<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws maart 2019

St Patrick's Day bij SV Lierop

St. Patrick’s Day is verbonden aan de Ierse cultuur maar op 17 maart zal – na de wedstrijd van Lierop 1 tegen SSE – ook in de kantine van de SV Lierop deze Ierse cultuur te ‘proeven’ zijn.

 

Alle ingrediënten voor een gezellig middag zijn aanwezig. Leuke muziek, gezelligheid en heel veel Guinness! Tot dan!

 
Lees verder
Lees minder
Voetbal 10-3
Vandaag zondag 10 maart gaat alleen de wedstrijd DESM 1 - Lierop 1 door.
Lees verder
Lees minder
Blog van de voorzitter
Beste lezer,
 
Elke keer als ik de Renkant op loop, dan kom ik ze weer tegen. Onze vrijwilligers die zich inzetten voor onze club. Zo ook afgelopen zaterdag. Er waren geen competitiewedstrijden, maar de spelers van de O17 wilden toch graag voetballen. Toon van Nuenen had een tegenstander geregeld en Leo van Seggelen was als scheidsrechter gevraagd. Toen de wedstrijd begon regende het al en de toeschouwers vonden een droog plekje op de Cor van Vlokhoventribune.
En Leo, die stond al op het veld en floot voor het begin van de wedstrijd. Het begon wat harder te regenen en Leo kreeg een regenjasje aangereikt. Het begon nog wat harder te regenen, tot het begon te stortregenen. Maar Leo bleef gewoon doorgaan. En dan even later ook nog een hagelbuitje. Leo was echter niet kapot te krijgen. Gewoon doorgaan, want die kids wilden een wedstrijdje voetballen (en dan zullen ze ook voetballen ook). Alle respect voor zo’n vrijwilliger. En dit is puur een willekeurig voorbeeld, want het had net zo kunnen zijn dat Hans, Marco, Twan, Paul of Marc hier had gefloten.
 
Gelukkig hebben we naast deze scheidsrechters nog veel meer vrijwilligers bij deze club. Van bladblazers, trainers, lijnentrekkers, coaches, voetbalkampregelaars, tot campingopruimers bij het Tuinfeest. Samen zorgen zij er uiteindelijk voor dat onze spelers kunnen blijven voetballen, want daar doen we het tenslotte voor. We zijn een voetbalclub. En elke vrijwilliger is daarbij belangrijk, hoe klein de bijdrage ook is. We willen deze vrijwilligers dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage. Hiervoor hebben we ze alle 192 uitgenodigd voor de vrijwilligersavond op 29 maart. Komt allen, want jullie hebben het verdiend.
 
We streven er naar dat al deze vrijwilligers gebruik kunnen maken van een sportpark dat er tip top bij ligt. Dat werkt wel zo plezierig. Nadat we onze kantine helemaal hebben opgeknapt, hebben we in de winterstop ook de bestuurskamer en de ontvangstruimte vernieuwd. Hierbij hebben we de lijn vanuit de kantine doorgetrokken. Bij de inrichting en de kleuren zijn we geholpen door Petrie Obbema. En onder de bezielende leiding van Peter van Stiphout is er flink aan gewerkt. Het resultaat mag er dan ook zijn. En nu staan de volgende klussen alweer op het programma. Onze trainers zouden namelijk graag zien dat de trainingsgoals een mooie plek krijgen, zodat ze deze elke keer weer op dezelfde plek terug kunnen vinden als ze deze weer willen gebruiken, zodat ze niet de goals overal vandaan moeten slepen. Wordt vervolgd.
 
Ik zou zeggen: Tot de 29e!
En als je nog geen vrijwilliger bent bij onze club, let me know, we hebben je er graag bij.
 
Sportieve groet,
Arjan Heijblom
 
Ps. O ja, ook alle respect voor Jan Bekx. Want als vlagger langs de lijn is hij ook zeiknat geregend.
Lees verder
Lees minder
TOTO
Met de nederlaag van Lierop 1 tegen SSE van afgelopen zondag is ook de tweede periode van de TOTO beslist. Marc Sanders wist alle 5 de wedstrijden van deze periode, die geteisterd werd door afgelaste wedstrijden, te winnen. In de algemene klassement is het ongemeen spannend, met maar liefst 8 koplopers. De volledige stand is te vinden onder het kopje 'Toto'.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement