<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws mei 2019

SV Lierop Familievoetbaltoernooi

Op 1e Pinksterdag, zondag 9 juni, vindt het jaarlijkse S.V. Lierop familievoetbaltoernooi weer plaats. Dit toernooi is voor veel families dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten op het sportieve vlak. En om als familie de Jan van Seggelen-wisseltrofee en/of de Henk Vaes-sportiviteitsbeker omhoog te kunnen houden.

 

Dit jaar hebben Lars van Grotel en Guus Berkers afstand genomen van het organiseren van dit evenement, de opvolgers zijn Roel van de Laar en Jos van Heugten. Ze zullen dit jaar een onvergetelijk familievoetbaltoernooi organiseren dus bij zijn is meemaken! Natuurlijk zijn supporters ook van harte welkom!

Families, waarvan de aanmelder lid moet zijn van S.V. Lierop, kunnen zich tot uiterlijk 12 mei aanmelden via mail: familievoetballierop@gmail.com.


Deelnemers : dames en heren.
Leeftijd  : 16 jaar of ouder.
Waar/wanneer : zondag 9 juni op sportpark “de Renkant”
Lees verder
Lees minder
Het wordt weer zo'n dag!

Op zondag 26 mei vindt alweer de laatste competitiedag van het seizoen plaats. Het belooft in ieder geval een drukke dag te worden op Sportpark de Renkant, want Lierop 5, 4, 2 en 1 spelen allemaal een thuiswedstrijd. Op dit moment maakt Lierop 2 nog kans op het kampioenschap en Lierop 1 kan de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse nog halen, dus misschien kan er nog feest worden gevierd op sportief gebied. Hoe dan ook, gezellig gaat het sowieso worden, want onze Activiteitencommissie heeft weer flink uitgepakt! Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 26 mei, want het zal de hele dag een feestje zijn. Tot dan!
 
Zondag, de mooiste dag van de week. Heel het weekend al flink gedronken en uitgekeken naar de zondag, met name de 3e helft. Gemiddelde situatie: Brak, ohja momenten van vannacht, ik drink nooit meer, de geur van scheenbeschermers zijn niet te houden… 
 
Bij het bestellen van het tweede rondje pils, dat net te snel komt, denk je: gaat het weer zo’n dag worden? Ja het gaat de mooiste zondag worden, want HET WORDT WEER ZO’NDAG! Ga de zomerstop in, ga het festivalseizoen vol goede moed in met bijvoorbeeld ‘n speciaalbiertje chillende in een van de zitzakken tijdens de heerlijke deuntjes van DJ Guus Hurkmans met zijn inmiddels bekende Hut. Het gaat dus echt zo’n dag worden waarvan je denkt: meer van deze graag. Neem je chillvrienden mee en geniet van de zondagpraat, muziek en drankjes. Iedereen is welkom om de laatste 3e helft van het seizoen te vieren. Geef alles deze laatste competitie dag, de 1e 2e en 3e helft!
 
 
Lees verder
Lees minder
Laatste trainingen in de week van 20 mei
Het seizoen loopt weer op zijn einde, wat betekent dat ook de trainingen bijna zullen stoppen. De laatste trainingen zullen voor alle teams, met uitzondering van de selectie, plaatsvinden in de week van 20 mei.
Lees verder
Lees minder
Trainers jeugd gezocht
Momenteel is de Technische Commissie bezig met het samenstellen van de jeugdteams voor volgend seizoen. Vanwege een aantal mutaties bij de trainers, zijn we op zoek naar aanvulling van het trainerskorps. Ben je geïnteresseerd om alleen, of samen met iemand een jeugdteam te trainen, neem dan contact op met Dirk van Vlokhoven van de Technische Commissie (dirkvanvlokhoven@hotmail.com of 0611354485). Ervaring is geen vereiste en het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden. Tevens zul je, indien gewenst, ondersteund worden door andere trainers of de Technische Commissie.
Lees verder
Lees minder
Spannende strijd om Gouden Schoen en Gouden Bal!
Tijdens de seizoensafsluiting van SV Lierop komende zondag, is het ook weer tijd om de winnaars van de Gouden Schoen (topscoorder) en de Gouden Bal (sportiefste, beste, altijd voorop in de strijd gaande, etc.) bekend te maken. De strijd van de Gouden Schoen is er een om je vingers bij af te likken. Voor de laatste speelronde gaat Anouk van den Einden met 17 goals aan kop. Zij wordt op de voet gevolgd door Bart van Lierop (16x) en Rene van den Elsen (15x). Er zijn ooit gekkere dingen gebeurd op het voetbalvelddus ook Hidde Maas met 13 doelpunten kan misschien nog een duit in het zakje doen! Kortom, nog genoeg prijzen te verdelen de laatste speelronde. De genomineerden voor de Gouden Bal worden overigens later bekend gemaakt. Maar ook dat belooft weer een waanzinnige strijd te worden! Wordt vervolgd..
Lees verder
Lees minder
Seizoensafsluiting a.s. zondag!

Festivalvibes dit weekend in Lierop. Lekker je weekend afsluiten met al je vrienden tijdens het mini festival op de Renkant. Ga samen: Onder de zon, in een zitzak, met een speciaalbiertje lekker op de muziek van festival DJ en de alom bekende hut van Guus Hurkmans. Vinylplaatjes die herkenbaar zijn voor iedereen. De drankjes zullen rijkelijk vloeien en opeens zul je denken; wordt het weer zo'n dag... JA HET WORDT ZO'N DAG!

Line up:
Onvoorspelbaar

Bierkaart:
Hoegaarden
Claro
Ayinger
Sommersby/apple bandit
Waterzakvocht

Het wordt weer zo'ndag, zondag! Tot zondag!

Lees verder
Lees minder
Bedankt voor jullie stem!

Op donderdag 23 mei werd bekend gemaakt dat wij maar liefst 609,20 euro hebben mogen ontvangen voor de Rabo Clubkas Campagne. Dit geld wordt gebruikt voor de jeugd, onder meer voor het Voetbalkamp dat in Augustus plaatsvindt.

Wij willen iedereen van harte bedanken die op SV Lierop gestemd heeft!

Bestuur SV Lierop 
 
Lees verder
Lees minder
Enquete kantine

Zoals bekend gaan we vanaf de start van het nieuwe seizoen werken met een nieuw kantineteam. Thijs van Heugten zal dit team gaan coördineren. Het team bestaat uit Harry van Vlokhoven, Jacqueline van Gennip, Suzanne Heijblom en Jolie van Doorn, met aanvullend de andere kantinemedewerkers.

Om te kijken of er nog dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn, zoals de manier van werken, het assortiment, of overige zaken, is er een enquete opgesteld. Deze is geheel anoniem in te vullen.
Klik hier om bij de enquete te komen. Elke suggestie is van harte welkom! 
Lees verder
Lees minder
Geweldige afsluiting van het seizoen

 

De kantine en het terras waren omgebouwd tot een festivalterrein. Compleet met zitzakken, een eenhoorn, een zwembadje en Boy met zijn foodtruck. Als het zonnetje dan schijnt en de DJ geweldige muziek draait, dan zit de sfeer er al snel in. Geweldig om het seizoen zo af te sluiten. Hierbij werden ook de diverse prijzen van onze club uitgereikt. De voetbaltoto werd dit jaar gewonnen door Marc Sanders. Hij wist met 42 punten de nummers 2 en 3 te verslaan. De Dames haalden 36 punten en werden derde en Ralf van de Laar werd tweede met 39 punten. En dan was er nog iets unieks. Zolang als Harrie Gubbels de toto organiseert, en dat is al lang, is het nog nooit voorgekomen dat iemand 0 punten behaalde. Dan moet je toch wel heel weinig (of veel) verstand van voetballen hebben. Ton van Brussel kreeg het voor elkaar.
 

Topscoorder werd dit jaar Anouk van de Eijnden met 19 doelpunten. De prijs werd uitgereikt door de topscoorders van vorig seizoen, Guus en Damian. En dan toch wel het hoogtepunt, de uitreiking van de Gouden Bal. De bal voor de speler die altijd klaar staat, sportief, positief etc. etc. Zeg maar de MVP van het seizoen, gekozen door de leiders en aanvoerders. Leon maakte het spannend bij de uitreiking en hij was uitermate blij dat de prijs wederom is gewonnen door iemand van het vijfde. Winnaar van de Gouden Bal 2019 is Marcel Hurkmans. Hij verdient het dubbel en dwars. Het duurde nog lang voordat de DJ zijn laatste plaatje draaide ...

 
 
  
 

 

Lees verder
Lees minder
Loting Familietoernooi

Op Zondag 9 juni wordt weer het Familietoernooi georganiseerd bij SV Lierop. Zie hieronder de poule-indeling, of klik hier voor de video van de loting:

Poule A:
Driessen, van den Nieuwenhof, Hurkmans, Van Lieshout en Van Bussel
 
Poule B:
Hesius, van de Ven, Roefs, Van Lierop en Bekx
 
Het speelschema volgt later nog.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement