<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws oktober 2019

ALV op donderdag 31 oktober

Op donderdag 31 oktober begint vanaf 21.00 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Lees verder
Lees minder
Lierop 1 - SSE 1 donderdag 10 oktober

Aanstaande donderdag 10 oktober wordt de wedstrijd Lierop - SSE gespeeld. De entree voor deze wedstrijd is gratis. Zoals elke donderdag is het ook komende donderdag clubavond en ook de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noord-Ierland zal worden uitgezonden. Tot donderdag!

Lees verder
Lees minder
Spelregelavond donderdag 17 oktober
Op donderdag 17 oktober is er in de kantine vanaf 21.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur een bijeenkomst waarin Ralf van Vlokhoven aan de hand van videobeelden uitleg zal geven over alle spelregelwijzigingen voor het seizoen 2019-2020. Iedereen is welkom op deze avond, scheidsrechters, spelers, leiders en supporters. Natuurlijk is de bar ook geopend voor de clubavond.
Lees verder
Lees minder
Geslaagde spelregelavond!
Zoals elk jaar zijn er weer de nodige aanpassingen in de spelregels. Toch belangrijk voor scheidsrechters en spelers om daarvan op de hoogte te zijn. Daarom heeft Ralf van Vlokhoven op 17 oktober de wijzigingen toegelicht tijdens de druk bezochte clubavond. Aan de hand van filmpjes kwamen diverse situaties aan de orde. Hierbij voorzien van deskundig commentaar door Ralf.  
 
Voor degene die nog iets na willen kijken, of voor degene die er niet bij waren, klik hier voor de link naar alle spelregelwijzigingen. Daar kun je alles nog eens rustig nalezen.
Lees verder
Lees minder
SV Lierop ontvangt speciaal KNVB voetbalshirt

Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Arjan Heijblom een bijzonder voetbalshirt in ontvangst mogen nemen.

 

In het kader van het 130-jarig bestaan van het amateurvoetbal in Nederland kwam Gijs de Jong namens de KNVB het shirt overhandigen.
En in de traditie van het alom bekende ritueel 'shirtje ruilen' heeft de KNVB ook een shirt van onze vereniging ontvangen.

Het uiteindelijke doel van dit bijzondere project? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.
 

 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement