<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws december 2017

Michael Thijs vertrekt na dit seizoen bij SV Lierop
Onze trainer van het tweede elftal Michael Thijs vertrekt na dit seizoen bij SV Lierop.
Michael is bezig aan zijn derde seizoen in Lierop en was afgelopen seizoen dichtbij promotie met Lierop 2.
In goed overleg is besloten dat Michael na dit seizoen zijn trainerscarrière elders voort zal gaan zetten.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Blog van de voorzitter
Beste lezer,
 
De eerste maand zit er op. Na enkele maanden aan de zijlijn meegelopen te hebben, was het afgelopen 26 oktober dan zo ver. De ledenvergadering bekrachtigde het voorstel van het hoofdbestuur om mij te benoemen als voorzitter. #hetisnuecht #eer #mooieuitdaging #veelzinin.
 
Voor degene die mij nog niet zo goed kennen, zal ik mij eerst maar eens nader voorstellen. Ik ben geboren en opgegroeid in Someren-Eind. Als jong menneke ben ik daar gaan voetballen bij de paars-witten. We hadden een keigoede lichting, vraag maar aan Toon Hesius, die heeft in de jeugd nooit van SSE gewonnen. In 1994 ben ik in Lierop gaan wonen en een jaartje later heb ik samen met Guido Hesselmans (uit Someren) de overstap gemaakt naar het 3e van SV Lierop. In 2003 volgde een transfer naar de veteranen. Daar voetbal ik nog steeds met veel plezier en heb ik 10 jaar in de veteranencommissie gezeten. Toen onze Jonas begon met voetballen, klopte diezelfde Toon Hesius bij me aan. ‘Arjan, hedde gai op woensigaovond al iets te doe?’ En zo is het gekomen dat ik ook bij de jeugd actief werd. Jarenlang ben ik daar trainer en coach geweest en zit ik vanaf 2011 in de jeugdcommissie. Ik heb het altijd prachtig gevonden, dat ik bij de jongste en oudste spelers van onze vereniging was betrokken.
 
Maar ja, als dan Jan-Willem plomp verloren je keuken in stapt met de vraag ‘Arjan, wil je voorzitter van het hoofdbestuur worden? ‘, dan ga je daar eens over nadenken. Een mooie nieuwe stap, waarmee ik weer andere dingen kan gaan doen bij de vereniging. Een geweldige uitdaging die ik aan wil gaan, omdat ik weet dat we met zovelen deze vereniging een warm hart toedragen en we er samen de schouders onder zetten. Alle credits voor Jan-Willem en zijn team, die ervoor hebben gezorgd dat er heel veel heel goed bij deze club gaat. Aan mij de eer om dit voort te zetten.
 
Ik bedank Jan-Willem en Gijs voor alles wat zij voor het hoofdbestuur hebben gedaan en voor de vereniging blijven doen. Want dat vind ik een kracht van onze vereniging. Iedereen die in een bestuur of commissie heeft gezeten blijft, als ze daarmee stoppen, op een of andere manier iets doen bij de club. Door de taken te verdelen, blijft het ook te behappen voor een ieder. Mede daardoor is het ook gelukt om het hoofdbestuur te completeren met nog twee nieuwe krachten. En die hebben er zin in. Dirk Hesius neemt de rol van Gijs over in de sponsorcommissie. Hij heeft de eerste avond bij een sponsor er al opzitten en is al aan de slag met een werkgroep om een opvolger van de VSN-voetbaldagen voor elkaar te boksen. We zijn met deze dagen gestopt, omdat we voorzien dat er komende jaren te weinig spelers uit Lierop mee gaan doen om zo’n groot evenement succesvol te laten blijven. Na 11 geweldige jaren is het tijd voor iets nieuws. En dan Rens van Lieshout. Hij borrelt over van ideeën voor de activiteitencommissie. Mooi om te zien hoe hij zijn ervaring vanuit Nirwana bij ons in kan zetten. De eerste activiteit zit er al op met de ruilmiddag van de Jumbo-voetbalplaatjes. En er zit nog meer in het vat, wacht maar af.
 
Dan wil ik nog terugkomen op 2 vragen uit de rondvraag in de ledenvergadering. Roel van de Laar informeerde naar de stand van zaken inzake het regelmatig uitvallen van de verlichting op het trainingsveld. Peter van Stiphout is hier achteraan gegaan en na een tijd pingpongen met de gemeente en de leverancier is het opgelost. Toon Hesius vroeg zich af waarom de kantine niet open was bij doordeweekse wedstrijden. We hebben deze vraag in het hoofdbestuur besproken. Aan de ene kant willen we natuurlijk onze gasten goed ontvangen en uitstralen dat ze welkom zijn in onze kantine. Aan de andere kant hangt daar ook een prijskaartje aan. We hebben besloten dat deze wedstrijden in principe op de donderdagavond gaan worden gespeeld en dat dan de kantine open is. Mocht het incidenteel voorkomen dat er op een andere avond wedstrijd(en) zijn, dan zal de kantine (zonder keuken) open zijn en worden beheerd door een van de bestuursleden. Aan het einde van dit seizoen gaan we dan evalueren hoe dit gegaan is.
 
We gaan een mooie periode tegemoet met allerlei activiteiten bij onze club. Wat te denken van de laatste wedstrijden voor de winterstop? De toepavond op 29 december? De oliebollen van Harry en Patrick? En het snerttoernooi met de nieuwjaarsreceptie op 6 januari? Iedereen is van harte welkom bij onze club.
 
Sportieve groet,
Arjan Heijblom
 
Ps Het is me niet gelukt om binnen de maximale 600 woorden van een blog te blijven, volgende keer beter :)
Lees verder
Lees minder
Wedstrijden Lierop 1
Omdat het vroeg donker wordt begint Lierop 1 de komende wedstrijd (SVSH thuis) al om 14.15 uur.
 
Lees verder
Lees minder
TOTO
De eerste periode van de TOTO is inmiddels voorbij. De winnaars van de prijs zijn Harry van Vlokhoven en Paul Sanders. Zij wisten maar liefst 7 van de 9 wedstrijden goed te voorspellen.
Voor meer informatie, zie het tabblad TOTO. 
Lees verder
Lees minder
Afgelastingen
Ook op zondag 10 december zijn alle thuis- en uitwedstrijden afgelast.
Lees verder
Lees minder
Voetbalplaatjes
Beste verzamelaars,
 
Nu de voetbalplaatjes actie van de Jumbo voorbij is en we al 2 ruildagen gehad hebben, zijn er misschien nog verzamelaars die zijn boek nog niet vol hebben.
Mocht je nog voetbalplaatjes nodig hebben stuur dan een mail naar secretaris@svlierop.nl
Met de nummers die je nog nodig hebt, misschien kunnen wij dan jullie verzameling compleet maken.
Mocht je nog voetbalplaatjes over hebben en je wilt ervan af, dan kun je ze afgeven bij het secretariaat of in de bestuurskamer.
Alvast bedankt.
 
Bestuur SV Lierop.
Lees verder
Lees minder
Pullenmiddag aanstaande zondag!
 
Nog een paar nachtjes slapen en dan staat "De Hei" thuis op het programma. Speciaal voor die gelegenheid halen wij als Lierop het beste uit de Hei naar onze kantine. Dit is tevens de afsluiting van de eerste seizoenshelft, dus zorg dat je deze middag niet mist!
Lees verder
Lees minder
Kampioenswedstrijd JO13-1 a.s. zaterdag
Aanstaande zaterdag speelt onze JO13-1 de kampioenswedstrijd tegen HVV. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld om 11.30 uur. Lierop heeft een overwinning nodig om het kampioensfeest te kunnen vieren. Kom ze allemaal aanmoedigen! 
Lees verder
Lees minder
Lierop - SVSH
Omdat het vroeg donker wordt begint Lierop 1 - SVSH 1 al om 14.15 uur.
Lees verder
Lees minder
Informatieavond over Reanimatie woensdag 17 januari
Op woensdag 17 januari 2018 zal er een infoavond plaatsvinden in de kantine van SV Lierop met als thema “reanimatie”. Hierbij is iedereen welkom die hier meer over wil weten. De avond begint om 20:00 uur en zal ongeveer om 21:30 uur eindigen.
Onderwerpen:
• Wat is reanimatie
• Burgerhulpverlening
• Wel of niet reanimeren
Elke dag sterven er in Nederland 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Reanimatie en behandeling met een AED binnen 6 minuten vergroot de kans op overleving. In veel gevallen duurt het langer voordat professionele hulpverleners ter plaatse zijn en daarom bouwt de Hartstichting aan een landelijk dekkend netwerk van burgerhulpverleners.
Op deze avond wordt er uitgelegd wat reanimatie inhoudt en hoe u onderdeel van burgerhulpverlening in Lierop kunt worden.
Ook wordt er aandacht besteedt aan of men wel of niet gereanimeerd wenst te worden. Hoe men dit kan regelen krijgt men te horen op deze avond.
De avond wordt georganiseerd door Anita Hurkmans (dorpsondersteuner te Lierop), Ferd Raaymakers (huisarts te Lierop) en Huub van Lieshout (coördinator reanimatie SV Lierop). Medewerking wordt verleend door de SV Lierop en de gemeente Someren.
Wilt u meer weten?
Kom dan op woensdag 17 januari 2018 naar de kantine van S.V. Lierop.
Omdat we graag willen weten hoeveel personen er komen graag opgeven via reanimatielierop@outlook.com of bel, app, sms naar 06-22785953.

Er zijn geen kosten aan verbonden
HET KAN OOK UW LEVEN REDDEN!
Lees verder
Lees minder
Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 6 januari
Beste Leden van SV Lierop,
 
Op zaterdag 6 januari wordt de traditionele Nieuwjaarsreceptie in de kantine van ons sportpark gehouden. 
Daarom willen we jullie van harte uitnodigen op deze Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 19.00 uur zijn jullie welkom om elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen. 
Vanaf 20.30 uur worden de jubilarissen gehuldigd.
Fijne feestdagen en graag tot ziens op zaterdag 6 januari 2018.
 
Namens het hoofdbestuur,
Astrid Oomen, secretaris 
Lees verder
Lees minder
Roy Manders nieuwe hoofdtrainer SV Lierop seizoen '18-19
Deurnenaar Roy Manders (36 jaar) is onze nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen.
Momenteel staat Roy voor het 2e seizoen aan het roer bij SJVV, zijn eerste club als hoofdtrainer.
Als voetballer was Roy o.a. actief bij ZSV, Helmond Sport, SV Deurne en VV Gemert.
 
 
Lees verder
Lees minder
Kampioenswedstrijd JO11-1 vanavond!
In navolging van de JO13-1 kan ook de JO11-1 kampioen worden van de najaarscompetitie.
Zij spelen vanavond (woensdag) om 18.30 uur thuis tegen NWC.
Iedereen is van harte welkom om ze naar de titel te schreeuwen! 
Lees verder
Lees minder
Vrijdag 29 december toepen in kantine SV Lierop
Iedereen is er welkom ook niet-leden van SV Lierop!
We willen starten om 20.30 en de inleg is € 10,-. Er zijn zoals voorgaande jaren weer prachtige vleesprijzen te winnen.
Ook is er weer gelegenheid om te toepen om hanenbillen die weer geschonken zijn door Poelier H. Tijsen.
Tot ziens in de kantine van de SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Oliebollen in de kantine op 31 december
Op 31 december zal ook dit jaar weer de oliebollen actie plaats vinden in de kantine van SV Lierop. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur is het mogelijk om langs te komen en de heerlijke oliebollen van Patrick en Harrie te bestellen.
Ook zal er in de kantine de gelegenheid zijn voor een drankje.
We wensen iedereen fijne dagen!
Lees verder
Lees minder
Snerttoernooi en Nieuwjaarsreceptie op 6 januari
Op 6 januari wordt het jaarlijks Snerttoernooi weer gehouden. De teams worden dit jaar op voorhand al gemaakt om een mooiere verdeling te krijgen. Het toernooi begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Hierna zullen we wat eten in de kantine en daarna begint de Nieuwjaarsreceptie.
Stuur een mailtje naar rensvanlieshout@gmail.com om je aan te melden voor het Snerttoernooi!
 
Lees verder
Lees minder
SPAR, Jan, Helmie, bedankt!
In het kader van het 10-jarig bestaan heeft de SPAR een sponsoractie gehad. Zij willen hiermee een steentje bijdragen om Lierop leefbaar te houden. Hiermee willen zij de verenigingen in Lierop ondersteunen bij al hun activiteiten. De sponsoractie heeft onze vereniging € 279,19 opgeleverd. Wij danken iedereen die hieraan heeft bijgedragen, door de kassabonnen in de voetbal te stoppen. Maar Jan en Helmie bedanken we natuurlijk helemaal. Dank voor de actie en dank voor de bijdrage.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Marcel 'van der Pas' wint toepen
 De finaletafel bij het toepen van de veteranen was een echte PSV-AJAX-strijd. Het viel daarbij wel op dat de PSV-er erin knalde en blufte en klopte en keek. De Ajacied speelde echter zuinig en effectief. Winnen is belangrijk, maakt niet uit hoe. Kwestie van veel passen. Drie keer raden wat er het beste werkte, kijk maar naar de uitslag.
 1 Marcel van der Zanden
2 Piet Berkvens
3 Jeroen van de Putten
4 Jorg Beijers
 
Hans, Albert en Ton, bedankt voor de organisatie
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement