<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws mei 2018

Straatvoetbaltoernooi senioren op 8 juni!
Het straatvoetbaltoernooi voor senioren is dit jaar op vrijdagavond 8 juni.
De opzet van het straatvoetbaltoernooi is hetzelfde als vorig jaar: 7 tegen 7 met een nevenactiviteit.
Als je je op wilt geven, meld je dan bij de contactpersoon uit je straat/buurt of stuur een mail naar straatvoetballierop@gmail.com.
 
Het toernooi voor de jeugd zal in september plaatsvinden i.v.m. het drukke programma in juni. Meer informatie hierover volgt later. 
Lees verder
Lees minder
Laatste trainingen jeugd en lagere elftallen
De laatste trainingen voor de jeugd en de lagere elftallen vinden plaats in de week van 21 mei.
De selectie zal nog langer doorgaan met trainen. 
Lees verder
Lees minder
Afsluiting van het seizoen op zondag 27 mei!
Op zondag 27 mei wordt na de laatste wedstrijd van Lierop 1 tegen ONDO 1 het seizoen op traditionele wijze afgesloten. Dit is tevens de laatste wedstrijd van hoofdtrainer Harold van Doorn, die na 5 jaar vertrekt bij SV Lierop, en de laatste thuiswedstrijd van Michael Thijs (Lierop 2), die vertrekt naar ELI.
Zorg dat je erbij bent, want het belooft weer een mooie middag/avond te worden!
 
 
Lees verder
Lees minder
Pupil van de week
De pagina van de pupil van de week onder het kopje Foto's is weer aangevuld.
 
Lees verder
Lees minder
SVSH 1 - Lierop 1
Aankomende zondag is het zover, SVSH - SV Lierop! Er zal een bus vol supporters vanuit Lierop gaan. We willen rond 1 uur vertrekken vanuit de kantine. De afterparty zal niet in de kantine plaats vinden maar op de kermis waar de Wibra’s een schitterend optreden gaan geven. De bus zal ongeveer tussen 20.00 en 21.00 weer teruggaan naar Lierop. Geef je nu snel op bij Stijn Hesius (stijnhesius@hotmail.com of 0628294059) zodat we Lierop naar een overwinning kunnen juichen!!
Lees verder
Lees minder
RKSVO 1 - Lierop 1
Aanstaande donderdag speelt Lierop 1 om 19.30 uur de tweede helft van de wedstrijd tegen RKSVO uit Ospel. Hopelijk komen er zoveel mogelijk supporters Lierop helpen met het ombuigen van de 2-1 achterstand. 
Lees verder
Lees minder
Straatvoetbaltoernooi senioren op 8 juni!
 
Het straatvoetbaltoernooi voor senioren is dit jaar op vrijdagavond 8 juni.
De opzet van het straatvoetbaltoernooi is hetzelfde als vorig jaar: 7 tegen 7 met een nevenactiviteit.
Als je je op wilt geven, meld je dan bij de contactpersoon uit je straat/buurt of stuur een mail naar straatvoetballierop@gmail.com.
Het toernooi voor de jeugd zal in september plaatsvinden i.v.m. het drukke programma in juni. Meer informatie hierover volgt later.
Lees verder
Lees minder
Jeugdtoernooien SV Lierop
Nu de competities weer bijna afgelopen zijn is de voorbereiding van de jeugdtoernooien bij SV Lierop in volle gang.
Zie de pagina Jeugdtoernooien (onder kopje Toernooien) voor de data en de programmaboekjes van alle toernooien. 
Lees verder
Lees minder
Familietoernooi gaat gewoon door!
Het familietoernooi dat traditioneel altijd op eerste Pinksterdag wordt gehouden is vanwege de competitiewedstrijden tijdens Pinksteren verzet naar zondag 3 juni. Ook dan worden her en der nog (na)competitiewedstrijden gespeeld maar de organisatie van het toernooi laat weten dat dat geen belemmering zal zijn om het familietoernooi door te laten gaan. Met, zoals het er nu uit ziet, 8 teams zal het beslist weer een gezellige dag worden. Wie zal de opvolger van de familie van Bussel worden? Zij wonnen vorig jaar via strafschoppen van de familie van Lieshout.
Lees verder
Lees minder
Aanmelden nieuwe jeugdleden SV Lierop
Nu het voetbalseizoen bijna tot zijn einde is gekomen zijn we alweer druk bezig met de indelingen voor het aankomende seizoen 2018-2019.
 
Bij de indelingen van de jeugd zitten we al in een vergevorderd stadium. Mochten er ouders zijn die hun kind nog aan willen melden voor het volgende seizoen willen wij vragen dit vòòr vrijdag 1 juni aanstaande te doen bij één van onderstaande personen, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het maken van de definitieve indelingen.
 
Mochten er vragen zijn neem gerust contact op!
Dirk van Vlokhoven: dirkvanvlokhoven@hotmail.com of 06-11354485
Jos van Heugten: jossylvia@kpnmail.nl of 06-10992324
 
Technische Commissie SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Wederom een succesvolle afsluiting van het seizoen!
Zoals ieder jaar was de laatste thuiswedstrijd van Lierop 1 het decor van de afsluiting van het seizoen.
Deze keer werd er door de activiteitencommissie gekozen voor MatiNee, Lierop Ja!, met een subtiele hint naar Heusden kermis.
Hieronder het wedstrijdverslag geschreven door Jan Driessen, die afscheid nam als vaste verslaggever van de wedstrijden van Lierop 1. Stef Kornuijt is zijn opvolger.
 
Hoewel er helemaal niets meer op het spel stond werd de laatste wedstrijd van het seizoen niet zomaar een wedstrijd. Met prachtige rode fakkels, onder knallend en schitterend vuurwerk mochten de twee teams het veld betreden. Dat was omdat het niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen was, maar vooral omdat het de laatste wedstrijd was van aanvoerder Dirk van Vlokhoven. Dirk sloot een imposante carrière van bijna 20 jaar in het eerste van Lierop af en dat mocht uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Dus werd hij in de bloemetjes gezet voordat het eerste fluitsignaal klonk. Dat fluitsignaal was voor de pupil van de week en laat dat nou net Cas van Vlokhoven zijn, jawel, de zoon van ..
 
Het zou allemaal nog mooier zijn geweest als Dirk in de 18e minuut iets meer geluk had gehad bij een prachtige uithaal. Hij stuurde de bal van zo’n 30 meter afstand naar de linkerkruising waar die de binnenkant van de paal raakte om vervolgens via de binnenkant van de andere paal weer het veld in te ketsen. Scheidsrechter Keijsers keek begripvol naar Dirk en liet merken dat hij hem graag geteld zou hebben, maar de bal was echt niet over de lijn geweest.
 
Ondanks de naweeën van Heusden-kermis en het Peteyfest ontspon zich een aantrekkelijk duel waarin het spel op en neer ging en er veel doelpunten vielen. In de 23e minuut een korte drinkpauze omdat men had verwacht dat het heel heet zou worden en omdat de Heusdenaren nadorst hadden. ONDO opende de score met een kopbal van Bart Jansen uit een corner. Jansen kopte eerst op de lat en zette vervolgens het hoofd opnieuw tegen de bal. Even later legde Dirk van Vlokhoven de bal pasklaar voor de voet van Bas van den Wittenboer die met een prima knal buitenkant wreef voor de gelijkmaker zorgde. In de 36e minuut kwam de laatste wissel voor de 36-jarige Dirk van Vlokhoven. Onder luid applaus verliet hij het veld.  
Meteen daarna rondde Robin Jansen een snelle Heusdense aanval af, 1-2. Vlak voor de rust werd Hidde Maas onderuit gehaald randje strafschopgebied en ging de bal op de stip. Een beslissing die discutabel was en normaal felle discussies tot gevolg gehad zou hebben, maar waar nu niemand van wakker lag. Ralf van de Laar benutte de penalty, 2-2.


Na de thee mocht Bas van den Wittenboer een door Bart Sijbers en Hidde Maas prima opgebouwde aanval afronden en dat betekende een 3-2 voorsprong voor Lierop. Na een mooie solo van Ralf van de Laar drukte Hidde Maas de 4-2 af. Uit een corner kwam ONDO dankzij de net ingevallen Ronald Bakens terug tot 4-3. De plannen voor een Heusdens slotoffensief werden echter meteen teniet gedaan. Kevin Geerts zette de bal perfect voor en Bas van den Wittenboer zorgde met een snoekduikkopbal voor 5-3. Even later ontfutselden Daan Hooglugt en Kevin Geerts de bal bij enkele ONDO-spelers en werd Ralf van de Laar in stelling gebracht. Ralf zorgde voor een prachtig slotakkoord door met een lepe stiftbal de Heusdense doelman Luuk van den Boer te verschalken. Eindstand 6-3 voor Lierop en dat betekende ook een mooi afscheid voor trainer Harold van Doorn, die na vijf jaar Lierop gaat verlaten. Van Doorn kan terugkijken op een succesvolle periode waarin Lierop van de 5e naar de 4e Klasse wist te promoveren en de selectie zich goed heeft doorontwikkeld. SV Lierop kan dan ook weer met vertrouwen uitzien naar het nieuwe seizoen.
 
 
Na de wedstrijd was er plaats voor de uitreiking van diverse prijzen waar gedurende het seizoen om gestreden is. De TOTO van dit seizoen werd een prooi voor Riny van de Wijnboom. Hij wist de resultaten van Lierop 1 het beste te voorspellen en is dus de voetbalkenner van 2017-2018.
 
De Gouden Schoen voor de topscorer van 2017-2018 werd gedeeld door Damian Verkuijlen en Guus Berkers, doordat Guus op de valreep nog wist te scoren in de wedstrijd van Lierop 2. Zij eindigden beiden op 20 doelpunten.
 
 
 
Als laatste werd nog de Gouden Bal uitgereikt, de prestigieuze prijs voor meest waardevolle spelers van het seizoen. De spelers die hiervoor genomineerd waren door de leiders van elk team waren:
Lierop 1: Bart Sijbers, Sander van de Loo, Rick Duijmelinck
Lierop 2: Daan Kuijpers, Maarten van de Einden en Toon Filippini
Lierop 3: Gijs van Seggelen, Rens van Lieshout, Marcel Hurkmans
Lierop 4: Stan van Hoof, Damian Verkuijlen, Christiaan Meijer
Lierop 5: Leon Verstappen, Richard Rovers, Kip van Lieshout
Dames: Anouk van de Einden, Floor Neervens, Robin Verstappen
 
De aanvoerders en leiders van elk team mochten hierna zijn of haar stem uitbrengen en uiteindelijk was het Leon Verstappen die er met de prijs vandoor ging. Hij vierde dit door zeer toepasselijk het clublied van SV Lierop ten gehore te brengen.
 
 
 
Na deze plichtplegingen werd er nog flink doorgefeest onder de begeleidende klanken van de DJ. Hiermee is het seizoen dus officieus beëindigd, maar meerdere teams mogen in de komende weken nog een keer de wei in voor een of meerdere inhaalwedstrijden.
 
Verder resten nog de toernooien, met aanstaande vrijdag en zaterdag toernooien voor de jeugd, zondag het familietoernooi, vrijdag 8 juni het Straatvoetbaltoernooi voor senioren en tot slot op zondag 10 juni nog de toernooien voor de O7 en O11 en de laatste (uit)wedstrijden voor diverse seniorenteams.
 
Wij hopen eenieder volgend seizoen weer te zien op De Renkant! 
Lees verder
Lees minder
Oproep voor alle sportieve dames/meiden in Lierop (en omstreken)
Om ook volgend jaar weer een sportief en gezellig damesteam bij SV Lierop het veld op te sturen zijn wij nog op zoek naar nieuwe speelsters. 
Van de huidige speelsters groep zitten de meesten in de leeftijd tussen de 18 en 24 jaar.
Wil jij deze sportieve uitdaging aangaan of gewoon een gezellige tijd hebben, sluit je hierbij aan.
Mocht je belangstelling hebben of meer willen weten, neem dan komende week contact op met 
Jan-Willem Neervens. Dit kan via 0655128780 of via de mail jwneervens@kpnmail.nl.
 
Zodat ook volgend jaar onze dames weer te bewonderen zijn op de Lieropse velden.
Bestuur/Leiders en trainers Dames SV Lierop
 
 
Lees verder
Lees minder
Verlengde inschrijving Voetbalkamp 2018!
De voorbereidingen voor het voetbalkamp voor de jeugd van SV Lierop zijn inmiddels in volle gang! We hebben al ruim 60 aanmeldingen ontvangen, dus het beloven spectaculaire dagen te worden. Omdat we iedereen de kans willen geven om alsnog mee te doen, hebben we besloten om de inschrijvingsperiode eenmalig te verlengen tot en met vrijdag 15 juni.
Dus, mocht je je nog niet hebben opgegeven, doe dit dan snel en maak er een onvergetelijk kamp van samen met je teamgenoten en de rest van de jeugdleden! 
Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement