<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws september 2019

Vanaf 3 september Erik Borsboom weer bij SV Lierop
Ook dit seizoen is Erik Borsboom van De Fysioclub JvdI weer wekelijks aanwezig bij SV Lierop om alle leden (senioren, jeugd, zwevend, rustend) te voorzien van vrijblijvend advies bij pijntjes en blessures. Erik is elke dinsdagavond aanwezig van 19.15 tot 20.00 uur, dus als je ergens last van hebt, twijfel dan niet en ga eventjes langs.
Lees verder
Lees minder
Blog van de voorzitter

Beste lezer,

 

Je zou het met dit mooie weer niet zeggen, maar de R zit weer in de maand. De vakantieperiode zit er weer op. Yes, tijd om weer te gaan voetballen. De velden liggen er weer piccobello bij en zijn al afgelijnd door Louis. Roel heeft nieuwe netten in de goals gehangen en de ballen zijn al opgepompt. De eerste trainingen zitten er op en de eerste spiertjes hebben al pijn gedaan.

Het wordt het eerste jaar zonder dat Wilbert van de Laar op het trainingsveld staat. Zelfs Jan Driessen weet niet meer, wanneer Wilbert hiermee is begonnen, zo lang stond hij op en langs het veld te trainen en te coachen. Wilbert, bedankt voor al die inzet in die jaren. Gelukkig mogen we bij de technische commissie nog gebruik maken van je inzichten. En ik neem aan dat je bij het eerste nog blijft uitleggen hoe het (nog) beter kan en waarom PSV de beste is.

Het wordt ook het eerste jaar van Marcel Hurkmans en Bert Meeuws in de jeugdcommissie. Ze waren al actief op het veld, maar gaan nu ook in de organisatie bij de jeugd een steentje bijdragen. Zij volgen Toon van de Biggelaar en Riny Wijnboom op. Zij hebben jarenlang op de achtergrond ervoor gezorgd dat de jeugd zijn wedstrijden kon spelen. Bedankt daarvoor.

En het wordt het eerste jaar waarin we op zondag met 4 herenteams spelen en 1 damesteam. Het bleek toch te moeilijk om 5 herenteams overeind te houden. Je kan wel veel spelers hebben, maar het zou wel handig zijn als die er elke zondag zijn. Als dat niet het geval blijkt te zijn, dan kost het teveel kruim om zoveel teams op het veld te krijgen. Daarom deze keuze, waarbij ik hoop dat iedereen zich ervan bewust is dat voetbal een teamsport is en je ook voor het team kiest.

Bij de veteranen wordt het het eerste jaar zonder Albert van Hoof aan het roer. Ook zo iemand waarvan ik zo niet weet hoe lang die al actief is bij de veteranen. Nog maar eens bij Hans van Moorsel aankloppen, die zal het nog wel weten. Albert, bedankt. Gelukkig heb ik in de wandelgangen vernomen dat zijn opvolger al staat te trappelen om het roer over te nemen en hij zal niet schromen om er af en toe een schaar uit te gooien.

En wat te denken van het kantineteam! Jazeker, we hebben een nieuw kantineteam. Harry kan nu ook eens een keer naar zijn kleinzonen gaan kijken, want er staat een team gereed om dan de scepter in de kantine te zwaaien. Jacqueline, Jolie en Suzanne vormen samen met Harry het kantineteam. Dit onder de bezielende leiding van Thijs van Heugten. Ze zijn super enthousiast en hebben de hele kaart al onder handen genomen. Wat gaat er met de koffie gebeuren? Wat krijgen we te eten? Welk rosébier gaat het worden? (Belangrijk voor de dames) Ik nodig iedereen uit om het te gaan ervaren. Hierbij hebben ze trouwens ook eens gekeken naar de prijzen. Dat was ook wel nodig, want het is al van 2016 dat de prijzen zijn aangepast. In al die jaren zijn de inkoopprijzen en de belasting hierop gestegen. Een mooi moment om dat ook bij de kop te pakken.

Kortom, SV Lierop is weer volop in beweging!

Mede namens het bestuur wens ik iedereen heel veel plezier en succes in dit nieuwe seizoen.
Wij hebben er zin in.

Sportieve groet,
Arjan Heijblom

Lees verder
Lees minder
Nieuwe app JvdI

 Naast dat je vanaf deze week weer elke dinsdagavond terecht kunt op de voetbalclub bij Erik Borsboom, heeft JvdI de Fysioclub ook een nieuw nummer gelanceerd, waarmee je met een blessure meteen een appje kan sturen naar een van de fysiotherapeuten. Zij zullen je dan zo snel mogelijk van advies voorzien. Zie ook de poster hieronder:

 


 

Lees verder
Lees minder
Geen trainingen a.s. maandag ivm Lierop kermis
Aanstaande maandag 16 september wordt er niet getraind in verband met de kermis. Vanaf dinsdag wordt het normale trainingsschema weer hervat.
Lees verder
Lees minder
Spelregelavond donderdag 17 oktober
Op donderdag 17 oktober is er in de kantine vanaf 21.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur een bijeenkomst waarin Ralf van Vlokhoven uitleg zal geven over alle spelregelwijzigingen voor het seizoen 2019-2020. Iedereen is welkom op deze avond, scheidsrechters, spelers, leiders en supporters. Natuurlijk is de bar ook geopend voor de clubavond. De invulling van de bijeenkomst zal t.z.t. nog bekend gemaakt worden, maar zet deze datum alvast in je agenda.
Lees verder
Lees minder
Inschrijving TOTO weer van start

De inschrijving voor de TOTO 2019-2020 is weer gestart. Deelnemersformulieren zijn te verkrijgen achter de bar of op de site. Inleveren kan tot en met 29 september 14.30 uur, voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van Lierop 1.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier.
 

Lees verder
Lees minder
Cantus met de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen!
We mogen de wei weer in! Dit jaar trappen we af met een cantus, begeleid door onze eigen SV Lierop toppertjes!
Wat is een cantus? Een cantus is simpelweg: liedjes zingen en drankjes drinken!
Niet tevreden met je zangkunsten? Dan mag je altijd mee playbacken.
De cantus begint om 16:30, voor die tijd kun je alvast inzingen en moed indrinken in de kantine van SV Lierop.
Tot dan!
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Inschrijving Jeugdtoernooien SV Lierop geopend!
SV Lierop organiseert ook in 2020 weer toernooien voor de jeugd. Dit jaar wederom voor de O7, O8, O9, O11, O13 en O15. Inschrijven kan via het inschrijfformulier (klik hier) bij toernooien@svlierop.nl. Zie ook het kopje Toernooien voor een kleine impressie van de toernooien van voorgaande jaren.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement