<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws februari 2021

Workshop bij de Fysioclub, geef je op!
Beste sporter, trainer en/of coach, 
 
Via deze weg nemen wij contact met je op omtrent de clubsupport workshop die door JVDI De Fysioclub wordt gegeven. Clubsupport is een onderdeel en dienst wat we aanbieden binnen de Fysioclub. Clubsupport biedt o.a. advies en voorlichting, sportmedische begeleiding, bemiddeling bij doorverwijzing. Ook blessurepreventie is daarbij een belangrijk onderdeel, die tijdens en na de coronaperiode erg belangrijk is voor jullie als sporters en trainers.
 
Via deze workshop proberen wij (fysiotherapeuten) inzicht te geven om na een coronaperiode preventief als team of met een individu aan de slag te kunnen gaan met het opbouwen van zijn of haar belastbaarheid. Er zal naast theorie ook praktische tips gegeven worden om blessures te voorkomen en de belastbaarheid verantwoord op te bouwen. 
 
De workshop wordt gegeven op Maandag 08-02-2020 om 19:30-20:30uur. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om de workshop fysiek uit te voeren daarom is ervoor gekozen om deze online aan te bieden.  
Om uiteindelijk zoveel mogelijk trainers/sporters van informatie te kunnen voorzien, proberen wij via verschillende kanalen te werven. Ook jij kunt ons daarbij helpen om via de socials omliggende trainers of sporters te motiveren om deel te nemen aan deze workshop. Schroom daarbij niet om deze mail door te sturen binnen de vereniging of richting collega sporters. 
Meld je aan via onderstaande link; 
 
Later krijg je een mail met een link en de noodzakelijke uitleg om deel te nemen aan de online workshop. Hopelijk zien we je maandagavond 8 februari om 19:30. 
 
Met sportieve groeten, 
De Fysioclub 
Lees verder
Lees minder
Trainingen t/m dinsdag 16-2 afgelast
In verband met het weer zijn alle trainingen tot en met dinsdag 16-2 afgelast.
 
Lees verder
Lees minder
Competities niet meer hervat
De KNVB heeft medegedeeld dat alle competities waarin de teams van SV Lierop spelen, niet meer worden hervat.
Hoe de rest van het seizoen eruit zal zien, met eventuele Regio Cup, wordt later bekend gemaakt. 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement