<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws januari 2020

De oliebollen waren weer een succes!
Op Oudejaarsdag was het weer: 'Bakkers klaar? En bakken maar! ' Er werden weer heerlijke oliebollen gebakken door de bakkers Patrick, Bart en Harry. Want tradities moet je in ere houden.Ook was de kantine geopend om met elkaar 2019 nog eens te evalueren onder het genot van een drankje.Bedankt aan de bakkers en degenen die geholpen hebben met het inpakken van de oliebollen. Ze waren weer lekker.
Lees verder
Lees minder
Elftal jubilarissen bij SV Lierop

 

We zijn erg trots op ons elftal jubilarissen van dit jaar. Op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie waren 9 jubilarissen aanwezig en werden ze gehuldigd. Elke jubilaris werd hierbij persoonlijk toegesproken door onze voorzitter Arjan Heijblom. De jubilarissen werden in de bloemen gezet en kregen de speld die bij het jubileum hoort. Chiel Looijmans en Frank van Lierop (beide 25 jaar) waren helaas verhinderd.

Theo Peeters is al sinds 1969 lid van onze vereniging en werd gehuldigd voor zijn 50-jarig jubileum.

 

 
 

Hans van den Aker ontving de speld die hoort bij het 40 jarig lidmaatschap.

 

 
 

En daarna werden Peter Bouwmans, Jan van de Heuvel, Martien van Heugten, Koert van Lieshout, Marcel Versteegden, Luuk Versteegden en Bas van de Wittenboer gehuldigd. Zij zijn 25 jaar lid van onze vereniging.

 

 
 
 
 
 
 
 

Wij feliciteren nogmaals al onze jubilarissen. Op naar het volgende jubileum.


Bestuur SV Lierop 

Lees verder
Lees minder
SV Lierop en Roy Manders na dit seizoen uit elkaar
Onze hoofdtrainer Roy Manders vertrekt na dit seizoen bij SV Lierop. In goed overleg tussen Roy en de TC is besloten om na dit seizoen een punt achter de samenwerking te zetten. Wij wensen Roy alvast veel succes met zijn verdere trainerscarrière.
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Toeptoernooi zaterdag 25 januari

 
Hallo allen, op 25 januari aanstaande zal het jaarlijkse toeptoernooi weer plaatsvinden in de kantine van SV Lierop. Zoals de meeste al gezien hadden is er een nieuwe datum voor dit evenementgekozen. De intentie is er om jaarlijks de laatste zaterdag van januari de kantine van de SV om te bouwen tot een toepparadijs. Naast de datum is er nog iets veranderd. Dit jaar zal er niet meer getoept worden voor streepjes maar zullen we gaan pot toepen.Hier hebben we natuurlijk wel enkele regels voor opgesteld zodat iedereen een geruime tijd mee kan doen.


De spelregels zijn als volgt:

We spelen een aantal rondes voordat we aan de finale ronde beginnen.
Eerste ronde: Duurt 30 min, maximale inzet 4 fiches. als de tijd verstreken is wordende fiches geteld. Degene met de meeste fiches heeft krijgt 50 muntjes de tweede krijgt er 45 de derde 35 en de laatste 30.

Na een aantal rondes zullen degene met de meeste fiches plaats nemen aan de finale tafel. Tijdens de finale zullen er geen inleglimiet zijn. Wel zal er een maximale tijd worden afgesproken.
Dit is een voorbeeld. De tijden en het aantal munten zullen afhankelijk zijn van de opkomst. 

Lees verder
Lees minder
Train als een prof!

Op zondag 16 februari is er van 10.30 tot 11.45 een gratis proeftraining van de keepersschool van Anton Scheutjens.

 

Schrijf je hier in!
 

Lees verder
Lees minder
Mark Lommen nieuwe hoofdtrainer SV Lierop seizoen 2020-2021

Somerenaar Mark Lommen (50 jaar) is onze nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen.

Momenteel is Mark bezig aan zijn 5e seizoen bij SV ONDO, zijn eerste club als hoofdtrainer.
Mark kijkt er naar uit om volgend seizoen aan het roer te staan bij SV Lierop en beide partijen zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

 
Lees verder
Lees minder
Vrijwilligersavond op 27 maart 2020
Vast voor de agenda's: op vrijdag 27 maart zal de vrijwilligersavond weer plaatsvinden. Verdere informatie volgt nog, maar houd deze avond dus vast vrij!
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement