<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws november 2019

Bestuurswissel bij SV Lierop tijdens goed bezochte ALV

Bij de Algemene Ledenvergaring van SV Lierop werd terug gekeken naar het afgelopen seizoen en vooruit gekeken naar het huidige seizoen. Hierbij kwam het bestuur tot de conclusie dat de vereniging haar zaakjes prima voor elkaar heeft en dat werd ook bevestigd door de aanwezige leden. Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van de bestuursleden Simone Kuijpers en Dirk Hesius. Unaniem werden Bas de Bruin en Thijs van Heugten als nieuwe bestuursleden gekozen. Wij wensen ze veel succes en plezier in het bestuur.
Klik hier voor de notulen van de ALV.
 
 
Lees verder
Lees minder
Teamfoto's compleet
De laatste teamfoto's zijn toegevoegd onder het kopje teams, wat betekent dat er van alle teams die wedstrijden spelen een foto op de site staat. Als je op de foto klikt krijg je een grotere versie.
Lees verder
Lees minder
Kleding en tassen SV Lierop
Op zoek naar leuke kado's voor de feestdagen? De voetbalkleding en accessoires uit de clubcollectie van SV Lierop zijn te bestellen via de webshop van Sportpunt op de site van SV Lierop (klik hier). De online bestelde artikelen zijn op te halen bij Sportpunt aan de Postelstraat in Someren. Ook kunt u kleding of tassen van een bedrukking laten voorzien. Zie ook de flyer (klik hier).
Lees verder
Lees minder
Geen trainingen vanavond
In verband met een KNVB bijeenkomst voor jeugdtrainers zijn de trainingen voor vandaag (maandag 18 november) afgelast.
Lees verder
Lees minder
Winterstop

De laatste training voor de winterstop zal plaatsvinden op donderdag 12 december. Dit is tevens de laatste donderdag dat de kantine geopend zal zijn voor de winterstop.

De trainingen starten na de winterstop weer vanaf maandag 13 januari 2020. Vanaf donderdag 16 januari is de kantine weer geopend op donderdagen.

Lees verder
Lees minder
Nieuwjaarsreceptie
De Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zaterdag 4 januari. Verdere informatie volgt nog.
 
Lees verder
Lees minder
Jeroen Gubbels wint eerste periode TOTO
Met 5 goed voorspelde wedstrijden is Jeroen Gubbels de winnaar van de eerste periode van de TOTO. Hij wordt op de voet gevolgd door Willy vd Elzen en Peter van Stiphout. Voor de volledige tussenstand, zie het kopje 'TOTO'.
Lees verder
Lees minder
Beestenbende zondag 15 december!

 Na het grote succes van de afgelopen editie wordt op zondag 15 december weer de Beestenbende georganiseerd om de start van de winterstop in te luiden. Ben er op tijd bij want het belooft weer een beestachtig gezellige dag te worden!
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement