<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws januari 2019

Toepen, Oliebollenverkoop en Snerttoernooi

Traditioneel is de periode rondom de jaarwisseling volgepakt met activiteiten bij SV Lierop met het toeptoernooi, de oliebollenverkoop en het snerttoernooi.

Op vrijdag 28 december werd het toeptoernooi gehouden. Helaas was het dit jaar wat minder druk dan te doen gebruikelijk, maar niettemin was het toch een gezellige avond waarbij Toon van Lieshout er met de hoofdprijzen vandoor ging. De uitslag:
Toepen:
1. Toon van Lieshout
2. Rob Hurkmans
3. Willy Looijmans
4. Johan Wijnen
Barakken:
1. Toon van Lieshout
 
Op Oudjaarsdag werden er weer heerlijke oliebollen gebakken in de kantine door de bakkers Patrick, Bart en Harrie. Want tradities moet je in ere houden. Ook was de kantine geopend om met elkaar 2018 nog even te evalueren onder het genot van een drankje.
Dit jaar werden er maar liefst 3000 oliebollen verkocht! Nogmaals bedankt aan alle bakkers en degenen die geholpen hebben met het inpakken van de oliebollen.
 
 
 
 
 
Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie werd het Snerttoernooi gespeeld, een mooi toernooi waarin alle seniorenteams en de A-jeugd deel kan nemen. De finale werd gespeeld tussen Barcelona en Manchester United. Na een 3-0 voorsprong voor Manchester United was het Barcelona dat een tandje bijschakelde en uiteindelijk met 5-3 wist te winnen. Het winnende team bestond uit Bart Sijbers, Max van Oosterhout, Henrie Kuijpers en Dirk Hesius.
Na het toernooi werd er genoten van een lekkere kop soep en werd er vast een voorschot genomen op de Nieuwjaarsreceptie. 
 
Lees verder
Lees minder
SV Lierop trots op 16 jubilarissen

 

 
 
 We zijn er erg trots op dat er dit jaar maar liefst 16 jubilarissen waren bij onze club. Op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie waren 13 jubilarissen aanwezig en werden ze gehuldigd. Elke jubilaris werd hierbij persoonlijk toegesproken door onze voorzitter Arjan Heijblom. De jubilarissen werden in de bloemen gezet en kregen een aandenken aan het jubileum. Albert Hendrikx (60 jaar), Harrie Megens (50 jaar) en Arno van den Aker (40 jaar) waren helaas verhinderd.

 

Voor het eerst waren er twee jubilarissen die al 70 lid zijn van onze vereniging. Piet Jacobs en Frans Verhoeven waren beiden aanwezig om de felicitaties in ontvangst te nemen.
 

Daarnaast werden er 3 jubilarissen die 60 jaar lid zijn toegesproken. Huub Welten, Gerrit Sanders en Theo Hendrikx. Huub Welten had hierbij nog een verrassing voor Frans Verhoeven. Huub had namelijk bij zijn eerste wedstrijd de voetbalschoenen van Frans geleend. Het was er nog steeds niet van gekomen om deze schoenen terug te geven. Na al die jaren was het dan nu zo ver. Het waren dan wel niet de originele schoenen, maar Frans heeft in ieder geval weer voetbalschoenen.

 

Bij de jubilarissen die 50 jaar lid waren werden Rini Verstappen, Toon van Lieshout, Jan van Lieshout en Piet van Lieshout gehuldigd.

 

Arno Verstappen en Roel van de Laar ontvingen een aandenken welke hoort bij het 40-jarig jubileum.

 

En als laatste waren Piet Berkvens en Rens van Lieshout aan de beurt. Zij zijn 25 jaar lid van onze club.
 

Wij feliciteren nogmaals al onze jubilarissen. Op naar het volgende jubileum.

Bestuur SV Lierop 
 
 
Lees verder
Lees minder
Nog plek in kantineteam SV Lierop!
SV Lierop wil voor het nieuwe seizoen 2019/2020 gaan werken met een kantineteam. Het is de bedoeling dat een team onder leiding van een coördinator de kantine gaat beheren. Het team bestaat al uit enkele leden, maar er is nog plek voor verdere versterking. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor dit team (M/V).
Samen met het team kun je invullen welke diensten je draait. Hierbij is het ook mogelijk om een dagdeel te werken. De diensten betreffen de dienst op donderdagavond en op de zaterdag en zondag overdag. Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog activiteiten zoals bijvoorbeeld diverse toernooien of clubactiviteiten. Hele dag, halve dag, elke week, om de twee weken; diverse varianten zijn mogelijk.
Wij zijn op zoek naar sportliefhebbers (met een SV Lierop hart) met goede sociale vaardigheden (zeker ook naar de jeugd), die zaken in en rond de kantine goed kunnen organiseren en zelfstandig kunnen werken.
Heb je interesse? Of wil je meer weten?
Bel of mail met onze voorzitter Arjan Heijblom (06 – 57 349 347 of voorzitter@svlierop.nl).
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Lierop 1 - Cranendonck 1 afgelast

Op verzoek van de gemeente is de wedstrijd Lierop 1 - Cranendonck 1 van zondag 20 januari afgelast.
Lees verder
Lees minder
Geen voetbal dit weekend
In verband met het weer zijn alle wedstrijden dit weekend afgelast.
Lees verder
Lees minder
Trainingen donderdag 31 januari afgelast!
In verband met het weer zijn alle trainingen voor donderdag 31-1 afgelast. De kantine is gesloten.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement