<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws oktober 2016

Steun SV Lierop bij de Rabobank!
Lees verder
Lees minder
Dit weekend gewoon wedstrijden op kunstgras
Er kan dit weekend worden gespeeld op kunstgras! ( Vanuit de KNVB)
Beste leden en ouders,
 
Deze week is er bij Zembla een item geweest waarin zij aandacht hadden voor de mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Naar aanleiding van die uitzending ontvingen we bij de KNVB vragen van verenigingen en signaleren we dat verenigingen (en andere betrokkenen) twijfels hebben over het spelen op dergelijke velden. Vragen die wij goed begrijpen. Mede daarom hechten we er waarde aan jullie nogmaals te informeren en aan te geven dat uit eerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En dat de velden dus gebruikt kunnen worden om op te spelen en trainen. Wel staat de KNVB erop dat er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken zoals die nu bij ons en onze leden liggen. Maandag zitten we met partijen als de Vereniging Sport en Gemeente (VSG), het RIVM en andere organisaties rond de tafel om deze kwestie te bespreken en de vervolgstappen vast te leggen. We houden iedereen via de website op de hoogte van het vervolgproces. We hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben. Voor meer informatie kun je hierbij doorverwijzen naar berichtgeving op KNVB.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND Jan Dirk van der Zee Directeur amateurvoetbal
 
Ter aanvulling, wij als hoofdbestuur van SV Lierop zullen deze kwestie zeer goed volgen, informatie inwinnen en waar nodig ook direct stappen ondernemen.
 
Lees verder
Lees minder
16 oktober 2016, 70 jaar SV Lierop
Een dag die we toch niet stil voorbij willen laten gaan.
Daarom hopen wij dat iedereen aanstaande zondag in grote aantallen komt kijken naar de wedstrijden op ons sportpark.
En intussen genieten van een vernieuwde entree.
Zeker de wedstrijd van het 1e met een speciale opening mag u niet missen.
Om de gezelligheid nog wat verder te verhogen met de gedachte van 70 jaar SV Lierop, gaat ieder drankje deze dag maar € 0,70 cent kosten.
Kom langs en laten we er een mooi feestje van maken op ons sportpark.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Kunstgrasveld
Op dit moment hebben wij nog onvoldoende raakvlakken voor een definitieve keuze.
Een keuze welke wij volgende week hopen te maken, samen met alle verenigingen van de gemeente Someren en Asten.
Voor de komende week en het komend weekend hebben wij daarom besloten dat onze jeugd niet op het kunstgras zal voetballen.
 
Besturen SV Lierop
Lees verder
Lees minder
70 jaar SV Lierop
Afgelopen zondag 16 oktober hebben wij als SV Lierop een hele mooie dag gehad.
70 jaar SV Lierop die wij hebben laten symboliseren door onze 3 oudste leden: Geert Hurkmans, Piet vd Ven en Frans Verhoeven.
Allemaal 68 jaar lid. Met daarnaast de toekomst in beeld door onze pupil van de week Thijmen van der Vliet.
Dit is voor SV Lierop een symbool voor waar wij als club voor staan. Wij zijn er voor iedereen. Van supporter tot sporter en van jong tot oud.
Samen hebben zij dan ook de aftrap verzorgd voor een mooie wedstrijd van ons 1e die ervoor zorgden dat onze vele toeschouwers heerlijk konden genieten onder een stralende zon.
En wat is er dan mooier om daarna samen met de spelers, supporters en tegenstander nog lang gezellig na te kletsen onder een heerlijk en betaalbaar natje en droogje.
Kortom een hele mooie dag waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.
Hoofdbestuur SV Lierop
 
Lees verder
Lees minder
Standpunt SV Lierop over voetballen op kunstgras
Standpunt SV Lierop over voetballen op kunstgras
Op 5 oktober ll. heeft Zembla een uitzending gewijd aan de mogelijke gezondheidsrisico’s van het voetballen op kunstgras. Als bestuur van SV Lierop hebben wij direct actie ondernomen door niet op de kunstgras te voetballen tot wij hierover een gefundeerd standpunt kunnen innemen richting onze leden en andere verenigingen. Inmiddels kunnen wij jullie nader informeren.
De laatste weken hebben wij als bestuur contact gehad met de gemeente over de soort korrels welke op ons kunstgrasveld liggen. Dit zijn verpakte korrels, wat betekent dat de rubberen korrels een extra beschermlaagje hebben en er bij contact niet direct contact is met het rubber. Daarnaast heeft de gemeente kenbaar gemaakt dat zij zich op het standpunt stellen dat er gewoon gespeeld kan worden op kunstgras, welk advies is afgestemd met de GGD.
De KNVB adviseert voetbalclubs eveneens om te blijven voetballen op kunstgras. Zij funderen hun advies op onderzoeken van het RIVM over het ontbreken van de gestelde gezondheidsrisico’s. De KNVB heeft echter wel ingezet op een aanvullend onderzoek van het RIVM wat nog voor het einde van 2016 haar resultaten kenbaar moet maken.
Als laatste heeft een overleg plaatsgevonden tussen alle voetbalverenigingen in de gemeente Someren en Asten. In dit overleg is unaniem het standpunt ingenomen dat er voor zover bekend uit officiële bronnen geen gezondheidsrisico’s kleven aan het spelen op kunstgras.
SV Lierop zal dan ook met ingang van heden weer voetballen en trainen op het kunstgrasveld voor wat betreft de jeugd en senioren.
Lees verder
Lees minder
Aanstaande zondag De Klassieker
Aanstaande zondag zal de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax live te zien zijn in de kantine.
De wedstrijd begint om 14.30 uur.
Iedereen is van harte welkom op het sportpark voor een hapje en een drankje. 
Lees verder
Lees minder
Training O9 & O11 vanavond afgelast
Vanavond is er geen training voor de O9 en de O11. De overige trainingen gaan wel gewoon door. 
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement