<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws augustus 2020

8-weekse Voetbalacademie

Vanaf 2 oktober wordt er door Voetbal en Keepersacademie Nederland gestart met een 8-weekse voetbalacademie bij Olympia Boys in Ommel.

Zie https://voetbalenkeepersacademie.nl/activiteiten/upcoming-1/voetbal-keepersacademie-ommel voor meer informatie.

Lees verder
Lees minder
Spaaractie Jumbo Welten Someren

Beste leden,

 

Vanaf woensdag 26 augustus gaan wij samen met JUMBO Harrie Welten Someren een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij JUMBO Harrie Welten Someren, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbosomeren word je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort JUMBO Harrie Welten Someren namelijk onze clubkas.

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Lees verder
Lees minder
Kantine weer geopend!

 In de tijd dat het voetbal stilgelegen heeft door Covid-19 is er door vele vrijwilligers en HB Veranda's gewerkt aan het opnieuw bestraten van de entree van het sportpark en het bouwen van de overkapping bij de kantine. Dit heeft tot een schitterend eindresultaat geleid, waar we als vereniging heel blij mee zijn. Dank aan een ieder voor de inzet!

 

De kantine is weer geopend op donderdagen en op wedstrijddagen. Ook wij moeten ons hierbij houden aan de horeca-regels die gelden in verband met het Coronavirus. Hiervoor zijn diverse markeringen en aanwijzingen aangebracht. Om boetes te voorkomen en om ieders veiligheid en gezondheid te beschermen is het van belang om deze aanwijzingen en de aanwijzingen van het kantinepersoneel op te volgen.

Wij zien jullie graag weer in de kantine de komende weken! 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Spaarboekjes Jumbo beschikbaar
De spaarboekjes van de Jumbo zijn beschikbaar. Alle jeugdspelers ontvangen deze bij hun eerste training of eerste wedstrijd. Voor de overige leden ligt er een in de kantine.
Lees verder
Lees minder
We mogen weer!

We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor ook wij beginnen aan een onzekere periode. Het corona virus heeft veel veranderd voor de uitoefening van onze sport, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. De huidige richtlijnen die NOC*NSF heeft uitgegeven zijn ook voor de KNVB en SV Lierop leidend.
 
Wij houden rekening met de regels die er gelden tijdens de trainingen en de wedstrijden en bij het vervoer bij uitwedstrijden. Hieronder enkele maatregelen die nu gelden rondom wedstrijden en trainingen:
• Heb je COVID verschijnselen dan ben je niet welkom op ons sportpark. Zodra de verschijnselen over zijn en na afloop van de periode in quarantaine ben je weer van harte welkom;
• Toeschouwers en bezoekers houden bij 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, de tribune, in de kantine etc. (tenzij ze uit één huishouden komen);
• Kantine:
Bij toegang tot de kantine wordt iedereen van 18 jaar en ouder verzocht om via de intekenlijst contactgegevens beschikbaar te stellen. Deze lijsten zijn te vinden onder onze nieuwe veranda voor de kantine. Hier staat ook desinfecteermiddel. Gelieve hier gebruik van te maken;
• Kleedkamers en douchen:
Bij trainingen op maandag tot en met woensdag is er geen gelegenheid om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Op donderdag is dit wel mogelijk. Per team zijn meerdere lokalen beschikbaar, zie de aanwijzingen hiervoor op het sportpark. Voor 18 jaar en ouder geldt hierbij de 1,5 meter afstand tenzij ze uit één huishouden komen;
• Bidons:
Spelers worden verzocht zelf bidons/ drinkflessen mee te nemen voor tijdens trainingen en wedstrijden.
• Vervoer bij uitwedstrijden:
Voor personen vanaf 13 jaar is het advies: draag een mondkapje wanneer je buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaat;
• Trainers en begeleiders houden 1,5 meter afstand met sporters van 13 jaar en ouder tenzij noodzakelijk voor (veilige) beoefening/begeleiding van de sport;
• Trainers en begeleiders hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot sporters tot en met 12 jaar;
 
Om op een veilige en hygiënische manier te kunnen voetballen heeft de KNVB voor de verschillende doelgroepen coronaprotocollen opgesteld. Wij verwijzen jullie naar deze protocollen die je hier kunt vinden https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen.
 
Deze protocollen en maatregelen zijn tot nader order van toepassing. Wij blijven de ontwikkelingen volgen en zodra hier nieuws over is communiceren wij hierover. Mocht je hier vragen over hebben, klop gerust bij ons aan. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze voorzitter Arjan Heijblom (telefoon: 06 – 57 349 347 of via mail: voorzitter@svlierop.nl)
Wij beseffen ons dat het naleven van deze maatregelen discipline en flexibiliteit vergt van ons allen. Maar samen gaat ons dit lukken.

Bestuur SV Lierop

 
Lees verder
Lees minder
Blessurespreekuur SV Lierop seizoen 2020-2021

Ook in het nieuwe seizoen staat JVDI de Fysioclub klaar voor alle leden van SV Lierop bij vragen over blessures of fit blijven.

 

Samen met SV Lierop heeft JVDI de Fysioclub een protocol opgesteld zodat het blessurespreekuur door kan gaan, waarin wordt voldaan aan de maatregelen van het RIVM betreffende het tegengaan van verspreiding van COVID-19.

Wil je gebruikmaken van het blessurespreekuur op een van de praktijken van JVDI de Fysioclub of het blessurespreekuur op het sportpark op dinsdagavond van 19.20 tot 20.00 uur dan kun je via de website van JVDI de Fysioclub (https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/) aanmelden via het online aanmeldingstool.

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met onze BlessureApp via 06 83431430 of de praktijk via 085 7821616.

 

Sportieve groet,

Erik Borsboom, Fysiotherapeut

JVDI de Fysioclub

Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement