<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws september 2021

Aftrap Jubileumjaar SV Lierop 75 jaar!
Het 75 jarige jubileum van SV Lierop in 2021 willen we als club natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 16 oktober zal de eerste jubileumactiviteit plaatsvinden: de 3D-play. Tijdens deze activiteit is het de bedoeling dat de deelnemers gaan Denken, Doen en dat natuurlijk allemaal onder genot van een Drankje.
Het programma is door activiteiten met weinig inspanning toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Om 14.00 starten we met het programma op het hoofdveld, waarna er na de verzorgde powermaaltijd ’s avonds een programma plaatsvindt in de kantine. De prijsuitreiking van de fantastische hoofdprijs zal rond 22.30 zijn.
Doordat we de 3D-play een activiteit voor iedereen willen maken, wordt het inschrijven individueel gedaan en wordt iedereen ingedeeld in een groepje. Deelname kost €5,00 en is inclusief een powermaaltijd uit de frietwagen. Aanmelden voor de 3D-play kan door een e-mail te sturen met je naam, leeftijd en e-mailadres naar: svlieropjubileum@ziggo.nl
Ben en ken jij degene die aan deze fantastische dag mee wil doen? Ook al ben je geen lid van SV Lierop maar alleen supporter? Meld je dan vóór 15 september aan! Tot dan!
Lees verder
Lees minder
Clubsupport bij SV Lierop
In de week van 27-9 zal Erik Borsboom weer op de club zijn voor het inloopspreekuur. Dit seizoen vindt het spreekuur plaats op maandagavond vanaf 19.40.
 
Lees verder
Lees minder
Uiterlijk 31 oktober correcte pasfoto op spelerspas
Zorg weer voor een correcte en herkenbare pasfoto op je digitale spelerspas. Tot 1 november is het nog mogelijk om zelf de spelerspasfoto te wijzigen op de digitale spelerspas via de Wedstrijdzaken-app of de Voetbal.nl- app.
 
Klik op onderstaande link voor de handleiding.
 
Mocht het alsnog niet lukken om je pasfoto te koppelen aan jouw account, gelieve dit te melden aan Dirk van Vlokhoven (06-11354485 of dirkvanvlokhoven@hotmail.com).
 
Lees verder
Lees minder
TOTO Seizoen 2021-2022
De inschrijving voor de TOTO is weer gestart. De deelnameformulieren zijn te verkrijgen in de kantine, of klik hier voor het deelnameformulier.
 
Inleveren kan t/m 3 oktober 14.30 uur, voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van Lierop 1.
Vanwege Corona is het prijzengeld van de TOTO van vorig seizoen niet uitgekeerd. Deelnemers van vorig seizoen hoeven derhalve geen inschrijfgeld betalen. Wil je niet meer deelnemen, dan kan je het inschrijfgeld terugvragen bij Harrie Gubbels.
 
Voor meer informatie zie ook de TOTO pagina. 
Lees verder
Lees minder
Aanmelden 3D-Play voor 1 oktober!
Zoals jullie weten is op 16 oktober de 3D-play op het sportpark, Denken, Doen, Drankje.
Op dit moment zijn er 70 aanmeldingen. Er zijn nog 20 plaatsen, dus meld je snel aan voor 1 oktober!
 
Het programma duurt van 14.30 uur tot 23.30 uur. Aanmelden kan (vanaf 18 jaar en ouder) door een mail te sturen naar svlieropjubileum@ziggo.nl. Graag hierbij de naam, leeftijd en emailadres vermelden.
 
We volgen de coronaregels, dus de Corona check app of een kopie van je QR code en een geldig legitimatiebewijs is verplicht! 
Lees verder
Lees minder
Week van de scheidsrechter
Ook dit jaar is het weer de Week van de scheidsrechter. Deze loopt van 25 september tot en met 3 oktober a.s.
 
Ook onze vereniging besteedt hier aandacht aan. Elke scheidsrechter/spelleider die in deze periode een thuiswedstrijd van onze SV Lierop leidt ontvangt als dank voor zijn/haar inzet een presentje.
Want zonder scheidsrechter/spelbegeleider is er geen bal aan!
 
Arbitragecommissie S.V. Lierop
Lees verder
Lees minder
Reanimatiecursus 5 oktober
SV Lierop is weer gestart met het opstarten van de reanimatiecursussen.
Op 5 oktober zijn nog enkele plekken open. Heb je interesse? Neem dan contact op via reanimatiesvlierop@outlook.com
 
Kosten:
• Leden SV Lierop en Dakos: gratis
• Inwoners van Lierop: 12,50 euro
• Inwoners buiten Lierop: 25,=
 
Aanvangstijd: 19:00 uur
Duur cursus: 2,5 uur
Locatie: Kantine SV Lierop
 
Kun je 5 oktober niet en heb je toch interesse in een reanimatiecursus, neem dan contact op met bovenstaande e-mail adres of bel met Huub van Lieshout 06-22785953
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement