<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws december 2020

Contractverlenging Mark Lommen
SV Lierop heeft het contract met hoofdtrainer Mark Lommen met één jaar verlengd.
Mark is bezig aan zijn eerste seizoen bij de SV en vanuit beide kanten bevalt de samenwerking erg goed.
Voor de Technische Commissie en het hoofdbestuur dus reden om ook voor het seizoen 2021-2022 verder te gaan met Mark als hoofdtrainer van SV Lierop.
 
Hoofdbestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Oliebollen op 31 december
Op Oudjaarsdag 31 december worden er door Harrie van Vlokhoven, Patrick Raijmakers en Jos vd Boomen weer overheerlijke oliebollen gebakken op sportpark De Renkant en natuurlijk zijn er ook weer oliebollen met rozijnen te koop!
 
Dit jaar zal de verkoop iets anders zijn als voorgaande jaren in verband met de Corona maatregelen. De kantine is dit jaar helaas alleen geopend voor de verkoop van de oliebollen en niet voor een drankje.
 
De verkoop van de oliebollen start om 9.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. Een vriendelijk verzoek om grote bestellingen vooraf door te geven bij Harrie van Vlokhoven: 06-50502684. Dit kan ook op oudejaarsdag vanaf 09:30 uur via de kantine tel: 331589.
 
Mocht u door de huidige situatie liever niet naar de kantine komen is er dit jaar ook de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen. Geef de bestelling tijdig door op een van de bovenstaande telefoonnummers. 
De bezorging zal plaatsvinden tussen 12-15 uur op oudjaarsdag.
 
 
Lees verder
Lees minder
Notulen ALV 15-12-2020
Op dinsdag 15-12 werd de eerste digitale ledenvergadering in de historie van SV Lierop gehouden.
Klik hier voor de notulen van de vergadering. 
Lees verder
Lees minder
Peter van Stiphout benoemd tot erelid SV Lierop
Op dinsdag 15 december is de Algemene Ledenvergadering van SV Lierop gehouden. Deze was volledig digitaal via Teams te volgen. Het bestuur kijkt terug op een bijzonder jaar. Het coronavirus heeft grote gevolgen gehad voor de laatste maanden van het seizoen, waardoor er niet gevoetbald kon worden. Dit heeft natuurlijk ook financieel gevolgen, maar het bestuur kon toch zwarte cijfers laten zien met een positief resultaat.
 
Bij deze vergadering is Peter van Stiphout vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de vereniging benoemd tot erelid. Peter is 7 jaar bestuurslid geweest. Hij was hierbij verantwoordelijk voor het onderhoud van het sportpark en de gebouwen. Daarnaast zijn in deze periode enkele grote projecten gerealiseerd. Zoals het realiseren van zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening en nieuwe plateaus voor de doelen en doeltjes. Tevens zijn de kantine, bestuurskamer en ontvangstruimte volledig gerenoveerd. Het laatste grote project van Peter was de realisatie van de serre. Op zijn geheel eigen wijze heeft Peter leiding gegeven aan deze projecten, waarbij hij zelf ook zeer actief was en de handen uit de mouwen heeft gestoken. We zijn Peter ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging gedaan heeft.
 
Naast Peter is afscheid genomen van Rens van Lieshout als bestuurslid. Hij was 3 jaar verantwoordelijk voor diverse activiteiten bij onze vereniging. Als opvolgers zijn Marcel Hurkmans en Chris Filippini benoemd.
 
Arjan Heijblom en Bas de Bruin waren herkiesbaar en zijn beiden herkozen in het bestuur. En Arjan is hierbij herkozen als voorzitter van het bestuur.
 
Op naar het jubileumjaar 2021, want dan bestaat onze vereniging 75 jaar. Zoals het er nu voorstaat zullen we dit gaan vieren in het jubileumseizoen 2021 – 2022.
 
Bestuur SV Lierop
 
 
Lees verder
Lees minder
Sportpunt actie
De SV Lierop Clubshop is geopend!
Bent u nog op zoek naar leuke kerstcadeaus? Onze clubshop is geopend en kunnen direct leveren.
Team Sportpunt zorgt ervoor dat uw pakketje op tijd aan huis geleverd wordt!
 
Een artikel laten bedrukken? Geen probleem, de drukkerij van Sportpunt is geopend en kan snel leveren!
Daarnaast is de webshop van www.sportpunt.nl 24/7 geopend! Met mooie aanbiedingen en een divers aanbod en snelle levering zorgen dat zij ervoor dat jouw kerstcadeaus op tijd binnen zijn.
Lees verder
Lees minder
Update Oliebollen - Alleen bezorgen!!
Hierbij een update wat betreft de oliebollenverkoop.
In verband met de huidige coronaregels zijn we genoodzaakt om dit jaar de kantine te sluiten voor de oliebollenverkoop.
S.V. Lierop gaat daarom op Oudjaarsdag bezorgen in Lierop.
 
De procedure zal als volgt zijn:
Er zijn 3 bezorgblokken: 09-12 uur, 12-15 uur, 15-17 uur.
Bestelling zijn vanaf nu tot en met 31-12; 15:00 uur te plaatsen. Liefst zo tijdig mogelijk bestellen. Een oliebol kost 70 cent.
 
App (voorkeur) of bel je bestelling door naar 06-12 07 80 15.
Vermeld hierbij je naam, bezorgblok, bezorgadres en bestelling.
Vervolgens krijgt u een betaalverzoek.
 
We hopen u allemaal aan de deur terug te zien op 31-12.
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement