<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws januari 2017

Guus grote winnaar toepen
Toepen is toch een vreemd spelletje. Het gaat er niet om hoeveel potjes je wint, je moet gewoon zorgen dat je elke keer een rondje verder komt en dat je dan het laatste potje wint. En je moet al helemaal niet te vroeg pieken. Tim van Lieshout begon als een razende en won in de 1e ronde maar liefst 7 potjes en in de 2e ronde 5 potjes. Allemaal leuk en aardig, maar aan de finaletafel lag hij er als eerste uit. Te vroeg gepiekt. Waar hebben we dat in 2016 meer gezien? Gewoon zorgen dat je op het einde van het seizoen kampioen bent (met dank aan Bryan Smeets). Guus wist in een spannende strijd het juiste antwoord op de trukendoos van Theo Peeters en ging er met de hoofdprijs vandoor.
Uitslag toepen:
1) Guus Berkers
2) Theo Peeters
3) Rini Verstappen jr
4) Bas Verstappen
5) Tim van Lieshout
Bij het barakken was het andere jaren altijd good old Louis van de Ven die met het vleespakket naar huis ging, maar dit jaar ging die vlieger niet op. Het barakken is nog nooit zo populair geweest als dit jaar. Het was een spannende strijd met een recordaantal deelnemers, waarbij op een gegeven moment Harald Tijsen dacht dat hij de buit wel binnen zou hebben. Nick van der Sluijs waagde ook een poging en jawel hoor, net 1 puntje meer.
Uitslag barakken
1) Nick van der Sluijs 88 punten
2) Harald Tijsen 87 punten
3) Ton van Brussel 86 punten
De avond was een groot succes en Harry en Jet hadden er flink aan te werken. Bedankt voor de gastvrijheid! Ook dit jaar ging de opbrengst naar de jeugd van onze club.
 
Lees verder
Lees minder
Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 7 januari
Lees verder
Lees minder
Opgeven snerttoernooi
Zaterdag 7 januari wordt het jaarlijkse snerttoernooi gehouden voor spelers van Lierop 1, 2, 3, 4, 5, Dames, Veteranen en A1. Wil je meedoen, geef je dan uiterlijk a.s. donderdag op bij Jos van Heugten (jossylvia@kpnmail.nl) of Sander Lemmen (lemmen80@upcmail.nl). Het toernooi start om 16.00 uur (aanwezig zijn om 15.45 uur). Aansluitend aan het snerttoernooi vindt de nieuwjaarsreceptie plaats.
Lees verder
Lees minder
Trainingen
De trainingstijden van de jeugd na de winterstop staan onder het kopje Teams.
De trainingen beginnen met ingang van 9 januari. 
Lees verder
Lees minder
Snerttoernooi afgelast
Het Snerttoernooi gaat morgen niet door. 
De Nieuwjaarsreceptie gaat wel gewoon door.  
Lees verder
Lees minder
Nieuwjaarsreceptie 2017
De nieuwjaarsreceptie van 2017 was anders dan de jaren ervoor. Het Snerttoernooi heeft helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege te weinig deelname en winterse taferelen.
Onze selectie zat in de sneeuw in Duitsland en in Lierop kon men alleen slibberend naar de kantine komen. Maar ondanks dit alles was het een mooie gezelligheid.
Rond de klok van 20.30 uur heeft onze voorzitter teruggekeken op 2016, een jaar wat gewoon lekker heeft gelopen voor SV Lierop met zelfs uitbreiding van een senioren team, de veterinnen, en waarbij onze accommodatie klaar is gemaakt voor energie zuinig gebruik. Daarnaast natuurlijk ook een korte vooruitblik naar 2017. Een jaar wat voort kan borduren op de goede fundering van 2016 op sportief gebied en voorlopig de laatste grote verbouwing plaats zal vinden binnen de kantine van SV Lierop. Zodat onze club trots en gezond de toekomst in kan.
Natuurlijk waren er nog de nodige woorden voor de jubilarissen: 25 jaar: Hubert Jan van Roy en Albert van Hoof. 40 jaar: Wouter Megens, Toon Hesius, Patrick Raymakers, Toon van den Biggelaar, Jos van Heugten en Willem Hurkmans. 50 jaar: Harrie van Bussel, Hans van Vroonhoven en Toon van den Hurk.
 
 
 
 De Jubilarissen
Boven (vlnr): Toon van den Hurk, Willem Hurkmans, Toon van den Biggelaar en Patrick Raymakers
Onder (vlnr): Albert van Hoof, Jos van Heugten, Toon Hesius en Wouter Megens
Op deze foto ontbreken Hubert Jan van Roy, Hans van Vroonhoven en Harrie van Bussel. 
Lees verder
Lees minder
Trainingen lagere elftallen
De trainingen voor de lagere elftallen beginnen op 26 januari aanstaande. 
Lees verder
Lees minder
Winterbarbecue zondag 29 januari!
Het begint in Nederland weer wat kouder te worden dus ook in het pittoreske Lierop. Het vaandelteam van SV Lierop heeft zijn welverdiende winterstop erop zitten en mag 29 januari dan weer lekker de wei in. Daarom organiseert SV Lierop haar allereerste Winter BBQ!
De kantine zal winters versierd zijn en ook zal er warme chocomelk en Glühwein geschonken worden. Na een heerlijke barbecue zal deze avond feestelijk worden afgesloten. Aanmelden kan via svlierop-activiteiten@hotmail.com voor 25 januari. Dit kan per team, maar ook alle supporters zijn welkom.
We zien jullie graag verschijnen!!
SV Lierop
 
Lees verder
Lees minder
Kralentoernooi 29 januari
Op zondag 29 januari wordt het Kralentoernooi georganiseerd voor de senioren.
Het toernooi begint om half 12, daarna speelt Lierop 1 thuis tegen MULO. Na die wedstrijd is er de Winterbarbecue in de kantine. Opgeven voor deze barbecue kan tot aanstaande woensdag (25 januari).
Om op te geven voor de barbecue en/of het Kralentoernooi, stuur een mailtje naar svlierop-activiteiten@hotmail.com 
Lees verder
Lees minder
Galerij der Kampioenen
De nieuwe voorjaarscompetities voor de jeugd gaan weer bijna beginnen. Ter inspiratie kunnen we nog eens terugkijken op de uiterst succesvol verlopen najaarscompetitie.
We hadden maar liefst 4 kampioenen en deze zijn nu ook opgenomen in de Galerij der Kampioenen.
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement