<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juni 2022

Familietoernooi 5 juni
Op 1e Pinksterdag, zondag 5 juni, vindt het jaarlijkse S.V. Lierop familievoetbaltoernooi weer plaats. Dit toernooi is voor veel families dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten op het sportieve vlak. En om als familie de Jan van Seggelen-wisseltrofee en/of de Henk Vaes-sportiviteitsbeker omhoog te kunnen houden.
 
De organisatie heeft even op zich laten wachten, maar de kwaliteit zal er niet minder om zijn. Wellicht zelfs beter. Een mooie opkomst wederom met 9 families die strijden om de bokaal! Uiteindelijk is er ook weer voor gekozen om een lotverkoop te organiseren, met prachtige prijzen!! Oftewel, bij zijn is meemaken! Natuurlijk zijn supporters ook van harte welkom!
 
Nog aanvullend:
Deelnemers : dames en heren.
Leeftijd : 16 jaar of ouder.
Waar/wanneer : zondag 5 juni op sportpark "de Renkant"
 
Start is om 10:00 met onderstaande eerste 3 wedstrijden, wees dus op tijd!
Voor het volledige speelschema klik hier.
 
Tijd Veld Team 1 Team 2
10:00 - 10:15 Veld 1 Fam. van Bussel - Fam. Hurkmans
10:00 - 10:15 Veld 2 Fam. van de Ven - Fam. van den Nieuwenhof
10:00 - 10:15 Veld 3 Fam. Bekx - Fam. van Lieshout 2
 
Voor het filmpje met de loting klik hier 
Voor de spelerslijst klik hier
 
Tot a.s. zondag!
Lees verder
Lees minder
Familie van den Nieuwenhof winnaar Familietoernooi 2022
Eindelijk kon na 2 jaar geen toernooi het Familietoernooi weer plaatsvinden. Het werd een erg gezellige dag, waarin uiteindelijk de rivalen Bekx en van den Nieuwenhof streden om de Jan van Seggelen wisseltrofee. Uiteindelijk nam van den Nieuwenhof de penalty's beter dan Bekx, waardoor zij er met de overwinning vandoor gingen.
Voor een verslag inclusief foto's klik hier (via Slaponline).
 
Een speciaal woord van dank aan de organisatie en zeker ook de scheidsrechters en EHBO voor het zorgen voor een vlekkeloos toernooi. Tot volgend jaar!
 
Lees verder
Lees minder
Jos van Heugten wint de TOTO seizoen 2021-2022
Na de overwinning van Lierop 1 is ook de TOTO voor dit seizoen ten einde gekomen. De winnaar is geworden Jos van Heugten, die 16 van de 25 wedstrijden juist wist te voorspellen. Gefeliciteerd!
 
De top 5 is als volgt:
1. Jos van Heugten 48 punten
2. Bas de Bruin 45 punten (raadde precies het juiste aantal punten van Lierop, 32)
3. Arjan Heijblom 45 punten (raadde 37 punten)
4. Theo Hendrikx 45 punten (raadde 15 punten)
5. Jacqueline en Jolie 39 punten (raadden 31 punten)
5. Marc Sanders 39 punten (raadde ook 31 punten)
 
Klik hier voor de volledige uitslag.
Het prijzengeld zal binnenkort uitgereikt worden door Harrie Gubbels. Tot volgend seizoen! 
Lees verder
Lees minder
Presentatie Jubileumboek donderdag 30 juni
 
 
Op donderdag 30 juni wordt het jubileumboek gepresenteerd op het sportpark. Aanvang 19.30 uur.
Heb je het boek nog niet besteld? Doe dat dan snel via voorzitter@svlierop.nl
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Toernooien 2022 een groot succes
De afgelopen dagen vonden de SV Lierop O17, O15, O9, O8 en O7 jeugdtoernooien plaats op sportpark De Renkant. Verschillende clubteams uit verschillende klasses werkten in één grote poule een halve competitie af waarbij de nummers 1 t/m 3 een beker in ontvangst mochten nemen.
Het doelschieten als 2de toernooiactiviteit zorgt voor een extra competitie met soms zeer verrassende winnaars. Omdat de teambegeleiding hier ook een poging mag wagen worden er hier weleens reputaties gemaakt of geschaad…
 
Ondersteund door EHBO Someren, vele eigen (jeugdige)vrijwilligers en een enthousiast kantine team waren het 3 zeer geslaagde toernooidagen. Onze jongste teams werden tevens aangenaam verrast door een echte VIP. Sonic kwam de bekers en medailles uitreiken aan alle O7 teams.
 
We kijken met plezier terug maar vooral met enthousiasme vooruit om deze mooie dagen volgend jaar weer te organiseren.
Toernooicommissie SV Lierop
 
 
Lees verder
Lees minder
Aanvang trainingen + trainingsschema seizoen 2022-2023
De trainingen voor de junioren, lagere elftallen, veteranen en dames zullen weer starten in de week van maandag 29 augustus.
 
Klik hier voor het trainingsschema.
 
Voor vragen kun je terecht bij de TC.
Lees verder
Lees minder
Begeleiding zaterdag junioren seizoen 2022-2023
Ook de begeleiding op zaterdag bij de junioren is zo goed als rond.
We zijn echter nog op zoek naar een vrijwilliger om het JO13 team mee te begeleiden op zaterdag.
Lijkt dit je wat en wil je er meer over weten, bel of app naar Dirk van Vlokhoven van de Technische Commissie (06-11354485)!
 
Klik hier voor het overzicht.
 
Voor vragen kun je terecht bij de TC.
Lees verder
Lees minder
Trainers, leiders en grensrechters gezocht
Op dit moment zijn we nog op zoek naar onderstaande vrijwilligers:
  • Leider van het 1e elftal;
  • Grensrechter bij het 1e elftal;
  • Trainer Lierop 3 (donderdag van 19.30 tot 20.30 uur);
  • Leider junioren bij het JO13 team;
Met het oog op de toekomst zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!
Ben je geïnteresseerd om alleen of samen met iemand een junioren- of seniorenteam te trainen, coachen en/of te begeleiden (als leider en/of grensrechter), neem dan contact op met Dirk van Vlokhoven van de Technische Commissie (dirkvanvlokhoven@hotmail.com of 0611354485).
Ervaring is geen vereiste en het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden. Tevens zul je, indien gewenst, ondersteund worden door de Technische Commissie.
Lees verder
Lees minder
In memoriam Theo van Brussel
Theo van Brussel mag een kleurrijk man genoemd worden. Niet alleen omdat hij schilder was, maar vooral omdat hij door het vuur ging voor de mensen en de zaken die hij belangrijk vond. Een mentaliteit die vaak van pas komt in het leven. In de sportwereld, dus ook bij onze voetbalclub, houdt men van mensen die tot het gaatje gaan.
 
Theo was een van de jongens die deel uitmaakte van het allereerste juniorenteam van SV Lierop, toen nog RKLVV geheten. De verhalen over zijn optreden destijds zullen best overdreven zijn, maar als er maar de helft van waar is zijn het nog sterke verhalen. Toen het eerste elftal in 1965 een invaller-doelman nodig had voor een zeer belangrijke beslissingswedstrijd werd Theo bijna gesmeekt om toch maar weer de keepershandschoenen aan te trekken. Mede dankzij zijn uitstekende optreden onder de lat werd er gewonnen.
 
Theo keepte nog een flink aantal jaren bij de veteranen. Later was hij als supporter van het eerste elftal regelmatig en luidruchtig langs het veld aanwezig. Zijn vrouw Ria weet er alles van.
 
Met de jaren ging het volume iets omlaag en met de nodige humor was hij vaak toeschouwer bij een van de wedstrijden van zijn kinderen of kleinkinderen. Het is geen toeval dat in het jubileumboek een apart hoofdstuk aan Theo en zijn familie is gewijd. Hij stond aan het begin van 3 generaties van Brussel in Lierop 1. Theo is een van die mensen die de clubgeschiedenis kleur hebben gegeven en over wie nog vaak gesproken zal worden met een glimlach op het gezicht.
 
Onze gedachten gaan uit naar Ria, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement