<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juni 2020

Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 2020-2021

De voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend. Klik hier voor de voorlopige teamindelingen.

Meer informatie over de invulling van het kader, de trainingsavonden en de start van het nieuwe seizoen volgt nog.

Technische Commissie SV Lierop

Lees verder
Lees minder
Inloopuur ouders / spelers donderdag 4 juni

Aanstaande donderdag 4 juni is er van 20.00 uur tot 21.00 uur, in de ontvangstruimte op het sportpark, de mogelijkheid voor ouders en/of spelers om vragen te stellen over de voorlopige indeling van de jeugd voor het seizoen 2020-2021.

Een afvaardiging van de TC en jeugdbestuur zal hierbij aanwezig zijn.

Lees verder
Lees minder
SV Lierop 75 Jaar in 2021
Nu de officiële competitie van 2019-2020 ten einde is, is het tijd om alvast vooruit te kijken naar een heel bijzonder jaar. In 2021 viert SV Lierop namelijk haar 75-jarig bestaan. Informatie over het jubileum zal verzameld worden onder het kopje Jubileum, zodat iedereen gemakkelijk de activiteiten en data met betrekking tot het jubileumjaar kan opzoeken.
 
Voor nu kun je vast de volgende data in je agenda schrijven:
- Zaterdag 9 januari: D'n Aftrap van het Jubileumjaar - Nieuwjaarsreceptie
- 9, 10 en 11 juli: Jubileumweekend
- Zaterdag 16 oktober: SV Lierop 75 jaar
 
Meer informatie over deze activiteiten volgt nog, net als meerdere datums met activiteiten, want we willen er een feestelijk jaar van maken!
 
De Jubileumcommissie 
Lees verder
Lees minder
Blog van de voorzitter

Beste lezer,


Vanaf medio maart heeft Corona de regie in ons leven overgenomen. Bizar wat een impact dit heeft. Allereerst op de gezondheid van velen, maar ook op economisch vlak. Ook de activiteiten bij onze vereniging kwamen van de ene op de andere dag stil te liggen. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen toernooien. Niet leuk, maar het staat in geen verhouding tot het leed wat het virus met zich mee heeft gebracht. Gelukkig hebben we in de maanden mei en juni al wel weer kunnen trainen. Zij het met beperkingen, maar toch. Compliment aan alle trainers, vrijwilligers, ouders en spelers hoe zij omgaan met alle beperkingen die van kracht zijn. En dan is het voetbalseizoen zomaar voorbij. Een tijd om toch ook gewoon vooruit te kijken.

 

Zo kijken we uit naar 2021. Het jubileumjaar, want SV Lierop bestaat dan 75 jaar. De jubileumcommissie onder leiding van Frans Sijbers is al druk bezig met de organisatie van het vieren van het jubileum. Zie de berichten op onze site. Er zijn al vele plannen, maar ook hierbij zullen we afhankelijk zijn van de ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus. Ik wil er graag één van de plannen uitlichten. Een redactie is namelijk bezig met het samenstellen van een jubileumboek. Het is de bedoeling om er een echt boek van te maken met een harde kaft en kleurenfoto’s. Een boek wat lekker wegleest. Met veel foto’s, verhalen en anekdotes. Een boek wat in de tijd alleen maar waardevoller wordt. Een boek wat je er over jaren nog eens bij pakt om doorheen te kijken. Iets op te zoeken, om terug te denken aan oude tijden. Namens de redactie is er de oproep aan jullie allen: Mocht je nog verhalen of anekdotes hebben die echt niet mogen ontbreken in het jubileumboek, laat het mij weten. Dan geef ik het door aan de redactie en kunnen ze bekijken of en hoe dit een plek in het boek krijgt. Ook foto’s zijn van harte welkom. Dit is jullie kans!

 

Zo kijken we naar het komende seizoen. Want we hopen natuurlijk dat we vanaf 1 september weer wedstrijden mogen spelen. En daar heb je teams voor nodig. Onze technische commissie is al druk bezig met de samenstelling van de teams voor het volgende seizoen. Bij de jeugd lopen we er daar tegenaan dat de spoeling bij 1 lichting erg dun is. Wat wil je ook als er in 2009 maar drie jongens in Lierop zijn geboren en we toch erg afhankelijk zijn van het aantal jongens wat gaat voetballen. Het is dan ook een uitdaging geweest om een O13-team voor komend seizoen samen te stellen. Maar samen met de ouders en spelers zijn we hier toch uit gekomen. Een compliment waard.

 

Zo kijken we ook uit naar de realisatie van de nieuwe overkapping aan de kantine. De uitvoering is in volle gang en de nieuwe stoep onder de overkapping is al gereed. Nu nog wachten op de plaatsing van de glazen puien en dan hebben we er weer een mooie aanwinst op ons geweldige sportpark bij. Ik weet zeker dat het kantinepersoneel er naar uitkijkt om iedereen weer te ontvangen in de kantine en de serre. Nu alleen nog afwachten wanneer en hoe we er daadwerkelijk gebruik van kunnen maken, maar er zijn in ieder geval meer mogelijkheden om 1,5 meter van elkaar te blijven :).

Kortom, het is rustig op het sportpark, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt om in het nieuwe seizoen, met de beperkingen, toch te kunnen voetballen en genieten op de Renkant.

Mede namens het bestuur wens ik iedereen een heel prettige zomer. Geniet er van en bereid je voor op een nieuw voetbalseizoen. We kijken er naar uit om weer elke week te trainen, wedstrijden te spelen en elkaar te ontmoeten in de kantine.

 

Met sportieve groet,

Arjan Heijblom

 

Lees verder
Lees minder
Train als een prof!

Van Youri van Brussel kregen we onderstaand bericht...


TRAIN ALS EEN PROF 3-DAAGSE!

We zijn heel blij te kunnen melden dat we een samenwerking aangegaan zijn met Olympia Boys. De start van deze samenwerking bestaat uit een Train als een Prof 3-daagse op 4, 5 en 6 augustus in de zomervakantie! In de ochtenden wordt er getraind, de trainingen zullen onder leiding staan van Youri van Brussel, trainer in de jeugdopleiding van PSV. En in de middagen zijn er diverse spel en wedstrijdvormen wat zorgt voor de ideale combinatie leren en plezier! De 3-daagse is voor iedereen toegankelijk, wel of geen lid van een voetbalclub maakt niet uit. Voor meer informatie en aanmelden kijk op onze website!www.voetbalenkeepersacademie.nl

 
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement