<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws mei 2016

SV Lierop meets Culcheth Athletic FC
Zondag 1 mei speelde SV Lierop D1 tegen Culcheth Athletic FC.
De tegenstander wonend in Engeland tussen Liverpool en Manchester was afgereisd naar het Europese vasteland en wilde tijdens de tour dur Holland graag tegen SV Lierop spelen. Met onze eigen Bert "Anton" van Oostveen in de gelederen zijn de internationale connecties snel gelegd. Zoals het Engelse academies betaamt arriveerden ze per luxe touringcar. Na een hartelijk ontvangst volgde de uitwisseling van de vaantjes en een attractieve pot voetbal.
Culcheth Athletic, zelf bekend in eigen regionen van de "passing game", werd echter getrakteerd op de passing game van het een maatje te grote D1. Maar ondanks het aanwezige verschil bleef Culcheth Athletic zich zeer kranig weren wat resulteerde in onverzettelijkheid en een fraai doelpunt. Onze D1 met aanvulling van de gebroeders Santegoeds uit de E1 bleef echter heer en meester in de wedstrijd en scoorde er lustig op los. Na de wedstrijd volgde de typische Match Of The Day Analyses gevolgd met een stukje Lieropse gastvrijheid.
Wij danken Culcheth Athletic FC voor hun bezoek en wie weet komt er een kans om eens daar te gaan spelen…
Zoals de foto laaat zien, voetbal verbroedert...Thank you Culcheth Athletic FC!
 
Lees verder
Lees minder
Aanstaande zondag 8 mei uitreiking diverse prijzen in de kantine!
Aanstaande zondag spelen de lagere elftallen zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Om dit niet onopgemerkt voor bij te laten gaan staan de de deuren van de kantine wagenwijd open voor een lekker hapje en vooral drankje.
Uiteraard zal de ontknoping van de Eredivisie live op groot scherm te volgen zijn. Ongeacht de uitslag hiervan zal er daarna een knallend feest los barsten met een geweldig DJ-duo. Of dat nog niet genoeg is worden er ook diverse prijzen uitgereikt zoals de Gouden Schoen, de Gouden Bal en de winnaar van de TOTO.
Om de spanning vast wat op te voeren zijn de afgelopen week door de leiders van elk team 3 spelers naar voren gekomen die volgens hun in aanmerking komen voor de Gouden Bal. Hieruit zijn de volgende genomineerden naar voren gekomen:
Lierop 1: Nick van der Sluijs, Bart Sijbers, Rik Duijmelinck
Lierop 2: Jelle Welten, Sjoerd Hooglugt, Maarten van de Einden
Lierop 3: Rens van Lieshout, Thijs van de Boomen, Jos van Heugten
Lierop 4: Tim Driessen, Nick Michiels, Johan Wijnen
Lierop 5: Stijn Hesius, Roland Maas, Jan van Lieshout (JR)
Veteranen: Toon van de Biggelaar, Wiljan Kornuit, Jozef Knoops
Dames: Kayleigh van de Einden, Maayke van Hal, Marion van Heugten.
Het lot van bovenstaande ligt in de handen van de leiders en aanvoerder van elk team. Zij brengen stemmen uit op de voor hun beoogde winnaar van de Gouden Bal, die op 8 mei bekend gemaakt gaat worden.
Als u dit spektakel live mee wilt maken komt dan allen zondag 8 mei naar de kantine van SV Lierop.
 
Lees verder
Lees minder
Programma thuistoernooien
De programmaboekjes voor de thuistoernooien zijn te vinden onder het kopje Evenementen.
Hierin is het programma en het reglement beschikbaar. 
Lees verder
Lees minder
Donderdag 12 mei mooi programma

Aankomende donderdag hebben wij nog een mooi programma op ons sportpark. Lierop 1 speelt tegen Bruheze 1 en Lierop 5 speelt tegen ZSV 5. Beide wedstrijden starten om 19.30 uur. Tevens zal dit voor het lopende seizoen ook de laatste donderdag zijn dat de kantine open is. Laten we er met zijn allen een mooie donderdag van maken.


Op de 1e pinksterdag zal dan traditioneel ons familietoernooi plaatsvinden, waarbij ook dit jaar weer 11 teams de sportieve strijd met elkaar aangaan. Op de 2e pinksterdag zal ons 4e zijn laatste wedstrijd spelen en wel om 11.30 uur tegen NWC 11.

 

Namens het hoofdbestuur willen wij in ieder geval iedereen weer van harte bedanken voor zijn of haar inzet gedurende het afgelopen seizoen.

 

Hoofdbestuur SV Lierop

Lees verder
Lees minder
Loting en speelschema familietoernooi bekend
Op zondag 15 mei 2016 vindt het jaarlijkse SV Lierop familievoetbaltoernooi plaats op sportpark De Renkant. Dit toernooi is voor veel families dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten op het sportieve vlak en om, als familie, de Jan van Seggelen-wisseltrofee en/of de Henk Vaes-sportiviteitsbeker omhoog te kunnen houden.
 
Families, waarvan de aanmelder lid moet zijn van SV Lierop, kunnen zich tot uiterlijk 3 mei aanmelden via e-mail familievoetballierop@gmail.com. Zowel dames als heren in de leeftijd van 16 jaar en ouder kunnen zich aanmelden.
 
Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden. Klik hier voor de loting. Ook het reglement, de spelerslijst en het speelschema zijn te downloaden.
 
Met vriendelijke groet,
Guus Berkers & Lars van Grotel
Lees verder
Lees minder
Zomerstop Clubsupport
Beste sporters,
In verband met de zomerstop komt het Clubsupport inloopspreekuur op de vereniging te vervallen per 17-5-2016. Tijdens het inloopspreekuur op de vereniging kan bij blessures vrijblijvend advies gevraagd worden aan een (sport)fysiotherapeut.
Bij specifieke vragen voor spelers van de locatie: Sv Lierop kan tijdens deze periode contact op worden genomen via het onderstaande algemene nummer of via mail: e.borsboom@jvdi.nl met hun fysiotherapeut Erik Borsboom.
Bij het herstarten van de trainingen zal via de site gecommuniceerd worden wanneer het inloopspreekuur weer wekelijks op de vereniging plaats zal vinden. Gedurende de zomerstop is er de mogelijkheid om vrijblijvend om advies te vragen bij blessures, tijdens het inloopspreekuur op de praktijk. Het inloopspreekuur op de praktijk is op de volgende tijden:
Deurne Maandag 07.30-08.30
Dinsdag 20.00-21.00
Mierlo Dinsdag 18.30-19.30
Gemert Maandag 19.00-20.00
Met vriendelijke groet,
Team Jeurissen & Van den Ingh
Lees verder
Lees minder
Familie van den Nieuwenhof wint Familietoernooi!
Op de dag dat Max Verstappen zijn eerste Formule 1 race won kende het familietoernooi 2016 met de familie vd Nieuwenhof ook een verrassende winnaar. Vorig jaar voor de eerste keer deelnemer en nu al winnaar. Knap! Zij wonnen in een spannende finale van de familie van Bussel met elfmeterschieten en mochten uit handen van Anneke van Seggelen de Jan van Seggelen wisselbokaal in ontvangst nemen.
Na jaren veel zon was het op deze eerste Pinksterdag een stuk frisser. Dat mocht de pret echter niet drukken want ondanks de vele beslissingswedstrijden in het amateurvoetbal waren er toch nog 10 families die hun teams 'gevuld' kregen waarbij de familie van Lieshout weer met twee teams aantrad. De Henk Vaes sportiviteitsbeker ging dit jaar naar de familie Hesius die voor het eerst deelnam. De beker werd uitgereikt door Maria Vaes aan aanvoerder Boy Joosten. De familie van Bussel zag hun keeper Harrie van Bussel bij hun derde poulewedstrijd met de ambulance afgevoerd worden na een ongelukkige botsing met enkele gebroken ribben als gevolg. Hij is inmiddels al weer thuis. Wij wensen hem beterschap en hopen hem volgend jaar weer op het familietoernooi te mogen begroeten.
Na de prijsuitreiking was er nog een loterij waarbij prachtige prijzen te winnen waren en werd er nog lang nagepraat en gefeest. Al met al weer een bijzonder geslaagd toernooi met dank aan de organisatoren Lars van Grotel en Guus Berkers.
Lees verder
Lees minder
Unieke prestatie Lierop E1
SV Lierop E1 Bekerwinnaar 2016
Boven: Roel van de Laar, Wiljo van Seggelen en Arjan Heijblom
Midden: Sjoerd van Seggelen, Lars van Stiphout, Jeroen Santegoeds, Maarten Vermeulen, Koen Kuypers, Ries van de Laar en Marnick Vlemmix
Onder: Tom Santegoeds en Tim Gielis
 
Unieke prestatie SV Lierop E1
Afgelopen zaterdag heeft onze E1 voor een unieke prestatie gezorgd. Nadat ze dit jaar al twee keer kampioen zijn geworden, wisten ze nu ook de beker te winnen!
Voor de bekerfinale moesten ze aantreden tegen Rhode E4 op het sportpark in Beek en Donk. Er was veel publiek en de wedstrijd begon spannend. Na een minuut of vijf wist Lierop binnen één aanval de lat en twee keer de paal te raken. Rhode voetbalde echter goed mee en het was nog niet zo gemakkelijk. Bij een mooie aanval wist hun keeper de bal niet vast te houden en Ries van de Laar was er als de kippen bij. Zeer beheerst schoot hij de bal met een boogje over de keeper. Rhode bleef druk houden op de verdediging van Lierop maar Tom Santegoeds stond als een leeuw te keepen. Tijd voor een perfecte counter. Jeroen Santegoeds wist op rechts op te rukken en zijn strakke voorzet werd door Lars van Stiphout in de goal gepoeierd. Wat een binnenkomer, hij stond net 2 seconden in het veld! Net voor de rust wist Sjoerd van Seggelen ook nog een bal tegen het net te prikken, dus ze konden met een 3-0 voorsprong de rust in.
In de 2e helft probeerde Rhode er nog echt alles aan, maar onze verdediging stond als een huis. En onze spitsen kwamen prima voor de goal. Lars wist zo nog twee keer te scoren en ook Ries maakte er nog een goaltje bij. Tim Gielis rukte ook een keer mee op naar voren en met zijn sterke linker pegelde hij de bal droog langs de keeper in de goal. Tijd voor de scheidsrechter om af te fluiten en een feestje te gaan vieren. Nu op naar de finale van het district. Deze finale zal op 4 juni worden gespeeld op het sportpark in Schijndel. Wij nodigen natuurlijk iedereen uit om ons daar ook weer aan te komen moedigen. Onze E1 gaat ervoor om daar ook weer te winnen.
 
SV Lierop E1 Kampioen 2016
Boven: Maarten Vermeulen en Tom Santegoeds
Onder: Lars van Stiphout, Jeroen Santegoeds, Tim Gielis, Koen Kuypers, Ries van de Laar en Marnick Vlemmix
Op de foto ontbreekt Sjoerd van Seggelen
Lees verder
Lees minder
Inschrijven straatvoetbal nog tot 28 mei!
 
De inschrijvingen voor het straatvoetbaltoernooi zijn nog open tot en met zaterdag 28 mei. Heb jij je nog niet ingeschreven?
Doe dit dan zo snel mogelijk! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar straatvoetballierop@gmail.com met je naam, adres en leeftijd!
Lees verder
Lees minder
Reanimatieles op 15 juni!
Op 15 juni is er weer een volledige reanimatieles bij de SV Lierop.
De les vindt plaats in de kantine van SV Lierop en begint om 18:30 uur. De eindtijd is ongeveer 22:30 uur.
Het is het streven van SV Lierop om zoveel mogelijk leden te trainen en getraind te houden in deze reanimatietechnieken dus geef je op.
Er zijn voor leden geen kosten aan verbonden.
Je kunt je opgeven via huubvanlieshout@hotmail.com
Voor meer info bel 06-22785953
Lees verder
Lees minder
Teamindeling jeugd 2016/2017
In het nieuwe seizoen verandert de naamgeving van de jeugdteams.
A wordt Onder 19
B wordt Onder 17
C wordt Onder 15
D wordt Onder 13
E wordt Onder 11
F wordt Onder 9
Klik hier voor de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2016/2017.
Lees verder
Lees minder
Overlijdensbericht Theo Meulendijks
Deze week bereikte ons het trieste bericht dat ons lid Theo Meulendijks is overleden.
Theo was een van onze trouwste leden. Bijna 67 jaar lid van SV Lierop.
Binnen onze club was Theo niet echt op de voorgrond aanwezig, maar hij steunde SV Lierop sinds jaar en dag.
Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement