<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws januari 2021

Oliebollen wederom groot succes!
Ook in 2020 werden er weer overheerlijke oliebollen gebakken op Oudjaarsdag. De opzet was dit jaar ietsje anders, want vanwege het Coronavirus mochten de oliebollen alleen thuisbezorgd worden. Hierdoor werden de bestellingen meer verspreid, wat door de bakkers als plezierig werd ervaren, maar natuurlijk werd het persoonlijke contact wel gemist.
 
Uiteindelijk zijn er zo'n 2.750 oliebollen gebakken en bezorgd door heel Lierop. Complimenten aan de bakkers Harry van Vlokhoven, Patrick Raijmakers en Jos van den Boomen en aan alle bezorgers en inpakkers!
 
 
Lees verder
Lees minder
Trainingen jeugd starten in de week van 18 januari
In de week van 18 januari zullen de jeugdteams weer beginnen met trainen. Mocht dit veranderen door aangescherpte maatregelen vanuit de overheid dan zal dit volgende week gecommuniceerd worden via de trainers.
 
Lees verder
Lees minder
Nieuwjaarsreceptie afgelast
Op 9 januari zou de Nieuwjaarsreceptie van SV Lierop zijn. Gezien de huidige COVID-19 richtlijnen kan deze begrijpelijkerwijs niet doorgaan.
Wij hebben dit jaar 13 jubilarissen en die zouden wij graag op deze avond in het zonnetje hebben gezet. Dit gaan we echter natuurlijk alsnog wel doen.
We weten nog niet wanneer, maar ergens in de loop van het jaar gaan we vast een moment vinden om ze te huldigen.
 
Bij deze wensen wij iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2021 toe. We kijken er naar uit om weer het veld op te kunnen en jullie te kunnen begroeten op ons sportpark.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Jeugdtrainingen beginnen in week van 18 januari
Vanaf maandag 18 januari worden alle jeugdtrainingen weer hervat. Dit is conform de geldende richtlijnen van de overheid, de gemeente Someren en de KNVB.
 
Hieronder een aantal aandachtspunten: 
- Alle teams die jeugdcompetities spelen vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband. Dit geldt dus ook voor de JO19-spelers die 18 jaar zijn.
- Er wordt géén gebruik gemaakt van kleedlokalen en douches.
- Het sportpark is en blijft gesloten voor ouders en toeschouwers. Dat betekent dat kinderen die naar de training worden gebracht, bij de poort moeten worden afgezet en opgehaald.
- Heb je klachten dan ben je niet welkom op ons sportpark. Zodra de klachten over zijn en na afloop van de periode in quarantaine ben je weer van harte welkom.
 
Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Dirk van Vlokhoven, 06 113 544 85. 
Lees verder
Lees minder
In memoriam Antoon van den Einden
In het seizoen 2004-2005 startte SV Lierop met Van den Einden Assurantiën op het shirt van het 1e elftal. Dat eerste elftal speelde toen voor het eerst in haar historie in de derde Klasse. Een grote teamfoto hing goed in het zicht als je het kantoor van Van den Einden betrad. En menig Lieroppenaar die betrokken was bij de voetbalclub zal met Antoon niet alleen over hypotheken en leningen gesproken hebben, maar ook over de prestaties van het ‘urste’. Antoon liet meerdere malen weten dat hij erg blij en trots was om sponsor van Lierop 1 te zijn en dat gevoel was wederzijds.
 
Antoon werd een trouwe supporter van Lierop 1 en baalde stevig als hij familie- of andere verplichtingen had op zondagmiddag. Wel probeerde hij dan tussendoor te luisteren naar Radio Siris om toch een beetje de verrichtingen van de roodwitten te kunnen volgen. Het eerste seizoen derde Klasse eindigde met de ingecalculeerde degradatie, maar Antoon bleef een trouwe supporter zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden, ook toen jaren later het sponsorcontract beëindigd werd, en ook toen Toon in Deurne ging wonen.
 
Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Voorraadverkoop kantine
Omdat het erop lijkt dat de kantine nog wel een tijdje dicht blijft, wil SV Lierop graag de kantinevoorraad die er nog ligt verkopen tegen inkoopprijs. Weggooien is natuurlijk ook maar zonde.
Deze verkoop vindt plaats op zaterdag 30 januari van 14.00 - 16.00, natuurlijk geheel in lijn met de geldende Coronaregels.
De voorraad betreft vooral dozen snacks, blikjes en flesjes frisdrank en diversen soorten bier en wijn. Betalen kan per pin en contant. Bij vragen, neem gerust contact op met Ralf van de Laar, 06 12 07 80 15.
 
Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement