<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws april 2022

Coördinator gezocht parkeren Nirwana Tuinfeest
Beste Leden en ouders van SV Lierop,
 
Nu het erop lijkt dat het Nirwana Tuinfeest eindelijk weer door kan gaan, is SV Lierop ook weer verantwoordelijk voor het parkeren van het Tuinfeest.
 
Eén van de vele activiteiten die ervoor zorgt dat we onze contributie zo laag mogelijk kunnen houden.
Daarom zijn we op zoek naar iemand die het aanspreekpunt wil zijn voor alle vrijwilligers, met name in het weekend van het Tuinfeest. Uiteraard is dit niet iets wat je alleen hoeft te doen.
 
Riet van den Hurk is ook onderdeel van de organisatie, en ook vanuit het bestuur is er genoeg ondersteuning beschikbaar.
 
Lijkt het je leuk om deze rol op je te nemen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ralf van de Laar, 06-12078015 / info@svlierop.nl
 
Met sportieve groet,
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Het is tijd voor Feest bij de SV!
 
Op zaterdag 9 juli is de feestavond voor het 75-jarige jubileum van SV Lierop en dat vieren wij graag samen met jullie.
 
Tijdens deze memorabele avond hebben wij op ons mooie sportpark 3 area’s gemaakt zodat er voor zowel jong als oud een feestje gebouwd kan worden ?. Wil je gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan, want alles is mogelijk ?.
 
KORTOM….. dit wil je niet missen!
 
Koop nu dan ook snel kaartjes voor jezelf en al je vrienden in de kantine achter de bar. Een kaartje kost 25 euro en dan ben je ook nog eens de gehele avond voorzien van een lekker glas bier, fris of wijn ??.
 
Hopelijk zien wij jullie dan!
Groetjes, de jubileumcommissie
 
 
Lees verder
Lees minder
Jubileumactiviteit naar Bayer Leverkusen groot succes!
Afgelopen zaterdag 2 april stond er weer een nieuwe activiteit voor het jubileum op het programma: het bezoek aan een Bundesliga wedstrijd.
 
Het gezelschap bestond uit de O15, O17 en de O19 van de afgelopen 2 seizoenen, in totaal 56 personen. Na eerst een broodje snack en wat te drinken in de kantine vertrokken we om 13.00 richting Leverkusen voor de wedstrijd Bayer Leverkusen - Hertha BSC.
 
Na een kleine omweg bij het stadion zat uiteindelijk iedereen vlak voor het begin van de wedstrijd op de goede plek, waarna het spektakel kon beginnen.
 
De Hertha fans zorgden voor een goede sfeer met veel vuurwerk, maar ook de Nordkurve van Bayer Leverkusen liet zich niet onbetuigd. De eerste helft was Bayer Leverkusen duidelijk sterker, wat zorgde voor een 2-1 ruststand. Mitchell Bakker leek erg onder de indruk van het prachtige spandoek dat er was gemaakt voor hem, want hij leverde wel erg veel ballen in bij de verkeerde kleur.
 
Na een lekkere bratwurst ging de harde kern van SV Lierop er nog maar eens voor zitten, maar in de tweede helft gebeurde er op het veld niet bijzonder veel. Wel hebben we ervoor gezorgd dat wisselspeler Daley Sinkgraven in ieder geval nog werd toegezongen tijdens zijn 35 minuten durende warming-up. Helaas voor hem mocht hij niet invallen.
 
Na afloop van de wedstrijd vonden de hamburgers van de McDonalds tegenover het stadion gretig aftrek. De oudere jeugd bleef buiten staan en heeft ervoor gezorgd dat ze in Leverkusen nu ook bekend zijn met de supportersliederen van SV Lierop. De supporters van Hertha vonden dit wel erg veel op Leverkusen liedjes lijken, wat ze niet zo konden waarderen, maar ook dit was snel opgelost. Uiteindelijk gingen we de bus in, met een gekregen shirt van een supporter van Leverkusen als aandenken. Hij wilde ook met ons de bus in, maar dat mocht helaas niet van zijn vrouw.
 
De oudere jeugd werd afgezet in Keulen, waar het nog erg gezellig was, en de jongere jeugd ging samen met de leiders richting Lierop.
 
Het was een zeer geslaagde dag, zie ook de foto's hieronder.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Gouden voetbalschoenen gezocht!
Voor een foto in het jubileumboek is Maarten Driessen op zoek naar gouden voetbalschoenen. Kan jij hem hieraan helpen? Neem dan contact op via maartendriessen@live.nl
 
Lees verder
Lees minder
Cursus Teamverzorger bij SV Lierop
Lees verder
Lees minder
1e editie FIFA toernooi SV Lierop een succes!
Het eerste SV Lierop FiFa e-voetbaltoernooi vond zaterdag 9 april plaats in de voetbalkantine. Het 20 koppige enthousiaste deelnemersveld (verdeeld over de leeftijden 8 t/m 43 jaar) begon om 17.00 uur in 4 poules te strijden voor de 8 kwartfinale plaatsen. Met soms zeer nipte verschillen plaatsten gedoodverfde favorieten en lokale rookies zich voor de 4 kwartfinales.
 
De spanning steeg tot ongekende hoogtes. De halve finales (Maarten/Wout en Jonas/Jelle) resulteerde in ieder geval voor een zeer spannende finale tussen Maarten en Jonas waarin Jonas het ondenkbare teweeg bracht. Hij boog een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning tegen misschien wel de allergrootste favoriet.
 
Hiermee is Jonas de eerste winnaar van de SV Lierop FiFa wisselbokaal die over een paar weken te bewonderen is in onze kantine. Het toernooi was zeer geslaagd waarbij het deelnemersveld nu al uitkijkt naar het SV Lierop FiFa 23 evenement van volgend jaar.
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Programma Jubileum 2022
Lees verder
Lees minder
Scheidsrechters gezocht Nirwana Toernooi
Op donderdag 26 mei vindt het Nirwana toernooi weer plaats op het Sportpark.
Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar een aantal scheidsrechters om alles in goede banen te leiden.
Heb je interesse? Neem dan contact op met Koen Sijbers (06 132 666 00). 
Lees verder
Lees minder
SV Lierop is trots op Jan van den Heuvel
Jan van den Heuvel is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding wordt van harte ondersteund door SV Lierop.
 
Jan is in 1994 lid van het bestuur geworden. Er traden in dat jaar 4 bestuursleden af, dus er kwam heel wat op de schouders van de resterende 5 bestuursleden. Maar deze uitdaging ging Jan niet uit de weg. Vanaf het begin heeft hij gewerkt aan de organisatie en het beleid binnen de vereniging. Hij heeft een grote rol gespeeld bij het actualiseren van de statuten, de organisatiestructuur van de vereniging, het huishoudelijke reglement en het jeugdplan.
 
Uiteraard nam hij ook zijn verantwoordelijkheid in de bestuursvergadering in discussies op de verschillende beleidsterreinen. Hij vertegenwoordigde het bestuur in de jeugdcommissie, in de werkgroep horeca en was hij contactpersoon voor de gemeente Someren. Hij stond aan de wieg van De Waarde(n)volle club. Een samenwerking tussen de voetbalverenigingen in de gemeenten Someren en Asten. Een samenwerking gericht op leren van elkaar en oog houden voor sociale waarden op de voetbalvelden. Jan is vanaf de oprichting in 2000 tot heden secretaris van deze samenwerking. Na 14 intensieve jaren is Jan in 2008 gestopt in het bestuur.
 
Wij zijn als SV Lierop heel erg blij dat hij na zijn enorme inzet voor het bestuur, nu nog steeds actief is als bemanning van de kassa bij de wedstrijden van het eerste op zondag.
 
SV Lierop feliciteert Jan van harte met de onderscheiding.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement