<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws september 2018

Geen trainingen maandag 17 september

In verband met Lierop Kermis wordt er op maandag 17 september niet getraind. 

Lees verder
Lees minder
Blog van de voorzitter

Beste lezer,

Volop in beweging

 

De bal is weer aan het rollen. Na een snikhete zomer verlangen we allemaal weer naar het groene gras. Lekker op het  kort gemaaide natte gras of het biljartlaken van het hoofdveld een balletje trappen. Daar doen we het toch voor. En hierbij is onze club volop in beweging. En dat is maar goed ook, want stilstaan, dat past niet bij SV Lierop.

 

Zo zijn ze bij de jeugd volop in beweging om de nieuwe spelvormen in te voeren. Hoeveel spelers ook alweer per team? Wel scheids, geen scheids? En hoe groot moet dat veld ook alweer zijn? De leiders zijn er maar druk mee. Mooi om te zien dat we bij de jongste jeugd weer zoveel aanwas hebben en nu een O9, O8 en O7 (1 en 2) hebben. En dan hebben we ook meer doelen nodig. Hiervoor is met de opbrengst van de Rabo Clubkascampagne een nieuwe ‘F-goal’ aangeschaft. Weer eentje met wielen en een beugel, zodat het doel gemakkelijk op het kunstgras is te zetten.

 

Er is ook beweging bij het trainerskorps voor de senioren. Zoals bekend hebben we na 5 jaar Harold van Doorn een nieuwe trainer bij het eerste. Roy Manders kan mooi aan de slag met zijn assistent Jos van Heugten en heeft er de eerste trainingen en wedstrijden al opzitten. Wel jammer dat we Harold met zijn Mifano dit jaar niet in de competitie tegen krijgen, maar gelukkig treffen we ze wel in een vriendschappelijke wedstrijd in januari. Ook de spelers van de lagere elftallen hebben nieuwe trainers voor de groep staan. Hoe mooi is het dat twee ervaren rotten als Riny van de Wijnboom en Willem Hurkmans dit gaan doen. Ik ben benieuwd of er nu ook meer met links zal worden gescoord.

 

Waar we nog wat minder beweging zien, is bij de scheidsrechters. We zijn hierbij toch afhankelijk van een kleine kern van scheidsrechters. Dit willen een impuls gaan geven. Hiervoor is een arbitragecommissie in het leven geroepen. Het bestuur zou namelijk graag zien dat elke wedstrijd wordt geleid door gediplomeerde scheidsrechters en dat deze kern groter wordt. Belangrijk hierbij is dat de verenigingsscheidsrechter plezier heeft in het fluiten van een wedstrijd, met respect wordt behandeld en zich veilig en gewaardeerd voelt vóór, tijdens en na een wedstrijd. Een mooie uitdaging waar een enthousiaste groep mee aan de slag gaat. Binnenkort volgt meer informatie op de site.

 

En waar we nu nog geen beweging zien, maar waar wel beweging gaat komen, is in de kantine. Harry heeft aangegeven dat hij zijn taken hierbij over wil gaan dragen. Op de oproep voor een nieuwe kantinebeheerder hebben we twee reacties ontvangen. Een iemand die interesse heeft om het alleen over te nemen en een duo. Met deze drie kandidaten zijn wij in gesprek. De komende tijd gaan ze eens in de keuken van Harry kijken. Want naast het draaien van de kantine diensten komt er toch heel wat meer bij kijken en daar willen we ze kennis mee laten maken. Daarna gaan we bekijken wie het gaat worden. Wordt vervolgd.

 

Kortom, SV Lierop is volop in beweging! We gaan er weer een mooi seizoen van maken.

 

Sportieve groet,
Arjan Heijblom
 
P.s. O ja, heb je het nieuwe spandoek achter de goal al gezien? Trots op SV Lierop!
Lees verder
Lees minder
TOTO 2018-2019

De TOTO-inschrijving voor het seizoen 2018-2019 is weer geopend. Formulieren zijn te verkrijgen in de kantine aan de bar of onder het kopje 'TOTO' op deze site, waar ook het reglement te vinden is.

De formulieren moeten vóór 30 september 14.30 uur ingeleverd zijn bij het kantinepersoneel of bij Harrie Gubbels.
Lees verder
Lees minder
Afscheid van Dirk als speler van Lierop 1

Dirk van Vlokhoven is aan het einde van het vorige seizoen gestopt als speler van Lierop 1. Dit na een geweldige staat van dienst. Door steeds opspelende blessures heeft hij besloten in een lager team te gaan spelen.

 

Op zijn eigen verzoek was het afscheid van Lierop 1 sober omdat hij geen afscheidswedstrijd op prijs stelde. Maar Dirk verdient natuurlijk meer dan een bosje bloemen en een handdruk na 18 jaar Lierop 1. Daarom hebben we hem afgelopen donderdagavond verrast met een voetbal reünie. Alle spelers waar hij in 1988 als F-speler mee is gaan voetballen zijn opgetrommeld en hebben gespeeld tegen een team van spelers waar Dirk in Lierop 1 mee heeft gespeeld. Een mooi plaatje.

Terwijl Dirk niets wetend aan het trainen was kwamen de twee teams het veld op. Het duurde even voordat hij besefte wat er ging gebeuren maar hij was heel blij verrast en speelde bij beide teams een helft mee.

Daarna werd in de kantine met spelers en andere belangstellenden nog lang herinneringen opgehaald. De buurmannen hebben Dirk nog toegezongen als zijnde de “Generaal van Lierop 1” en in een tweede lied waar zijn toekomst ligt.

Dit was een bedankje aan Dirk, niet alleen van SV Lierop maar van heel Lierop. Het enthousiasme van alle betrokkenen maakte duidelijk wat hij voor Lierop 1 betekend heeft.

Klik hier voor enkele foto's van deze avond (via Slaponline). 
Lees verder
Lees minder
Verslagen op de site

De weergave van de verslagen op de site is wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen.
De verslagen zijn vanaf nu te vinden onder het kopje 'Actuele Verslagen' dat te vinden is onder het programma, de standen en de uitslagen.
Als je hierop klikt kom je standaard bij de verslagen van Lierop 1 uit (nu nog die van vorig seizoen).
Om de verslagen van een ander team te zien kan je in de balk een ander team aanklikken (zie foto).
Aan de leiders van de teams dus het verzoek om zoveel mogelijk een verslag te schrijven na de wedstrijd, zodat jullie team door iedereen op de voet gevolgd kan worden!
 
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoravond vrijdag 5 oktober!
 
Hallo sponsors van SV Lierop!
 
SV Lierop kan niet zonder jullie trouwe steun aan ons als club.
En daarom willen wij graag wat terugdoen op vrijdag 5 oktober vanaf 20.00 uur.
Het wordt een leuke, gezellige en nuttige avond.
Dus reserveer alvast deze datum, zodat jij/jullie er ook bij zullen zijn.
 
Sponsorcommissie SV Lierop
sponsorcommissie@svlierop.nl
Lees verder
Lees minder
Pupil van de week

Ook dit jaar wordt er weer een kort verslagje van de Pupil van de Week op de site geplaatst. Deze is te vinden onder het kopje Foto's --> Pupil van de Week. Hieronder het verslag van de eerste Pupil van de Week van dit seizoen: Fer van Leeuwen.
 
Pupil van de week Lierop 1 - RKSV Sterksel 1
Naam:     Fer van Leeuwen
Leeftijd:    8
Naam vader en moeder:  Steffen en Elke
Naam broertjes en zusjes:  Loek en Juup
Ik speel in SV Lierop (team):  JO9
Positie in het team:  Overal
Beste speler SV Lierop:  Ikzelf
Favoriete club Nederland:  Nederlands elftal
Favoriete speler Nederland: Arjen Robben
Favoriete club buitenland: Real Madrid
Favoriete speler buitenland: Cristiano Ronaldo
 
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement