<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws februari 2018

Trainingen JO7 & JO11 woensdag afgelast
   De trainingen van de JO7 & JO11-jeugd voor woensdagavond 7 februari zijn afgelast.
 
Lees verder
Lees minder
Competitie jeugd

De indelingen van de voorjaarscompetities van de jeugd staan nu onder het kopje Teams. 

Lees verder
Lees minder
Geen trainingen met carnaval
In verband met carnaval gaan de trainingen van maandag 12 en dinsdag 13 februari niet door!
Lees verder
Lees minder
In memoriam Jo van den Aker

 Door zijn werk als sluiswachter belandde Jo samen met Dien in Helmond op Sluis 8. Via Lieropse collega Martien Verberne kwam Jo in Lierop terecht als ober bij Van Oosterhout en als voetballer bij de veteranen van SV Lierop. Toen rond 1980 Jan van Seggelen stopte als kantinebeheerder namen Jo en Dien dat over. Het gevolg was dat Jo heel veel uurtjes spendeerde op sportpark De Renkant, dat min of meer zijn tweede huis werd. De kantine kreeg een veel belangrijkere functie binnen de vereniging, zeker na de grote verbouwing van 1983.

 

Dien en Jo waren gastvrouw en gastheer niet alleen op de zondagen en donderdagavond, maar voortaan ook op zaterdag voor de jeugd en op maandagavond voor A Capella.  Daarbij werden zij ondersteund door hun kinderen met aanhang, want het waren soms erg drukke tijden. Daarnaast was Jo zeer actief als vrijwilliger o.a. met het onderhouden van het sportpark en dan met name met zijn specialiteit: het bestrijden van de konijnen en mollen. Fameus was de erwtensoep van Jo, waar menig voetballer in de wintermaanden tijdens de wedstrijden al verlangend aan moest denken. Aan die soep ‘kwam geen vrouwvolk te pas”, aldus Jo. 
 
Na achttien jaar stopten Jo en Dien met de kantine in 1999. Ter ere van dat afscheid werd een lied ten gehore gebracht met de titel “Okido”.  Dat sloeg op de altijd positieve reactie van Jo als hem gevraagd werd iets te doen voor de club. Onze gedachten gaan uit naar zijn directe familie, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies!  

Lees verder
Lees minder
Presentatie Ed Janssen

Op donderdag 22 februari verzorgt betaald voetbalscheidsrechter Ed Janssen een interactieve
spelregelavond voor alle voetballers en voetballiefhebbers. Geen saaie kost, maar interactie mede aan de hand van filmbeelden. 

 

Ed Janssen, 47 jaar, afkomstig uit Meijel.
Bezig aan zijn laatste seizoen als scheidsrechter in het betaald voetbal.
In 2003 floot hij zijn eerste wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal; de wedstrijd Cambuur tegen Excelsior in de Eerste divisie. In 2005 maakte hij zijn debuut in de Eredivisie, in een wedstrijd tussen N.E.C. en RBC Roosendaal. Hij is tevens regelmatig actief (geweest) als 4de, 5de of 6de official bij Champions League en Europa League wedstrijden.
 
Lees verder
Lees minder
Zondag 4 maart: De Helmondse middag!

 

De tweede seizoenshelft is weer begonnen dus het is tijd voor een feestje. Op zondag 4 maart spelen bijna alle Lieropse teams tegen Helmond met als afsluiter de wedstrijd Lierop 1- Brandevoort 1. Trek dus allemaal je Helmondse outfit uit de kast en kom een kijkje nemen in de kantine. De Helmondse Bingo staat klaar en samen met DJ Thijs maken we er een feestje van!   
Lees verder
Lees minder
Afgelastingen dit weekend
Komend weekend gaat, vooralsnog, alleen de wedstrijd Rood-Wit'62 1 - Lierop 1 nog door.
De overige wedstrijden zijn afgelast door de KNVB. 
Lees verder
Lees minder
Avond met Ed Janssen groot succes!
Waarom is fluiten zo moeilijk? En wat is er nu zo leuk aan fluiten?
In een bomvolle kantine wist Ed Janssen een boeiende avond te vertellen over deze vragen.
Aan de hand van videobeelden werden allerlei situaties toegelicht en mocht de zaal ook aangeven wat ze er van vonden. Hilarisch hoe Ed inging op de vragen van Toon Hesius en de gebroeders Sanders.
Hands of niet? Ontnemen van een scoringskans? Dan zie je pas hoe moeilijk (en uitdagend) het is. Zo werd een situatie in super- super slowmotion 5 keer terug gekeken en nog was de zaal verdeeld.
60% vond dat het hands en penalty was, volgens 40% was het geen hands. En de scheidsrechter moet dan in een split-second een besluit nemen.
 
Ed straalde echter ook aan alle kanten uit, hoe leuk het fluiten is. Je staat toch maar voor 80.000 man op het veld Lionel Messi een hand te schudden bij Celtic-Barcelona!
Misschien ook enthousiast geworden naar aanleiding van de avond of de verhalen er over? Laat het ons weten. We zijn namelijk erg blij met onze clubscheidsrechters bij onze club en met de selectiespelers die op zaterdag een wedstrijdje van de jeugd fluiten, maar er mag wel nieuwe aanwas bij komen. Klop gerust bij ons aan en we vertellen je alles over opleiding, begeleiding en faciliteiten.
 
Bestuur en Werkgroep scheidsrechters
(Frans Sijbers, Ralf van Vlokhoven, Marco Hooglugt en Paul Sanders)
 
 
Lees verder
Lees minder
Deze week geen jeugdtrainingen
In verband met het koude weer zijn deze week alle jeugdtrainingen afgelast.
Lees verder
Lees minder
Alle wedstrijden dit weekend afgelast!
Dit weekend zijn alle wedstrijden afgelast, zowel zaterdag als zondag. 
Dit betekent dat de Helmondse middag ook niet doorgaat. 
 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement