<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws juni 2018

Lierop JO11-1 speelt bekerfinale!
Na de 7-3 overwinning op Liessel speelt Lierop O11-1 komende zaterdag de bekerfinale!
Deze wordt gespeeld op het terrein van DVG (Liempde). De tegenstander is Keldonk/Boerdonk en de aanvang van de wedstrijd is 11.00 uur.
Wij rekenen op zoveel mogelijk supporters zodat Lierop naar de overwinning kan worden gejuicht! 
Lees verder
Lees minder
Poules, spelerslijst, reglement en programma Familietoernooi
Zoals bekend wordt aanstaande zondag weer het Familietoernooi georganiseerd.
Inmiddels is de poule-indeling bekend:
Poule 1: Van Bussel, Van de Ven, Roefs en Hesius
Poule 2: Van Lieshout, Van den Nieuwenhof, Hurkmans, Driessen en Bekx.
 
 
 
Klik hier voor het reglement en hier voor de spelerslijst.
Tot zondag! 
Lees verder
Lees minder
Inloopspreekuur JVDI afgelopen
In verband met de zomerstop is het spreekuur van Erik, de fysiotherapeut van Jeurissen en Van den Ingh ten einde. Volgend seizoen zijn ze weer aanwezig. 
Lees verder
Lees minder
Van den Nieuwenhof wint Familietoernooi 2018!
Het traditionele familietoernooi werd gisteren op het sportpark van de SV Lierop gehouden. Weliswaar niet met Pinksteren maar op deze eerste zondag in juni. Het bleek eens te meer dat dit toernooi niet meer weg te denken is in de agenda van Lieropse evenementen. In een ongedwongen sfeer komen de diverse families bij elkaar om een potje te voetballen en bij te buurten met de familie, want die komt op deze dag uit alle windstreken en ze hebben elkaar vaak al lang niet meer gezien!
 
Ondanks het verzetten van het toernooi, omdat met Pinksteren nog veel spelers competitieverplichtingen hadden, bleek ook op deze zondag de reguliere competitie nog steeds niet afgelopen te zijn. Dit betekende dat er deze keer ‘slechts’ 9 teams streden om de eer van het familietoernooi. En strijd was er. Mooie momenten – zoals een ‘toffe’ derde goal van nepkeeper John van Lieshout tegen Hurkmans en scorende dames van de familie van de Ven bij het penaltyschieten – en minder mooie momenten bij de vele gemiste kansen.
 
De wedstrijden werden onder grote publieke belangstelling in 2 poules afgewikkeld en uiteindelijk bleven er na de voorrondes nog 4 teams over die het in de kruisfinales tegen elkaar op namen. De familie van den Nieuwenhof won daarbij met 1-0 van de nieuwe deelnemer dit jaar, de familie van de Ven. In de andere wedstrijd won de familie van Lieshout hun wedstrijd tegen de familie Hesius via penaltyschieten. De daarop volgende finale tussen de familie van den Nieuwenhof en de familie van Lieshout eindigde onbeslist waardoor er weer penalties nodig waren om de winnaar van dit familietoernooi te krijgen. De familie van Lieshout verloor hierbij voor het tweede jaar op rij de finale met strafschoppen. Anneke van Seggelen reikte de Jan van Seggelen wisselbeker uit aan ‘opa’ van den Nieuwenhof. Wij feliciteren de familie van den Nieuwenhof met dit mooie resultaat.
 
De Henk Vaes sportiviteitsbeker werd gewonnen door de familie Roefs.
Klik hier voor de foto's (verslag en foto's via Slaponline) 
Lees verder
Lees minder
Lierop JO11-1 wint bekerfinale!
Na een spannend slot wist Lierop O11-1 afgelopen zaterdag het bekertoernooi te winnen! Na een comfortabele 4-1 voorsprong wist Keldonk/Boerdonk nog terug te komen tot 4-3, maar Lierop bezweek niet onder de druk. De doelpunten werden gemaakt door Thijmen, Pim en Han (2x). Spelers, trainers en leiders gefeliciteerd met deze mooie prestatie!
 
 
 
Lees verder
Lees minder
Wedstrijdschema Straatvoetbal a.s. vrijdag
Poule-indeling:
 
Poule 1: Felicitéstraat, Hemelaar/Drievennestraat, Frank vd Hogelijendijk en Florastraat 2
Poule 2: Gildewijk/Balisboom, Florastraat 1 en Buitengebied 
 
Lees verder
Lees minder
Lierop onder 13-1 haalt weer het kampioenschap binnen!
In een tropische “Engelse week” met 3 wedstrijden in 5 dagen is Lierop onder 13-1 er weer in geslaagd om het kampioenschap binnen te halen. Alle 11 wedstrijden werden gewonnen. De zaterdag erna werd er wederom een prijs gepakt: de finale op het eigen toernooi tegen de sterke hoofdklasser Foreholte werd verdiend gewonnen. Begeleiding en spelers, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
 
 
Boven vlnr: Raoul, Peter, Hebreu en Peter
Midden vlnr: Lars, Lyam, Jeroen, Tom, Tijn en Sjoerd
Onder vlnr: Olivier, Han, Tino, Ries en Maarten 
Lees verder
Lees minder
Gildewijk/Balisboom wint Straatvoetbaltoernooi 2018
Na een 3-0 overwinning in de finale heeft het team van de Gildewijk/Balisboom het Straatvoetbaltoernooi 2018 weten te winnen. Ook gingen zij er met de prijs voor het voetgolfen vandoor. De einduitslag was: 
1. Gildewijk/Balisboom
2. Frank vd Hogelijedijk
3. Florastaat 2
4. Florastraat 1
5. Buitengebied
6. Hemelaar/Drievennestraat
7. Felicitéstraat
 
 
Lees verder
Lees minder
Lierop JO11-1 wint districtbeker!
 
 
Na de finale van de bekerwedstrijd in Liempde gewonnen te hebben, moest de JO-11-1 van SV Lierop afgelopen zaterdag in Schijndel de grote district finale spelen. 3 Wedstrijden werden er gespeeld in totaal, waarna de winnaar de Zwaluwen jeugdbeker van district Zuid 2 in ontvangst mag nemen. De eerste 2 wedstrijden werden gewonnen met 3-1 en 6-0 door Lierop, een mooie start. De laatste wedstrijd was beslissend voor de bekerwinst en werd wederom gewonnen, deze keer met 4-0. Het feest barstte los met de vele supporters en een mooie huldiging volgde. Een grote beker en voor iedereen een medaille gingen mee terug naar Lierop. Het was een geweldige dag, onze voetballers hebben super gepresteerd als team. Nogmaals proficiat Rens, Roel, Pim, Han, Jelte, Jelle, Iris, Milan, Wout en Thijmen, leiders en trainers.
 
 
Lees verder
Lees minder
Teamindelingen jeugd seizoen 2018/2019
De teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2018/2019 zijn bekend.
Klik hier om ze te bekijken (opent in pdf)
Meer informatie over de trainingsavonden en de start van het nieuwe seizoen volgt nog.
 
Aanstaande maandag 18 juni is er van 19.30 uur tot 20.00 uur in de bestuurskamer de mogelijkheid om vragen te stellen over de indeling.
Lees verder
Lees minder
Rabobank Clubkascampagne
 
 
De Clubkascampagne van de Rabobank heeft onze vereniging een mooi bedrag opgeleverd. We bedanken alle stemmers.
Special woord van dank aan Tijn van Nuenen, Freek en Jip Maas voor het maken van het filmpje. Dit heeft zeker extra stemmen opgeleverd.
We gaan het bedrag besteden aan een nieuwe goal voor op het kunstgrasveld voor de wedstrijden van onze jongste jeugd.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Trainingstijden + speeldagenkalender Jeugd
Inmiddels zijn ook de trainingstijden voor de jeugd bekend.
Klik hier voor een overzicht. De trainingstijden zullen binnenkort ook verschijnen onder het kopje teams, evenals de indelingen. 
 
Ook de speeldata voor de jeugd zijn bekend. Elk team van SV Lierop valt onder categorie B, dus Categorie A is niet van toepassing. Klik hier voor de kalender (onder voorbehoud).
Als de competitie-indelingen bekend zijn zal iedereen van zijn of haar leider een wedstrijdoverzicht ontvangen. 
Lees verder
Lees minder
Penaltyking SV Lierop
Lionel Messi heeft laten zien hoe moeilijk het is om een penalty er in te schieten. Maar onze club heeft er een paar kanjers voor.
De jongste spelers van onze club mogen er na elke wedstrijd eentje nemen en na een heel seizoen wordt dan geteld wie er gemiddeld de meeste heeft gemaakt.
Bij de O11 is de Penaltyking dit jaar door Jelle Hurkmans gewonnen.
En ook onze allerjongsten kunnen er wat van. Bij de O7 heeft Cas van Vlokhoven er de meeste gemaakt.
Mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd!
 
Jelle Hurkmans (JO11-1) 
 
Cas van Vlokhoven (JO7) 
 
 
Lees verder
Lees minder
SV Lierop zoekt nieuwe kantinebeheerder(s) (M/V)
Onze kantinebeheerder heeft aangeven dat hij het beheer van de kantine af wil gaan bouwen. Vanaf komend seizoen willen wij een rustige overdracht gaan organiseren van onze huidige kantinebeheerder naar een nieuwe invulling hiervan. Met als doel dat de nieuwe invulling volledig zelfstandig draait vanaf seizoen 2019/2020. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe kantinebeheerder(s).
 
Eén of meerdere kantinebeheerders is dus ook zeker mogelijk. Wij staan open voor diverse wijzen van invulling. Het betreft namelijk verschillende diensten gedurende de week en deze zijn eventueel flexibel in te vullen. De diensten betreffen de dienst op donderdagavond en op de zaterdag en zondag overdag (zo zou de dienst op zaterdag bijvoorbeeld iets kunnen zijn voor jongeren vanaf 18 jaar). Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog activiteiten zoals bijvoorbeeld diverse toernooien of clubactiviteiten.
 
Wij zijn op zoek naar sportliefhebbers (met een SV Lierop hart) met goede sociale vaardigheden (zeker ook naar de jeugd), die zaken in en rond de kantine goed kunnen organiseren en zelfstandig kunnen werken. Daarnaast ben je minimaal in het bezit van een diploma sociale hygiëne (diploma vakbekwaamheid horeca is een pré) of bereid om deze te gaan halen.
 
Heb je interesse? Of wil je meer weten?
Bel of mail met onze voorzitter Arjan Heijblom (06 – 57 349 347 of voorzitter@svlierop.nl).
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Teamindelingen junioren/senioren seizoen 2018-2019
De teamindelingen van de senioren en junioren zijn te vinden onder het kopje Teams. Hierbij zijn ook de aanvangstijden van de thuiswedstrijden en de trainingsdagen vermeld. Zodra de competitie-indeling bekend is zal deze ook toegevoegd worden.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement