<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws mei 2021

Sportpark voorlopig geopend op woensdagmiddagen!
Met dank aan een aantal ouders die zich aangemeld hebben zal het sportpark vanaf woensdag 5 mei geopend zijn op woensdagmiddagen van 13.30 -16.30 uur.
Dit biedt voor de jeugd in Lierop de mogelijkheid om toch te kunnen voetballen tijdens de renovatie van het trapveldje.
 
Tijdens de eerste twee weken zullen we kijken hoeveel animo er is bij de jeugd en of we na deze periode het sportpark open kunnen houden. Hiervoor zijn namelijk nog een aantal extra ouders nodig die 1,5 uur toezicht willen houden, zodat deze taak verdeeld kan worden over zoveel mogelijk mensen. Als je hierbij wilt helpen kun je een email sturen naar info@svlierop.nl.
 
Mocht het een keer voorkomen dat het sportpark gesloten zal blijven op woensdagmiddag door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, dan zullen wij dit voor 12.00 uur melden op onze Twitterpagina (https://www.twitter.com/svlierop).
 
Verder willen wij hierbij nogmaals benadrukken dat er niet gevoetbald mag worden op het sportpark als de poort gesloten is.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Tegemoetkoming contributie
Momenteel zijn we aan het kijken hoe we tegemoetkoming kunnen bieden aan onze leden, omdat er wegens Corona een groot deel van het seizoen niet gevoetbald is. Deze tegemoetkoming zal vormgegeven worden door middel van een korting op de contributie voor seizoen 2021-2022.
 
Later zal er meer nieuws volgen over de hoogte van de tegemoetkoming, omdat deze afhangt van het financiële resultaat in dit seizoen. De inning van de contributie voor het nieuwe seizoen, die normaal in augustus plaatsvindt, zal daarom naar achteren worden geschoven.
 
Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Tractor SV Lierop gestolen
Het is triest, maar het inbrekersgilde heeft weer toegeslagen. De tractor van onze club is gestolen.
De dieven hebben hiervoor het hek aan de Heesvenstraat ter hoogte van het trainingsveld open geknipt.
Het bestuur van SV Lierop heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal.
 
De diefstal heeft plaatsgevonden tussen woensdagavond en zaterdagochtend.
Mocht iemand iets verdachts hebben gezien bij de Heesvenstraat of op het sportpark, dan zouden de politie en wij dit graag weten.
Je kunt hiervoor contact opnemen met ons bestuurslid Marcel Hurkmans (nr. 06 – 18 32 22 20)
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sportpark blijft op woensdagmiddag geopend!
De afgelopen twee weken hebben we op woensdagmiddagen als proef de poorten van het sportpark geopend in verband met de renovatie van het trapveldje. Door enkele vrijwilligers is het gelukkig mogelijk om dit te blijven doen totdat het trapveldje weer open gaat!
Om de lasten voor deze vrijwilligers te verlichten zijn enkele toezichthouders nog gewenst voor de shift van 13.30 - 15.00 of de shift van 15.00 - 16.30. Mocht je hiermee willen helpen dan kan je contact opnemen met info@svlierop.nl / Ralf van de Laar (tel. 0612078015). 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement