonk zal de begeleiding op zich nemen. Met leuke voetbalattracties komen alle jeugdleden in twee dagdelen aan de beurt om hun vaardigheden te tonen.
 
Voor de middag mogen de pupillen (JO7 t/m JO11) van 10.00 tot 12.00 uur het kunstgrasveld op en na de middag de junioren (JO13 t/m JO18) van 13.00 tot 15.00 uur.
 
Lees verder
Lees minder
Week van de scheidsrechter
Ook dit jaar is het weer de Week van de scheidsrechter. Deze loopt van 1 tot en met 9 oktober a.s.
Ook onze vereniging besteedt hier ook dit jaar weer aandacht aan.
 
Elke scheidsrechter/spelleider die in deze periode een thuiswedstrijd van onze SV Lierop leidt ontvangt als dank voor zijn/haar inzet voorafgaand aan de wedstrijd uit handen van de aanvoerder van het betreffende team een presentje.
 
Want zonder scheidsrechter/spelbegeleider is er geen bal aan!
 
Arbitragecommissie S.V. Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement