<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juli 2022

Geslaagde boekpresentatie ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’
Donderdagavond werd in een gezellig gevulde kantine op Sportpark De Renkant het jubileumboek “Van teulschoen tot gouden kicksen” gepresenteerd.
 
De avond begon met een minuut stilte voor de onlangs overleden Theo van Brussel, een van hoofdpersonen uit het boek. Met hem werd ook aan alle andere niet meer onder ons zijnde leden van de vereniging gedacht.
 
Jan Driessen stelde de redactieleden voor en somde de indrukwekkende competenties op die dankzij dit clubje plus Titus Joosten van Studio Joosten in een sterk team verzameld waren.
 
Wa Naw Wir, de cabaretclub die bij menig voetbalfeestje voor de vrolijke noot zorgde, nam het heft in handen bij een Pub Quiz waarin het vooral ging over kennis van de geschiedenis van de SV Lierop.
Toon van den Hurk bleef na dertien vragenrondes over als winnaar. Hoe Wa Naw Wir het flikte is nog steeds een raadsel maar aanvoerder Léon Verstappen wist nog geen minuut na de einduitslag een prachtige ingelijste foto van Toon als Pub Quiz Winnaar 2022 tevoorschijn te toveren.
 
Daarmee was de koek nog niet op want Toon kreeg ook nog het allereerste boek uitgereikt van voorzitter Arjan Heijblom. Vervolgens kon eenieder het boek inkijken en kwamen de verhalen en anekdotes los.
 
Het was nog lang gezellig in de kantine bij Jacqueline, Harrie en Jolie.
Mensen die graag alsnog het boek willen bestellen kunnen een mailtje sturen naar voorzitter@svlierop.nl.
 
Voor foto's klik hier (via Slaponline) 
Lees verder
Lees minder
Voetbalkamp van start op 8 juli!
Op 8 juli start het voetbalkamp voor de JO7 tot en met de JO17. Dit jaar is een speciale editie, in verband met het 75-jarig jubileum.
Er is zowel een voetbalprogramma (ochtend en middag op 8 en 9 juli) als een spelprogramma ('s avonds 8 juli).
Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken op het sportpark. Graag tot de 8e of de 9e! 
 
Lees verder
Lees minder
Afsluitende avond van SV Lierop 75 jaar jubileum!
De uitdaging was om het feestjaar op een mooie manier te eindigen waarbij we het liefst jong en oud
van wilden laten genieten.
Kijkend naar onze accommodatie waren we het er snel over eens en kozen we voor 3 verschillende
ruimtes.
Onze kantine, de overkapping en een feesttent.
 
De avond begon met de mogelijkheid om ons bestuur te feliciteren in de overkapping en de kantine
waardoor het al snel gezellig vol zat. Toen om 20.30 uur onze pianoman Wouter vol enthousiasme
aan de slag ging begon het zweet bij velen al goed te werken. De sfeer kwam er goed in en het
buurten ging steeds lastiger.
 
Maar er was een mooie uitweg bij de silent disco. Even lekker stoom afblazen onder de discolichten
met een lekkere Hollandse meezinger of een goed rocknummer.
De 50 koptelefoons waren binnen de kortste keren allemaal bezet.
 
Na dit fijne opwarmertje ging de feesttent ook open en begon de “grote karaoke show” te spelen.
Zouden ze ook Lieroppenaren op het podium krijgen was onze vraag.
En ja hoor, het duurde welgeteld 1 nummer voordat het podium werd betreden door onze lokale
zangtalenten. Samen met de band zorgden ze ervoor dat er alleen maar lachende gezichten stonden.
Mocht je er nog geen genoeg van hebben dan spelen ze de komende week 4 dagen op de 4 daagse in
Nijmegen.
 
Om ook aan de buurt te denken was de afterparty voor onze Pianoman Wouter in de kantine. En het
was niet aan hem te zien dat hij 4 uur zijn handen al had bewogen op de piano. Ze vlogen van links
naar rechts, de vonken vlogen er af en dit had ook zeker impact op alle aanwezigen.
 
Het was dan ook een zeer mooi afscheid van een bijzonder jaar.
Voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om dit mogelijk te maken, bedankt!
En op naar de 100.
 
Zie ook hier de foto's via Slaponline. 
Lees verder
Lees minder
Geslaagd Voetbalkamp 2022
Gelukkig kon, de inmiddels 3e editie, dit jaar weer plaatsvinden.
Omdat deze editie dit jaar samenviel met het 75 jaar SV Lierop jubileum weekend werd er deze keer extra uitgepakt met een leuk voetbal- en spelprogramma!
Een kleine 80 deelnemers en ongeveer 30 kaderleden melden zich vrijdag met veel enthousiasme op de Renkant bij de plaatselijke SV.
 
Bij aankomst kregen de deelnemers een mooi jubileum t-shirt aangereikt en werden vervolgens verdeeld over diverse groepjes.
Vervolgens werden er diverse (voetbal) spellen gespeeld, zoals flessen voetbal en honkvoetbal. Ook vond er een penalty shoot out plaats. Hier werden diverse kogels afgevuurd, waar voormalig Lierop 1 doelman Sjoerd de nodige moeite had om deze te keren.
 
Na het middag programma werd er gezamenlijk genoten van de culinaire hoogstandjes van Harrie en zijn keukenhulpjes. De frietjes en snacks lieten zich goed smaken.
Na het diner stond het avondprogramma op de agenda, waaronder het bosspel en led-voetbal.
Het bosspel vond plaats in de mooie bossen bij het Starven. Bij dit spel moesten er diverse logo’s (gerelateerd aan SV Lierop) gezocht worden. Echter, dit werd extra moeilijk gemaakt door enkele struikrovers en douaniers. Deze moest men proberen te ontwijken, omdat er anders strafpunten volgden. Kinderen, maar ook de begeleiding beleefden veel plezier aan dit spel.
 
Na terugkomst bij de kantine gingen enkele groepen nog een partijtje voetballen in het donker met een verlichte bal en verlichte doeltjes. Een mooi tafereel om te beleven en te aanschouwen.
 
De zaterdag stond o.a. in het teken van de diverse spellen met luchtkussens. Het hoofdveld was ingericht als één grote speeltuin, met daarin onder andere boarding en een grote hindernisbaan.
Zeer leuke spellen, maar wel een beetje vermoeiend voor met name de jongsten van het stel.
Om half 3 werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt en gezamenlijk afgesloten en werd er nog genoten van een welverdiend verfrissend ijsje.
 
Bij deze een woord van dank aan alle deelnemers, kaderleden, vrijwilligers en iedereen die deze editie tot een succes hebben gemaakt.
Organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie en kijkt nu al uit naar het volgend jaar.
Vriendelijke sportgroet,
Organisatie Voetbalkamp SV Lierop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Grandioos jubileumseizoen 75 jaar SV Lierop
In 2021 bestond SV Lierop 75 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Door de Corona-maatregelen zijn de festiviteiten liefst verspreid over een heel jubileumseizoen.
 
Dit begon in oktober 2021 met de onthulling van het jubileumlogo. Een prachtig logo wat afgelopen jaar overal terug kwam in de publiciteit.
De eerste activiteit was een bezoek van de jongste jeugd aan een wedstrijd van Helmond Sport. Voor vele spelers was het de eerste keer dat ze naar een echt stadion gingen om daar een wedstrijd te kijken.
Ook mochten enkele spelers het veld betreden om penalty's te nemen op een keeper van Helmond Sport.
 
Op 16 oktober stond de jubileumdag op het programma. De organisatie had een gevarieerd programma in elkaar gezet met Doen, Denken en een Drankje.
Tijdens deze dag werden ook de jubilarissen gehuldigd. Klapstuk van de dag was de uitreiking van twee koninklijke onderscheidingen aan onze leden Willy van den Elzen en Toon Hesius.
De dag daarna werd het eerste nieuwe shirt door hoofdsponsor Thwan van Gennip uitgereikt aan aanvoerder Bart Sijbers. Gedurende de rest van het seizoen hebben alle teams nieuwe shirts gekregen.
Naast de jongste jeugd bezocht ook de oudste jeugd een wedstrijd. Zij zijn naar de Bundesligawedstrijd Bayer Leverkusen 04 – Hertha BSC geweest. Een hele belevenis met voor de liefhebbers ook nog een bezoek aan Keulen.
 
Het 75-jarig jubileum was ook een gelegenheid om de historie van onze vereniging eens mooi vast te leggen in een jubileumboek. Meer dan twee jaar is de redactie bezig geweest met dit boek.
Op een druk bezochte boekpresentatie werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Toon van de Hurk. De oudste actieve speler van de vereniging. De reacties op het boek waren lovend.
De journalist van het Eindhovens Dagblad was in ieder geval heel enthousiast, want die vond het een boek om van te watertanden. Misschien wel het beste voetbalboek van de Peel.
 
De jubileumactiviteiten zijn afgelopen weekend afgerond met het jeugdkamp en een feestavond. Op vrijdag en zaterdag kon de jeugd van de SV zich uitleven op diverse voetbalspellen en luchtkussens. Een prachtig gezicht, al die spelers in die fel oranje shirts. En dan de afsluiter. De receptie en een grandioze feestavond met voor ieder wat wils. Hierbij werd het doel bereikt om een aantrekkelijke avond te hebben voor jong tot oud. Echt geweldig om te zien hoeveel leden, oud-leden en gasten hier op af zijn gekomen. In de kantine zat de Pianoman. Aan het begin van de avond wat rustig met ruimte voor het publiek om weer eens bij te praten. Maar het werd afgesloten met geweldige meezingers, waarbij de Pianoman ook een snelle pianoversie van het clublied bracht. In de serre was er plek om te dansen met de Silent Disco. Hartstikke grappig om te doen. En dan was er nog de feesttent. Hier stond de superband De Grandioze Karaoke-band en die speelde de hele tent plat. Mede natuurlijk door het Lieropse zangtalent wat volop de ruimte kreeg om op het podium te shinen. Ook deze band had het clublied ingestudeerd en dit met werd met verve gezongen door Robin en Léon Verstappen. Mooier kon het jubileumseizoen niet eindigen. Het was helemaal TOP!
 
Onze grote dank gaat uit naar de jubileumcommissie onder leiding van Frans Sijbers welke alle activiteiten mogelijk hebben gemaakt. Hierbij mede ondersteund door ontelbare vrijwilligers. Een diepe, diepe buiging en dankjewel.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement