<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws april 2020

Bericht van De Fysioclub

Op 31 maart heeft de K.N.V.B. besloten dat alle competities voor het amateurvoetbal niet worden hervat.

 

Ondanks deze situatie staat de Fysioclub nog altijd klaar voor alle leden van voetbalvereniging SV Lierop met blessures of vragen over fit blijven in een lange periode zonder voetbal.

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met onze BlessureApp via 06 83431430 , de praktijk via 085 7821616 of stuur een email naar erik.borsboom@fysioclub.nl

 

Sportieve groet,

Erik Borsboom
 

Lees verder
Lees minder
Alle toernooien juni 2020 afgelast

In verband met de onzekerheid omtrent het Coronavirus zijn helaas ook alle toernooien die in mei en juni gehouden zouden worden afgelast. Voor een aantal van deze toernooien wordt nog gekeken naar een eventuele andere invulling later dit jaar.

 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.

 

Met sportieve groet,

Organisatoren toernooien
Lees verder
Lees minder
Hulp gezocht voor het wassen van de shirts voor het nieuwe seizoen 2020-2021

Het seizoen 2019-2020 is zoals bekend helaas ten einde. Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn we op zoek naar hulp voor het wassen van de tenues van Lierop 1, 2 en 3. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Ben of ken jij iemand die hier interesse in heeft, dan horen wij dat graag! Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Ralf van de Laar, via 06 12 07 80 15 of info@svlierop.nl

 

Met sportieve groet,

Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Coronavirus - Update 24 april

Afgelopen dinsdag was er een persconferentie van minister-president Rutte over het Coronavirus. Hierin kwam naar voren dat het in principe voor kinderen in de basisschoolleeftijd weer toegestaan is om samen te trainen. Voor kinderen van 12 tot 18 jaar is dit ook toegestaan, maar zij dienen wel 1,5 meter afstand te houden.

 

Op dit moment zijn wij in gesprek met de gemeente over het protocol dat zij gaan hanteren. Ook zijn we intern aan het bekijken hoe, vanaf wanneer en met welke jeugdteams we weer kunnen starten met trainen. Als hier meer informatie over is, laten we dat weten. 

Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Coronavirus - Update 29 april

Inmiddels is het een week geleden sinds de laatste persconferentie over de nieuwe maatregelen ivm het Coronavirus.  

Hieronder een overzicht van afgelaste toernooien/activiteiten:

Nirwana Voetbaltoernooi
Familietoernooi: Hiervoor wordt nog gekeken naar een alternatief in het najaar van 2020
Jeugdtoernooien: Hiervoor wordt nog gekeken naar een alternatief na de zomerstop
Voetbalkamp: Het voetbalkamp in de vorm zoals we het de afgelopen twee jaar georganiseerd hebben zal niet doorgaan. Wel wordt er nog gekeken naar een eventuele andere invulling, als er meer informatie bekend is over het vervolg van de maatregelen. 
 
Bestuur SV Lierop 
Lees verder
Lees minder
Trainingen SV Lierop hervat, ook voor niet-leden!

Na goed overleg met de gemeente Someren hebben we besloten om vanaf maandag 25 mei de jeugdtrainingen te hervatten voor de oudere jeugd en senioren. Ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom! Mocht je nog geen lid zijn en graag mee willen trainen, neem dan contact op met Dirk van Vlokhoven (06-11354485).
Vanaf 1 juni mogen alle jeugdspelers trainen zoals zij normaal gewend zijn, zonder de 1,5 meter afstand in acht te hoeven nemen. 

De teams zullen tot en met de laatste week van juni nog trainen, volgens onderstaand trainingsschema.


Belangrijke maatregelen m.b.t. het hervatten van de trainingen:

- Er mogen geen ouders langs de lijn staan.
 

- De kantine en kleedlokalen zijn niet geopend.

- Alle spelers en trainers moeten thuis douchen.
- Alle spelers boven de 18 moeten op 1,5 meter van elkaar blijven

- Er zal iemand van het (jeugd)bestuur bij de entree van het sportpark aanwezig zijn om de spelers op te vangen. Ook voor de ouders die hun kinderen komen brengen met de auto het adviesom in de auto te blijven zitten. Indien ze met de fiets gebracht worden gelieve aan de rechterkant van de fietsenstalling aan te komen rijden en via de linkerkant de stalling te verlaten om zodoende op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven.

- We houden ons aan de maatregelen van het coronaprotocol voor verenigingen met jeugdactiviteiten van het NOC*NSF: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59901/coronaprotocol-voor-verenigingen-met-jeugdactiviteiten


Voor eventuele vragen kun je terecht bij Dirk van Vlokhoven (06-11354485).


Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement