<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws augustus 2019

Start trainingen

 

Aangezien het nieuwe seizoen weer voor de deur staat, gaan ook de trainingen weer van start.

Voor de jeugd en de dames starten de trainingen in de week van 19 augustus.

Voor de selectie, de lagere elftallen en de veteranen starten de trainingen in de week van 12 augustus. 
Op donderdag 15 augustus is de kantine geopend en zal PSV - FK Haugesund uitgezonden worden. Wij hopen op een grote opkomst om het seizoen alvast in te luiden. 
Lees verder
Lees minder
Tweede editie Voetbalkamp in volle gang!
De tweede editie van het Voetbalkamp is vandaag van start gegaan. Onder het genot van een lekker zonnetje genieten ongeveer 50 spelers en begeleiders van de verschillende spellen die bedacht zijn door de organisatie, waaronder een stormbaan en een snelheidsmeter.
Tussendoor wordt iedereen goed verzorgd met een hapje en een drankje door de vele vrijwilligers die zich aangemeld hebben.
Vanavond zal er nog een avondactiviteit zijn, waarna iedereen overnacht op het sportpark van SV Lierop. Morgen is de afsluitende dag, met wederom veel partijspelen en andere leuke onderdelen.
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Vrijwilligers Tuinfeest BEDANKT!

 

 Wat kan Lierop weer terugkijken op een geweldig Nirwana Tuinfeest. Mede dankzij vrijwilligers van onze vereniging.

 

Onze vrijwilligers waren aanwezig vanaf het uitzetten van de camping tot het opruimen van wat de campinggasten achter hebben gelaten. Daarnaast werden de parkeerterreinen van de auto's en de fietsen beheerd en werd het verkeer geregeld. Een heel geregel wat in vertrouwde handen is bij Willy en Ria van den Elzen, Frits en Els van Lieshout, Riet van den Hurk en Jan-Willem Neervens. Het was weer prima!

Wij willen iedereen die heeft geholpen van harte bedanken voor hun bijdrage.

Bestuur
 

 
Lees verder
Lees minder
Inning Contributie seizoen 2019-2020

De automatische incasso voor de contributie van 2019-2020 zal worden geïnd omstreeks maandag 26 augustus. Gelieve hier rekening mee te houden.
 
Bestuur SV Lierop 
 
Lees verder
Lees minder
Tour der ongeschoren benen zondag 1 september

In verband met de ontvangst van alle deelnemers die meedoen aan de Tour der ongeschoren benen worden de geplande thuiswedstrijden op 1 september gespeeld op het terrein van de tegenstander. Het sportpark is gesloten voor niet-deelnemers aan de fietsklassieker.
 
Bestuur SV Lierop 
 
Lees verder
Lees minder
Foto's Voetbalkamp 2019

Tijdens het zeer geslaagde voetbalkamp op 8 en 9 augustus zijn er natuurlijk ook verschillende foto's gemaakt. Deze zijn te bekijken via onderstaande link:

 

 
Wij willen alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug tijdens de volgende editie!
 
Organisatie Voetbalkamp SV Lierop 
 
 


 

Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement