<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws maart 2021

Jeugd op sportpark
Wij kunnen ons goed voorstellen dat de jeugd in Lierop met dit mooie weer naar buiten wil. Even bij elkaar komen, even een balletje trappen. Het is echter niet toegestaan om gebruik te maken van ons sportpark als dit niet open is. Conform de regelgeving mag er alleen onder toezicht gebruik worden gemaakt van het sportpark. Een BOA zou hier tegen op kunnen treden.
Het komt de laatste tijd echter met enige regelmaat voor dat jongeren gebruik maken van ons sportpark buiten de openingstijden. Zodra we dit zien, worden ze hier door ons op aangesproken. We willen overlast en problemen voorkomen.
Wij als vereniging faciliteren dat de jeugd 3 keer per week kan trainen. Verder zijn er her en der in de wijken kleine trapveldjes. En dan hebben we natuurlijk het trapveldje bij de kerk. Dit is er natuurlijk helemaal voor bedoeld om een balletje te trappen als het sportpark is gesloten. We horen van de jeugd dat dit nu minder aantrekkelijk is vanwege de staat van het gras en het ontbreken van 'echte goals met een net'. Wij zijn hierop in gesprek gegaan met de gemeente om het trapveldje verder op te knappen. We zijn benieuwd; wordt vervolgd.
Zo hopen we er aan bij te dragen ​dat de jeugd toch een balletje kan trappen. Verzoek aan de jeugd om buiten de openingstijden van ons sportpark gebruik te maken van de alternatieven in ons dorp.
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Train als een echte Oranje-speler!
SV Lierop organiseert voor alle jongens en meisjes (leden en niet-leden) uit Lierop, in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar, een leuke voetbal-gerelateerde trainingsochtend waarin plezier voorop staat!
Leden kunnen zich uiterlijk vrijdag 9 april aanmelden via hun trainer en/of leider, niet-leden kunnen dit doen d.m.v. een e-mail te sturen naar dirkvanvlokhoven@hotmail.com.
 
Deze trainingsochtend is voor iedereen geheel gratis!
 
Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de huidige corona-maatregelen, daarom is het helaas nog steeds niet mogelijk voor ouders om tijdens de training op het sportpark te blijven. Tevens het verzoek aan alle deelnemers om een eigen drinkfles/bidon mee te nemen.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk van Vlokhoven (06-11354485).
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement