<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws augustus 2018

Voetbalkamp SV Lierop aanstaande woensdag en donderdag
Aanstaande woensdag en donderdag 8 en 9 augustus zal de eerste editie van het Voetbalkamp SV Lierop plaatsvinden. Dit kamp wordt gehouden voor de jeugd van SV Lierop. Woensdag zal er begonnen worden met verschillende voetbalspellen met daaropvolgend een speciaal avondprogramma. De deelnemers (muv de JO-7) zullen daarna overnachten in een tent.
Op donderdag is het kamp ook geopend voor publiek, dus dan is iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! 
 
Lees verder
Lees minder
Geslaagde eerste editie van het Voetbalkamp!
Afgelopen woensdag en donderdag stonden in het teken van het eerste voetbalkamp voor de jeugd van SV Lierop. Dit kamp werd gehouden in plaats van de VSN voetbaldagen, die na 11 jaar voor het eerst niet meer georganiseerd werden.
 
68 jeugdleden, van de JO7 tot de JO17 jeugd begonnen woensdagochtend aan een dag vol met verschillende voetbalspelletjes, van kooivoetbal tot boardingvoetbal en van doelschieten tot een circuit. Elke leeftijdsgroep werd opgedeeld in twee teams van ongeveer 8 tot 10 kinderen, zodat iedereen lekker veel aan voetbal toe kon komen.
 
Na het dagprogramma was er even tijd voor welverdiende rust. De deelnemers die nog niet genoeg hadden gevoetbald speelden allemaal samen een groot partijspel op het hoofdveld. Vervolgens werd er genoten van friet en snacks, gebakken door Harry en een aantal vrijwilligsters.
 
Om 18.30 uur was het tijd voor het logospel voor de O7-jeugd. Rondom het trainingsveld waren alle logo's van de eredivisieclubs verstopt en elk team moest deze logo's in een bepaalde volgorde zien te vinden. Sommige begeleiders hadden na een tijdje moeite om de kinderen bij te houden terwijl ze over het veld renden, een teken dat het met de conditie van onze jongste jeugd wel goed zit. Het logospel was voor de O7 de afsluiting van de eerste dag, zij gingen lekker naar huis om zich op te laden voor dag twee.
 
De rest van de deelnemers had inmiddels zijn of haar slaapplaats ingericht in de daarvoor opgezette tenten. Het avondprogramma startte met 'Bet on it', waarbij iedereen elkaar kon uitdagen om verschillende kleine spellen te spelen waarbij de verliezer een opdracht moest doen. Er was de mogelijkheid voor een potje tafeltennis, kubben, voetvolley en natuurlijk verschillende andere voetbalspellen.
 
Dag 1 werd afgesloten met een dropping. De onderbouw en bovenbouw werden verdeeld in nieuwe groepjes, waarmee ze samen met een begeleider werden vervoerd naar een bos in de omgeving. Er reden busjes rond die ontweken moesten worden en er waren jagers verstopt waarbij je opdrachten moest doen, in ruil voor een hint naar de eindbestemming. Hoewel het voor sommige groepjes niet lukte om de juiste weg te vinden, was de dropping een geslaagde afsluiting van dag 1.
 
Na een korte nachtrust en een goed ontbijt begon iedereen weer vol goede moed aan dag 2. Een dag met veel regen en onweer, waardoor het programma even gestopt moest worden maar dat mocht de pret niet drukken. Voor deze dag waren alle spellen verplaatst naar het hoofdveld, waar vele partijtjes gespeeld werden. Ook waren er Smartgoals, poortjes die om de beurt oplichtten waar doorheen gedribbeld moest worden.
 
Om 16.00 uur eindigde het kamp met de prijsuitreiking. Moe maar voldaan gingen de deelnemers weer huiswaarts. Hiermee kwam er een einde aan twee leuke dagen, gelukkig zonder blessures of andere incidenten. Namens de organisatie bedankt aan alle deelnemers, vrijwilligers, Top Partyverhuur voor de tenten en banken, Dobu voor de onderdelen van het kooivoetbal en aan van Gennip en Julian Santegoeds voor de gezonde snacks.
We hopen dat iedereen ervan heeft genoten en wellicht tot volgend jaar...!
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Aanvang trainingen
De trainingen van de selectie beginnen aanstaande dinsdag, 14 augustus. De lagere elftallen beginnen op donderdag 24 augustus. 
De trainingen voor de jeugd beginnen in de week van 20 augustus.
De trainingstijden zijn vermeld onder het kopje Teams.
 
Lees verder
Lees minder
Kantine donderdag 23 augustus open
Vanaf donderdag 23 augustus is de kantine weer geopend op donderdagavond. Ook dit jaar worden de consumpties op deze avond weer tegen een goedkoper tarief aangeboden, dus kom gezellig langs! 
Lees verder
Lees minder
Contributie
De contributie van de leden die SV Lierop hebben gemachtigd om automatisch te incasseren wordt vrijdag 24 augustus van de bankrekening afgeschreven. Degenen die SV Lierop niet hebben gemachtigd hebben een nota ontvangen.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Grensrechter Lierop 2 gezocht!
Voor aankomend seizoen is Lierop 2 nog op zoek naar een grensrechter. Lierop 2 speelt haar thuiswedstrijden op zondag om 11.00 uur. Dus heb jij een scherp oog en wil je graag betrokken zijn bij een gezellig seniorenteam (inclusief selectieweekend!), meld je dan aan via info@svlierop.nl of bel Jos van Heugten (0610992324) / Dirk van Vlokhoven (0611354485)! 
Lees verder
Lees minder
Tour der ongeschoren benen
Op zondag 2 september start de Tour der Ongeschoren Benen Classic 2018 vanaf het sportpark van SV Lierop. Vele zangers, artiesten en oud-wielrenners van naam klimmen dan op de fiets om naar de Cauberg in Valkenburg te fietsen.
 
Het programma bij ons sportpark ziet er als volgt uit.
10.00 uur Presentatie prominenten en oud profs op podiumwagen parkeerterrein
10.45 uur Opstellen karavaan
11.00 uur Start Tour Der Ongeschoren Benen Classic SV Lierop
11.20 uur 1e doorkomst Schuttersstraat Lierop
 
Het sportpark is die dag niet toegankelijk voor publiek of leden van de vereniging.
Iedereen is van harte welkom bij de presentatie van de deelnemers op het parkeerterrein en bij de start en doorkomst in de Schutterstraat.
Lees verder
Lees minder
Straatvoetbaltoernooi jeugd zondag 9 september
 
Op zondag 9 september organiseert de Activiteitencommissie van de SV Lierop het stratentoernooi voor de jeugd van 4 tot en met 14 jaar (de 15-jarigen kiezen zelf of ze met de jeugd of senioren mee willen doen).
Het toernooi is een mix van voetbal- en korfbalwedstrijden en nevenactiviteiten.
De aanvangstijd is 09:45 en de eindtijd is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en wordt nog doorgegeven.
 
Het inschrijfgeld is 1 euro per persoon. Dit moet op de dag zelf betaald worden.
Dus wil je dit jaar het straatvoetbaltoernooi niet missen, geef je dan op door je in te schrijven vóór 6 september via straatvoetballierop@gmail.com waarbij je je naam, leeftijd en adres doorgeeft.
 
Natuurlijk hebben wij ook weer leiders nodig, dus mocht een van je ouders graag leider willen zijn, dit ook graag doorgeven en daarbij de naam van je ouder en het mailadres vermelden.
 
We zien je graag terug op zondag 9 september voor het straatvoetbaltoernooi!
**Je hoeft geen lid van S.V. Lierop te zijn om mee te doen! Iedereen is welkom om lekker mee te voet- en korfballen.
 
Lees verder
Lees minder
Fysio weer aanwezig vanaf 4 september
Erik Borsboom van Jeurissen en van den Ingh zal ook dit seizoen weer elke week op het sportpark aanwezig zijn met een inloopspreekuur.
Dit inloopspreekuur is vanaf dinsdag 4 september elke dinsdag vanaf 19.15 uur.
Lees verder
Lees minder
Lierop 1 - Helmondia 1
De bekerwedstrijd van Lierop 1 tegen Helmondia 1 aanstaande zondag wordt gespeeld bij Helmondia. 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement