<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juli 2021

Aftrap 75 jarig jubileumseizoen bij SV Lierop
Het 75 jarige jubileum van SV Lierop in 2021 willen we als club natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 16 oktober zal de eerste jubileumactiviteit plaatsvinden: de 3D-play. Tijdens deze activiteit is het de bedoeling dat de deelnemers gaan Denken, Doen en dat natuurlijk allemaal onder genot van een Drankje.
 
Het programma is door activiteiten met weinig inspanning toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Om 14.00 starten we met het programma op het hoofdveld, waarna er na de verzorgde powermaaltijd ’s avonds een programma plaatsvindt in de kantine. De prijsuitreiking van de fantastische hoofdprijs zal rond 22.30 zijn.
 
Doordat we de 3D-play een activiteit voor iedereen willen maken, wordt het inschrijven individueel gedaan en wordt iedereen ingedeeld in een groepje. Deelname kost €5,00 en is inclusief een powermaaltijd uit de frietwagen. Aanmelden voor de 3D-play kan door een e-mail te sturen met je naam, leeftijd en e-mailadres naar: svlieropjubileum@ziggo.nl
 
Ben en ken jij degene die aan deze fantastische dag mee wil doen? Ook al ben je geen lid van SV Lierop maar alleen supporter? Meld je dan vóór 15 september aan! Tot dan!
Lees verder
Lees minder
Indeling senioren seizoen 2021-2022
De indeling van de seniorenteams is ook bekend.
Klik hier voor de indeling.
 
Voor vragen kun je terecht bij de TC.
Lees verder
Lees minder
Aanvang trainingen + trainingsschema seizoen 2021-2022
De trainingen voor de junioren, lagere elftallen, veteranen en dames zullen weer starten in de week van maandag 30 augustus.
 
Klik hier voor het trainingsschema.
 
Voor vragen kun je terecht bij de TC.
Lees verder
Lees minder
Jeugdtrainers en begeleiders gezocht
Aanvulling van jeugdtrainers en begeleiders is voor nu en de toekomst van groot belang voor onze vereniging.
 
Onze insteek is om alle (jeugd)spelers minimaal eenmaal per week te laten trainen, mits we daar voldoende vrijwilligers voor beschikbaar hebben natuurlijk. Voor het aankomende seizoen 2021-2022 zijn we nog op zoek naar een trainer, een coach en begeleiders van onderstaande jeugdteams:
 
JO19, begeleiding op zaterdag
JO17, begeleiding op zaterdag
JO15, training geven op maandag en/of coaching op zaterdag
JO9, begeleiding op zaterdag
 
Ben je geïnteresseerd om alleen, of samen met iemand een jeugdteam te trainen, coachen en/of te begeleiden, neem dan contact op met Dirk van Vlokhoven van de Technische Commissie (dirkvanvlokhoven@hotmail.com of 0611354485). Ervaring is geen vereiste en het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden. Tevens zul je, indien gewenst, ondersteund worden door de Technische Commissie.
 
Technische Commissie SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement