<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws oktober 2021

Buitenspel? Hands? Direct of indirecte vrije schop? Wat weet jij ervan?
Op donderdag 14 oktober zal Ralf van Vlokhoven ons bijpraten over spelregelwijzigingen. Bovendien zal hij ingaan op spelregelvragen van jullie. Heb je een vraag dan kun je deze mailen naar arbitragecommissie@svlierop.nl
 
Graag tot de 14e (aanvang 21.30 uur in de kantine)!
Lees verder
Lees minder
Zondag 17 oktober gaan we voor goud!
Eindelijk na een lange tijd mogen we weer een feestje vieren in onze prachtige kantine!
Zonder 1,5 m, zonder zitten, zelf een drankje aan de bar halen en lekker dansen en schuren!
Deze keer GAAN WE VOOR GOUD!
Dit gaat gebeuren op zondag 17 oktober.
Gooi na de wedstrijd je voetbalschoenen uit, trek je dansschoenen aan en warm je stem goed op want DJ Draaimakers zorgt voor de leukste plaatjes!
vanaf 15:00 verwelkomen wij iedereen met een lekker glaasje champagne
TOT DAN!
LET OP: een geldige QR code of negatief testbewijs is verplicht om toegang te verkrijgen tot de kantine.
Lees verder
Lees minder
Stem op SV Lierop!
Vanaf vandaag (5 oktober) kan er weer gestemd worden voor Rabo Clubsupport. Wij vieren dit jaar ons 75-jarig jubileum. Daarom willen wij het Voetbalkamp voor de jeugd volgend jaar extra groots organiseren. Hiervoor hebben wij dus jullie stem nodig!
 
Stemmen kan dit jaar via de Rabo App of Internetbankieren. Klik op Zelf Regelen en dan op Lidmaatschap. Vanuit hier kan je naar de stemlijst voor Rabo Clubsupport. In totaal heb je 3 stemmen. Per vereniging is er maximaal 1 stem uit te delen.
 
Namens alle (jeugd)leden dankjewel voor jullie stem!
Lees verder
Lees minder
Huldiging jubilarissen 16 oktober
Lees verder
Lees minder
Reanimatie 19 oktober

 

Reanimatie SV Lierop

 

Op 19 oktober is nog een plek open voor een reanimatiecursus. Heb je interesse? Neem dan contact op via reanimatiesvlierop@outlook.com

Kosten:

       · Leden SV Lierop en Dakos: gratis

       · Inwoners van Lierop: 12,50 euro

       · Inwoners buiten Lierop: in overleg

Aanvangstijd: 19:00 uur

Duur cursus: 2,5 uur

Locatie: Kantine SV Lierop

Kun je 19 oktober niet en heb je toch interesse in een reanimatiecursus, neem dan contact op met bovenstaande e-mail adres of bel met Huub van Lieshout 06-22785953

Lees verder
Lees minder
Jubileumjaar goed van start!
Op 15, 16 en 17 oktober was er een heus feestweekend voor de leden van SV Lierop. Dit allemaal voor het jubileumjaar. Waar eerder het nieuwe logo al was onthuld, gingen de activiteiten nu echt van start!
 
Op 15 oktober, de officiële datum van het jubileum, werd de jeugd van SV Lierop uitgenodigd om Helmond Sport – ADO Den Haag te bezoeken op de Braak. Met de bus trokken de spelers en leiders naar Helmond, waar in de rust ook een aantal spelers het veld op mochten voor de welbekende shoot-outs. Iedereen was zeer enthousiast (sommigen iets te..), maar ondanks de goede support eindigde de wedstrijd in 0-0.
 
Op zaterdag 16 oktober waren de senioren aan de beurt. Met ongeveer 90 personen werden er overdag een hoop leuke spellen gespeeld, van het hengelen naar het logo van SV Lierop tot aan het raden van kampioensteams van vroeger. Uiteraard werd hier ook bij gevoetbald, middels het schieten op foto’s en op de snelheidsmeter. Tussendoor was er ook genoeg tijd voor een drankje, dus van de vooraf beloofde 3D Play (denken, doen, drankje) werd gretig gebruik gemaakt. Complimenten voor de organisatie voor de creatief bedachte spellen, en ook voor de prachtige schilderingen bij een aantal van de spellen!
 
Nadat iedereen verzadigd werd door de friet en snacks van Gerard Raijmakers was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Zoals vooraf aangekondigd werden er maar liefst 14 jubilarissen gehuldigd, die in 2020 jubilaris waren. Zij werden allen toegesproken door Arjan, en ontvingen de bijbehorende decoraties.
 
Hierna was het tijd voor de verrassing van de avond. Namens de gemeente kwam het College binnen. Nadat SV Lierop door de wethouder werd gefeliciteerd en toegesproken, had Burgemeester Dilia Blok nog een verrassing: Willy van den Elzen en Toon Hesius werden gehuldigd met een lintje. Als SV Lierop zijn wij super trots op hen en alles wat zij voor de club hebben betekend. Dit bleek ook wel uit de leden, die zowel Willy als Toon toezongen en hartelijk feliciteerden. Zoals Toon al zei: “Hier stopt het niet”, dus we hopen als club nog heel lang gebruik te kunnen maken van hun inzet!
 
Nadat de rookwolken waren opgetrokken was het nog tijd voor de 3e D: Denken. Door middel van een aantal foto’s en filmpjes werden de teams flink aan het denken gezet over de historie van SV Lierop. Eerst met een aantal fotorondes in de kleedlokalen, en daarna op groot scherm in de kantine. Uiteindelijk was het team donkergroen dat er met de winst vandoor ging.
 
Ondanks de kater van de feestavond de dag ervoor, was het ook zondag lekker druk op het sportpark. Na thuiswedstrijden van de dames, het 3e en het 2e werd voor de wedstrijd van het 1e het nieuwe shirt van SV Lierop door Thwan van Gennip overhandigd aan de aanvoerder van Lierop 1, Bart Sijbers. In de loop van het jaar zullen de meeste teams al in dit shirt gestoken worden, waarbij de typische rood-witte vlakken natuurlijk behouden zijn gebleven.
 
In de kantine was het inmiddels al groot feest, met DJ Draaimakers waar iedereen onder het genot van een drankje zijn dansmoves kon laten zien. Lierop 1 verloor met 1-3 van HVV, maar dat mocht de pret niet drukken. Een geslaagde afsluiting van het weekend!
 
De foto’s (die nog niet op Slaponline hebben gestaan) volgen later.
 
Natuurlijk was dit niet de enige activiteit tijdens het jubileumjaar. Op de tegel ‘Jubileum’ is het hele programma te vinden zoals dat nu is opgesteld door de Jubileumcommissie. We hopen jullie dit seizoen vaak te zien op de Renkant!
Lees verder
Lees minder
Bedankje van Willy
Zaterdagavond 16 oktober jl. werd ik in de kantine van SV Lierop aangenaam verrast met een Koninklijke onderscheiding. Totaal onverwacht, maar wel zeer trots. Ik bedank hierbij SV Lierop, Dorpscoöperatie Lierop Leeft en het college van B&W voor hun inspanning. Verder bedanken wij, Ria en ik, alle mensen voor hun leuke en warme reacties.
 
Willy v.d. Elzen
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement