<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws december 2021

Aanmelden voor de ALV!
Beste Leden van SV Lierop,
 
Bij deze nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse ALGEMENE LEDENVERGADERING, die zal worden gehouden op donderdag 16 december 2021 aanvang 20.00 uur.
 
Deze Algemene Ledenvergadering wordt digitaal gehouden ivm de huidige Covid 19 maatregelen.
In verband met de huidige maatregelen omtrent COVID 19, worden leden verzocht zich aan te melden bij het secretariaat.
 
Na aanmelding ontvangt u een mail met een link om de vergadering digitaal te volgen. Aanmelden kan per e-mail: secretaris@svlierop.nl of tel:06-42683091
Lees verder
Lees minder
Contractverlenging Mark Lommen
SV Lierop heeft het contract met hoofdtrainer Mark Lommen wederom met één jaar verlengd.
Mark is bezig aan zijn tweede seizoen bij de SV en vanuit beide kanten bevalt de samenwerking nog erg goed.
Voor de Technische Commissie en het hoofdbestuur dus reden om ook voor het seizoen 2022-2023 verder te gaan met Mark als hoofdtrainer van SV Lierop.
 
Hoofdbestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Lierop O11-1 Kampioen!
In de tweede helft van de najaarscompetitie is Lierop O11-1 kampioen geworden!
Zij wisten alle 6 de wedstrijden te winnen, met afgetekende cijfers van 50 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen. Een hele knappe prestatie!
Als hoogtepunt werd er ook een ronde gemaakt door Lierop op de platte kar, en werd er afgesloten met een hapje en een drankje.
Spelers en leiders, van harte gefeliciteerd!
 
 
Lees verder
Lees minder
Blog van de Voorzitter
Beste lezer,
 
Afgelopen donderdag 16 december was er onze Algemene Ledenvergadering 2021. Helaas niet in onze kantine, maar digitaal. We hadden hier vorig jaar al ervaring mee opgedaan en ook nu is het weer prima gelukt. Bij de inleiding van deze vergadering gaf ik aan wat voor een bijzonder jaar we achter de rug hebben.
 
Bijzonder voor de spelers, trainers en leiders. Want wanneer mag je trainen? En trainen met zijn vieren op 1,5 meter afstand, hoe dan? Wanneer zijn er wedstrijden? En hoe blijf ik hiervoor fit?
Bijzonder voor het bestuur. Want wat voor regels zijn er wel niet op ons af gekomen? Lockdown, anderhalve meter, QR-codes, geen publiek. Na elke persconferentie was het weer afstemmen wat dit voor de vereniging betekent. Bijzonder inspannend en waar je geen energie van krijgt.
En dan ook zeker bijzonder voor onze penningmeester. Want houd maar eens bij welke regelingen er allemaal zijn, waar we een beroep op kunnen doen. En hoe doe je dat dan?
En dat ook nog in ons jubileumjaar. De jubileumcommissie heeft zich vaak aan moeten passen aan de nieuwe regels, maar gelukkig kunnen we terugkijken op een geweldige jubileumdag. De activiteiten waren helemaal geslaagd en met de Koninklijke Onderscheidingen voor Willy en Toon was de dag helemaal top.
 
Tijdens de vergadering is over twee voorstellen van het bestuur een besluit genomen. Allereerst een aanpassing van de statuten. Deze aanpassing was nodig in verband met de nieuwe Wet op Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. Door het positieve besluit van de vergadering worden onze statuten weer up to date. En als tweede voorstel de bepaling van de contributietarieven. Zoals ik al eerder aangaf hebben we een bijzonder seizoen achter de rug. Met minder mogelijkheden om te trainen en met minder wedstrijden. Zowel om te spelen, als om te bezoeken. Het bestuur heeft dan ook voorgesteld om de leden tegemoet te komen in de contributiebedragen. We willen als vereniging dichtbij en toegankelijk blijven. Samen met de leden willen we door deze tijd heen komen om maar te kunnen blijven genieten van de voetbalsport. Actief en als lid van een vereniging. We hebben dan ook voorgesteld om de leden voor het lopende seizoen een korting te geven van 50%. Eénmalig en gezien de bijzondere omstandigheden. Fijn dat ook over dit voorstel de vergadering een positief besluit heeft genomen. Een bijzonder besluit in een bijzonder jaar.
 
We zijn nu halverwege het voetbalseizoen. Gezien de huidige Covid-maatregelen zal het nog spannend worden hoe we het seizoen voort kunnen gaan zetten. Eerst maar eens genieten van de feestdagen. Kerst is een feest van het licht en ik hoop dat we in de komende tijd lichtpuntjes gaan zien. Ik wens jullie allen een fijne feestdagen toe, mede namens ons bestuur. Geniet ervan, zoveel als kan binnen de richtlijnen. Op naar een 2022 waarbij we hopelijk weer zo snel als mogelijk de wei in kunnen om te spelen. En dat we natuurlijk weer publiek mogen begroeten op ons sportpark. Want dat blijft toch het mooiste, genieten van voetballen!
 
Met sportieve groet,
Arjan Heijblom
Lees verder
Lees minder
Oliebollenverkoop 2021
Op oudejaarsdag gaat SV Lierop weer oliebollen verkopen. Dit jaar kun je de oliebollen zelf komen halen in de kantine of je kunt ze laten bezorgen in Lierop. De kantine is van 09:00 uur tot en met 17:00 uur geopend voor het afhalen van oliebollen. Een oliebol (met of zonder rozijnen) kost €0,70.
 
LET OP: De kantine is door de huidige corona maatregelen alleen geopend voor het afhalen van de oliebollen en dus niet bestemd om lekker een drankje te doen.
 
Wil je de oliebollen laten bezorgen, dan is de procedure als volgt:
Er zijn 3 bezorgblokken: 09-12 uur, 12-15 uur, 15-17 uur.
Bestelling zijn vanaf 27-12 vanaf 10:00 uur tot en met 30-12; 17:00 uur te plaatsen.
App (voorkeur) of bel je bestelling door naar 06-12078015.
Vermeld hierbij je naam, bezorgblok, bezorgadres en bestelling.
Vervolgens krijgt u een betaalverzoek.
 
We hopen u allemaal aan de deur of in de kantine terug te zien op 31-12.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Lierop
 
 
Lees verder
Lees minder
Inning Contributie
Op woensdag 29 december zal de contributie voor het seizoen 2021-2022 geïnd worden van het bij ons bekende rekeningnummer.
 
Lees verder
Lees minder
Notulen ALV 16-12-2021
Klik hier voor de notulen van de ALV van dit seizoen.
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement