<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juni 2019

Indeling jeugdteams en trainingsschema
De definitieve indeling van de jeugdteams en het trainingsschema zijn bekend.
Klik hier voor de definitieve indeling.
Klik hier voor het trainingsschema. 
Lees verder
Lees minder
Familie van Lierop wint geslaagde editie Familietoernooi
Onder prachtige weersomstandigheden werd de editie 2019 van het familietoernooi gespeeld op sportpark de Renkant. Evenals vorig jaar kregen 9 teams het benodigde aantal spelers op de been. Niks mis mee bij de ‘handicap’ dat dit jaar ook weer Pinkpop geprogrammeerd stond waardoor veel families nogal wat vaste spelers moesten missen. De komende jaren zal dat echter geen probleem meer hoeven te zijn omdat volgens Pinkpop-organisator Jan Smeets de komende 10 jaar Pinkpop niet meer met Pinksteren zal plaatsvinden. Niet vanwege het familietoernooi in Lierop maar vanwege de hevige concurrentie bij het boeken van bands met Pinksteren. Dat is goed nieuws voor de nieuwe organisatie die sinds dit jaar in handen is van Roel van de Laar en Jos van Heugten.
 
Zo kan er volgende jaren waarschijnlijk ook weer gewoon in twee poules gevoetbald worden wat dit jaar niet lukte vanwege het late afzeggen van een team. Er werd nu gekozen voor een halve competitie waardoor de spelers ‘vol aan de bak’ moesten met maar liefst 8 wedstrijden (van 15 minuten)! Zo waren er geen finales en was degene die aan het einde van alle wedstrijden de meeste punten had meteen winnaar.
 
Dit werd uiteindelijk de familie van Lierop, al hadden ze wel de hulp nodig van de sportiviteit van Max van Oosterhout. Hij scoorde tegen de familie van Lierop en zijn doelpunt werd door de scheidsrechter ook geteld wat betekende dat de familie van Lieshout het toernooi zou hebben gewonnen. Echter had Max zijn sportiviteit hoger in z’n vaandel dan de ultieme winst van het familietoernooi. Hij wilde geen Maradona zijn en biechtte bij de scheidsrechter dat hij zijn hand had gebruikt bij zijn doelpunt, waarna de scheidsrechter het doelpunt alsnog afkeurde. De sportiviteitsbeker voor de familie van Lieshout was het logische gevolg van zijn actie.
 
De volledige uitslag van het Familietoernooi:
1. Van Lierop
2. Van Lieshout
3. Van den Nieuwenhof
4. Hurkmans
5. Van Bussel
6. Hesius
7. Van de Ven
8. Bekx
9. Driessen 
Sportiviteitsprijs: Van Lieshout
3e helft prijs: Bekx 
 
 
 
Klik hier voor de overige foto's (via Slaponline). 
 
 
Lees verder
Lees minder
Burgemeester Blok op bezoek

Onze vereniging werd tijdens het O15-toernooi op vrijdagavond 14 juni vereerd met een bezoek van burgemeester Blok. Ze wilde onze vereniging beter leren kennen en was benieuwd naar wat er zoal speelt. En wat is er dan mooier om eens te komen kijken bij een jeugdtoernooi op een mooie zomeravond. De burgemeester kreeg een rondleiding door onze voorzitter en secretaris. Zo heeft zij een mooi beeld van onze bloeiende vereniging gekregen. Ze was met name verrast door de vele vrijwilligers die onze vereniging heeft en het prachtige sportpark wat we hebben. Natuurlijk ging ze nog even op de foto met onze Harry en mocht ze de prijzen van het toernooi uitreiken. Ze was hierbij extra blij dat ze de bekers uit mocht reiken aan twee teams uit haar gemeente. De ene poule werd gewonnen door onze eigen O15, de andere poule door SV Someren. Mevrouw Blok, bedankt voor uw interesse en tot de volgende keer!
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement