<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws mei 2022

29 mei D'n laatste Rondo!
Onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’: D’n afsluiter is terug! Op 29 mei komt ONDO 1 op bezoek voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
 
Ook mag de kantine zich opmaken voor nog een laatste keer "lang zal ze leven", want Lierop 4 neemt afscheid. Kom allemaal naar de kantine want dit team verdient een laatste ererondo.
 
Wie anders dan DJ Draaimakers zal ons meenemen in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder half uur op een gloednieuw feest getrakteerd.
Springkussen en frietkraam zullen aanwezig zijn.
 
Een betere generale voor het jubileum op 9 juli is er niet!
Tot dan!
Lees verder
Lees minder
Dames van Lierop winnen trainingsupgrade PSV!
Uit vele inzendingen werd de inzending van de Dames van SV Lierop gekozen. Hierdoor winnen zij een trainingsupgrade gegeven door de spelers van PSV.
Voor het filmpje klik hier.
De trainingsupgrade zal waarschijnlijk gegeven worden in September, dus meld je voor volgend seizoen vooral aan als speelster van de Dames als je mee wil doen! 
Lees verder
Lees minder
SV Lierop presenteert jubileumboek: ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’
LIEROP – SV Lierop is de 75 jaar inmiddels al gepasseerd, maar heeft dankzij de eerdere coronapauze het jubileumprogramma nog deels tegoed. Zo presenteert de voetbalclub een eigen jubileumboek met de titel ‘Van teulschoen tot gouden kicksen’. De voorinschrijving is inmiddels van start gegaan.
 
Het allesomvattende jubileumboek zit bomvol bijzondere mijlpalen, leuke anekdotes, historische foto’s en meer. Want de SV, die vlak ná de oorlog op een knollenveld in de Herselse bossen ontsproot, noteerde door de jaren heen meerdere kampioenschappen. Lezers maken een reis door de geschiedenis van de club en komen zo veel bekende gezichten tegen. Karakteristieke koppen die SV Lierop kleur hebben gegeven, of dat nog steeds doen. De beschrijving van de diverse periodes wordt afgewisseld met uiteenlopende intermezzo’s, die het boek een dynamisch karakter geven. Niet zelden met een flinke portie humor.
 
Tijdens de laatste speeldag van deze competitie, zondag 29 mei, vindt een speciaal inschrijfmoment plaats. De voorinschrijving is echter nu al gestart. Leden betalen 12,50 euro, niet-leden 25 euro. Reserveren kan per mail via voorzitter@svlierop.nl.
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Einde seizoen, laatste trainingen.
Het seizoen loopt weer op zijn einde. De laatste trainingen zullen voor alle teams, met uitzondering van de selectie, plaatsvinden in de week van maandag 23 mei.
Aangezien er in juni nog enkele toernooien op het programma staan willen we alle juniorenteams de mogelijkheid geven om in juni nog 1x per week te trainen t/m uiterlijk woensdag 22 juni.
De trainers zullen tijdig met de spelers en/of ouders communiceren tot welke datum er getraind zal worden.
Lees verder
Lees minder
Chris Filippini neemt na 15 jaar afscheid van SV Lierop 1.
Middenvelder Chris Filippini neemt zondag 29 mei in de derby tegen Ondo uit Asten Heusden op sportpark De Renkant in Lierop na 15 jaar als speler van het vaandel team van SV Lierop afscheid voor de eigen supporters.
 
Chris maakte als B junior op 16 jarige leeftijd onder toenmalig hoofdtrainer Gerard Loomans in het seizoen 2005-2006 zijn debuut als speler in SV Lierop 1.
In deze uitwedstrijd tegen Sparta 25 Beek en Donk scoorde hij bij zijn debuut gelijk zijn 1e doelpunt.
 
Na al een periodekampioenschap onder trainer Jeroen Polman in het seizoen 2012-2013 volgde het absolute hoogtepunt in het seizoen 2013-2014.
Kampioenschap onder trainer Harold van Doorn in de 5e klasse met 11 punten voorsprong en promotie naar de 4e Klasse.
 
Tot op heden nog steeds een vaste waarde bij SV Lierop 1, al weer jaren in de 4e klasse.
Volgend seizoen speelt hij in Lierop 2.
Zondag 29 mei SV LIEROP—ONDO
Sportpark de Renkant aanvang 14.30 uur.
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Bedankt voor het stemmen op de Jumbo actie!
Namens SV Lierop willen wij graag iedereen bedanken voor zijn/haar stem op SV Lierop tijdens de Jumbo actie.
Dit heeft een schitterend bedrag opgeleverd van €434,43, welke wij gaan gebruiken om het Voetbalkamp voor de jeugd een speciaal tintje te geven tijdens het Jubileumjaar. Bedankt!
 
 
Lees verder
Lees minder
Lierop JO15-1 kampioen!
Afgelopen zaterdag 21 mei 2022 was het zo ver. De JO15-1 van SV Lierop kon opgaan voor het kampioenschap!! Daarvoor hoefde ze “alleen nog maar” gelijk te spelen of te winnen van de tegenstander die dag, de JO15-3 van RPC uit Eindhoven. Een tegenstander waar nog niet eerder tegen gevoetbald was. Voor het eerst in het seizoen was het hele team dan ook compleet en met 17 spelers en 3 man begeleiding werd rond 13:30 uur vertrokken richting RPC. Zoals bij een echte kampioenswedstrijd hoort, zat de spanning er bij een deel van de spelers al flink op.
 
Na een goede warming up was het dan 14:35 uur en de wedstrijd kon beginnen. Al snel werd duidelijk dat RPC niet zomaar liet gebeuren dat SV Lierop er met het kampioenschap van door kon gaan. Het spel golfde flink op en neer. Mooi voetbal was het nog niet echt, maar dat lag voor een groot deel aan het voetbalveld dat mooi combinatiespel lastig maakte. Inzet was er des te meer.
 
Achterin hield SV Lierop het ook goed dicht en langzaam werd duidelijk dat SV Lierop het betere van het spel had. De 0-1 kon dan ook niet lang uitblijven. Uiteindelijk was het Jelte Beijers die de ban brak en met een bekeken schot de doelman passeerde. De opluchting was groot, wat kon er nog misgaan? Nog voor de rust werd het ook 0-2 voor SV Lierop door een doelpunt van Jelle Hurkmans en daarmee
was de ruststand bereikt.
 
Wie dacht dat de wedstrijd daarmee gelopen was, kwam echter bedrogen uit. Vanaf de aftrap van de tweede helft werd duidelijk dat RPC het SV Lierop nog flink moeilijk wilde maken. RPC zocht overduidelijk de aanval en SV Lierop kwam onder druk te staan. Uit een mooi afstandsschot werd dan ook vrij snel de 1-2 gescoord door RPC en het leek er even op dat de jongens van SV Lierop de koppies gingen laten zakken. Echter na het doorvoeren van enkele wissels door de coach bleek niets minder waar. SV Lierop nam het heft weer in handen en daarmee kwamen er ook weer kansen voor
SV Lierop.
 
Uit een corner werd het vervolgens 1-3 door een schitterende kopbal van wederom Jelle Hurkmans en toen dezelfde Jelle Hurkmans, een beetje geholpen door het hobbelige veld, waardoor de keeper van RPC mistastte bij een doelpoging, ook nog de 1-4 scoorde was duidelijk dat het kampioenschap SV Lierop niet meer kon ontgaan. De weerstand van RPC was gebroken.
 
Beheerst werd vervolgens de wedstrijd uitgespeeld en na het laatste fluitsignaal werd onder luid gejuich van het in grote getalen meegereisde publiek het kampioenschap gevierd en zo de competitie
op een mooie wijze afgesloten.
 
Ondanks het onderlinge leeftijdsverschil en dat jullie voor een groot deel voor het eerst dit jaar met
elkaar in een team zaten, lieten jullie zien voor elkaar te willen knokken en elkaar steeds weer te helpen om zo het team beter te maken. Dat dit uiteindelijk tot het kampioenschap heeft geleid is de beloning. Nogmaals van harte gefeliciteerd!!
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Lierop JO11-1 kampioen!
Met 2 kampioenschappen en 3 promoties in 1 seizoen kunnen we wel spreken van een geslaagd jaar.
Op de laatste speeldag moest er gewonnen worden uit bij Venray om kampioen te worden in de 1e klasse.
De spanning was aanwezig vooraf, maar daar was na het eerste fluitsignaal niets meer van te merken.
Binnen het kwartier was de stand 0-4 en had keeper Siem nog geen tegenstander gezien in zijn buurt.
Met werkelijk prachtige doelpunten werd Venray volledig overlopen en speelde Lierop haar beste wedstrijd van het seizoen, eindstand 2-9!
Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen en vloeide de (kinder)champagne rijkelijk.
Een hele mooie teamprestatie dit seizoen!
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Afscheid van het 4e?
Er is nog geen duidelijkheid over volgend seizoen, maar zeker is dat een flink aantal coryfeeën van deze groep gaat stoppen (of al gestopt zijn).
As zondag om 10 uur zijn de gladiatoren nog 1 keer in actie te zien op ons sportpark!
 
 
Lees verder
Lees minder
Voorlopige teamindelingen junioren seizoen 2022-2023
De voorlopige teamindelingen van de junioren voor het seizoen 2022-2023 zijn bekend. Klik hier voor de indelingen.
Meer informatie over de invulling van het kader, de trainingstijden en de start van het nieuwe seizoen volgt nog.
 
Technische Commissie SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Inloopuur ouders / spelers dinsdag 14 juni
Op dinsdag 14 juni is er van 19.30 uur tot 20.30 uur, in de ontvangstruimte op het sportpark, de mogelijkheid voor ouders en/of spelers om vragen te stellen over de voorlopige indelingen van de junioren voor het seizoen 2022-2023. Een afvaardiging van de TC en het jeugdbestuur zal hierbij aanwezig zijn.
Lees verder
Lees minder
Op 9 juli is het eindelijk zover!
SV Lierop wil haar 75 jarig bestaan groots vieren en hoopt dan ook dat iedereen uit Lierop die houdt van een feestje aanwezig zal zijn.
 
Op deze avond werken wij dan ook met 3 ruimtes om iedereen een passende avond te kunnen bieden.
Lekker kletsen en de afterparty in de kantine.
Disco dansen in de disco ruimte.
En natuurlijk in de tent een super grote feestband, welke je gewoon niet mag missen.
 
Vanaf 19.30 uur zijn wij open voor eventuele felicitaties aan het bestuur, waarbij een kaartje niet nodig is. Maar feliciteren kan ook gewoon lekker tussendoor op de feestavond waarbij de muziek vanaf 20.30 uur te horen zal zijn.
 
Kaartjes zijn te koop in de kantine, of even een mail sturen naar svlierop75@kpnmail.nl
 
Tot 9 juli!
 
SV Lierop 
 
Lees verder
Lees minder
Informatie en programma jeugdtoernooien
In juni worden de jeugdtoernooien bij SV Lierop weer gehouden!
Onderstaand de informatieboekjes en het programma voor de jeugdtoernooien
 
Klik hier voor het informatieboekje en hier voor het programma van het O15 toernooi op 10 juni 
Klik hier voor het informatieboekje en hier voor het programma van het O7 toernooi op 12 juni
Klik hier voor het informatieboekje en hier voor het programma van het O8 en O9 toernooi op 12 juni  
Klik hier voor het informatieboekje en hier voor het programma van het O17 toernooi op 17 juni 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement