<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws december 2018

TOTO

Na de overwinning van Lierop 1 tegen Maarheeze is de eerste periode van de TOTO ten einde.

Gerard van Bussel en Ralf van de Laar wisten beide 6 van de 9 wedstrijden goed te voorspellen dus zij delen de prijs voor de eerste periode. Ton van Brussel wist als enige nog geen enkele wedstrijd goed te voorspellen. Vanaf komende zondag begint de tweede periode weer, dus nieuwe ronde nieuwe kansen!
 

Lees verder
Lees minder
Pieten bij SV Lierop!

Afgelopen woensdag werd onze jongste jeugd van de O7 en O8 verrast door het bezoek van twee pieten. Dit werd natuurlijk met veel enthousiasme begroet en ze wilden zelfs nog even mee een potje voetballen! Zie hieronder de foto's.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Verslag Reanimatieles 26 november
Op maandag 26 november vond voor de eerste keer de cursus acute hulpverlening plaats in de kantine van de SV Lierop. Deze cursus is bedoeld voor leken op gebied van spoedeisende hulp en bestaat uit hoe te handelen bij een hartstilstand m.b.v. een AED, epilepsie, brandwonden, verslikking, verdrinking, traumatische bloeding, hartaanval en een beroerte. De cursus duurt 4 uur en staat vooral in het teken van oefenen. Aan deze cursus namen 7 leden van de club met veel enthousiasme deel.  Mocht je zelf ook interesse hebben in deze cursus “acute hulpverlening” neem dan contact op met Huub van Lieshout (huubvanlieshout@hotmail.com, 06-22785953)
 
 
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Jaarlijkse toepavond kantine SV Lierop voor iedereen

Op 29 december is weer de jaarlijkse toepavond in de kantine van S.V. Lierop. Er kan getoept worden om hanenbillen en prachtige vleesprijzen.

 

De aanvang is weer om 20.30 en het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van de voetbalclub.

De opbrengst is voor de jeugd van de S.V. Lierop

 

Lees verder
Lees minder
Contractverlenging Roy Manders
SV Lierop heeft het contract met hoofdtrainer Roy Manders met één jaar verlengd.
 

Roy is bezig aan zijn eerste seizoen bij de SV en heeft aangegeven het prima naar zijn zin te hebben in Lierop. Ook vanuit de Technische Commissie, het hoofdbestuur en de spelersgroep is er volle tevredenheid over de samenwerking.

SV Lierop is zeer verheugd dat Roy ook in het seizoen 2019-2020 aan het roer staat bij SV Lierop.

Hoofdbestuur SV Lierop
 

Lees verder
Lees minder
Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 5 januari

Beste Leden van SV Lierop,

Op zaterdag 5 januari 2019 wordt onze traditionele nieuwjaarsreceptie in de kantine van ons sportpark gehouden. Daarom willen we jullie van harte uitnodigen voor deze Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 19.00 uur zijn jullie van harte welkom om elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden vanaf 20.30 uur onze jubilarissen gehuldigd.

Fijne jaarwisseling en graag tot ziens op 5 januari.

Namens het bestuur van SV Lierop
Astrid Oomen, secretaris

Lees verder
Lees minder
Winterstop
Voor alle teams is de winterstop begonnen. In de week van 14 januari worden de trainingen weer hervat.
 
Lees verder
Lees minder
JO-8 Winterkampioen!

 Afgelopen zaterdag 15 december speelde de JO8-1G zijn laatste wedstrijd voor de winterstop.

Na afloop werd gevierd dat dit team alle 9 competitiewedstrijden winnend had weten af te sluiten en dat ook de 2e ronde van de beker was behaald.

Alle spelers werden door Harry getrakteerd op een heerlijk broodje kroket of frikandel.

Ook ging iedereen trots naar huis met een mooie kampioensmedaille en heus certificaat als aandenken aan deze mooie prestatie. Zie onder enkele foto's.

Namens de 'kampioenen' van de JO8 en hun zeer tevreden coach: Dankjewel aan de jeugdcommissie voor het organiseren van dit gezellige feestje!

(v.l.n.r. Len van Lieshout, Sebas Meeuws,  Jort Bollen, Siem van Esch, Tom Gruyters, Bert Meeuws (coach), Luuk Maas, Tessa van Eijk en Isa Maas)

 
 
Lees verder
Lees minder
Jeugdkamp 2019!

Na het succes van de eerste editie van het jeugdkamp in 2018 hebben wij besloten dat dit een vervolg gaat krijgen in 2019! Het kamp wordt gehouden op woensdag 7 en donderdag 8 augustus, dus houd deze datum vast vrij!
Verdere details over het opgeven en over de inhoud van het kamp worden later nog gecommuniceerd. 
 
Lees verder
Lees minder
Toepavond aanstaande zaterdag!
Op 29 december is weer de jaarlijkse toepavond in de kantine van S.V. Lierop. Er kan getoept worden om hanenbillen en prachtige vleesprijzen.

De aanvang is weer om 20.30 en het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van de voetbalclub.

De opbrengst is voor de jeugd van de S.V. Lierop

Lees verder
Lees minder
Heerlijke oliebollen op Oudjaarsdag!

Op Oudjaarsdag 31 december worden er door Harrie en Patrick weer overheerlijke oliebollen gebakken op sportpark De Renkant en natuurlijk zijn er ook weer oliebollen met rozijnen te koop!

 

De verkoop van de oliebollen start om 9.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur.

Een vriendelijk verzoek om grote bestellingen vooraf door te geven bij Harrie en Jet van Vlokhoven, tel: 331609 of 06-50502684. Dit kan ook op oudejaarsdag vanaf 09:30 uur via de kantine tel: 331589.

Smakelijk!

Tijdens de oliebollenverkoop is er in de kantine ook weer de gelegenheid voor een drankje.

 

Lees verder
Lees minder
Snerttoernooi en Nieuwjaarsreceptie zaterdag 5 januari

Op 5 januari wordt het jaarlijks Snerttoernooi weer gehouden. Het toernooi begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Hierna zullen we wat eten in de kantine en daarna begint de Nieuwjaarsreceptie.

 

Stuur een mailtje naar  rensvanlieshout@gmail.com om je aan te melden voor het Snerttoernooi!
 

Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement