<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Nieuws september 2015

Nieuwe trainer/coach Lierop 2
Michael Thijs wordt de nieuwe coach van Lierop 2. Michael is oud-selectiespeler van SSE en is daar zowel trainer geweest van de A-jeugd als assistent-trainer van de selectie. Naast het coachen op de zondagen zal hij op donderdag de selectie trainen, samen met Harold van Doorn en Wilbert van de Laar.
Lees verder
Lees minder
Trainingen zijn weer begonnen!
Er zijn vanaf 24 augustus weer trainingen op De Renkant. Kijk bij het team waarbij je ingedeeld bent op welke dag en welke tijd je traint. De lagere elftallen trainen op donderdag van 19.30 - 20.45 uur.
Lees verder
Lees minder
Inloopspreekuur vanaf 2 september
Vanaf 2 september begint het inloopspreekuur met fysiotherapeut Erik Borsboom van Jeurissen en van den Ingh weer. Dit seizoen zal hij er elke dinsdagavond zijn vanaf 19.15 uur.
Lees verder
Lees minder
D'n Aftrap zondag 13 september
Komende zondag wordt D'n Aftrap gehouden na de eerste thuiswedstrijd van Lierop 1 tegen HVV Helmond.
Lees verder
Lees minder
Na 9 jaar een nieuwe website!
Gezien alle ontwikkelingen de laatste jaren op het gebied van digitalisering, was het tijd voor vernieuwing. SV Lierop is een club die mee voorop wil lopen in de juiste kwaliteit en uitstraling. Daarnaast is dit het eerste seizoen zonder onze korfbaltak. SV Lierop is voetbal.
 
En tot slot heeft onze webmaster Thijs v.d. Boomen plaatsgemaakt voor een jeugdige vervanger Ralf v.d. Laar. Thijs bedankt voor al die jaren van een perfecte invulling van onze site, en Ralf veel succes. Al deze zaken bij elkaar bepaalde dit moment van de nieuwe site. Een site waarvan op dit moment ook nog een mobiele versie in de maak is, die over een aantal weken live gaat.
 
Nieuw op de site is ook onze digitale webshop in samenwerking met sportpunt Someren en Hummel. Mochten er nog vragen of tips zijn, laat ze ons weten.
 
Bestuur SV Lierop
Lees verder
Lees minder
Verslag Lierop 4

Lierop 4 – Olympia Boys 4

Kermisweekend brengt doorgaans niet de beste wedstrijd van het seizoen voor Lierop 4. Dit jaar hebben we een van onze beste prestaties in de geschiedenis van SV Lierop neergezet. Onze tegenstander had afgelopen donderdag al afgezegd. “Het beste nieuws in jaren” aldus Bor. Daar ons team het synoniem is voor doorzettingsvermogen en teambuilding hebben we de wedstrijd alsnog gespeeld. Maar dan in de kantine. Om 12 uur floot Harry af met een ice tea, een koffie, een spa rood en toch ook nog een verdwaald biertje. De tweede ronde beloofde al meer goeds, mede doordat onze oost Europese speler Blanislav Tinus inmiddels was gearriveerd. Gastleider NAS zette het tempo alsof hij nooit was weggeweest. Zwieber had zich gister geblesseerd in de Babbelaar, gelukkig dronk Sonny voor twee vandaag: wat een aanwinst. Ook rustend lid Joost was opgetrommeld, we hadden alle zwaargewichten nodig voor deze zware kermiszondag. Piet zette rond de klok van 12 uur een sprint in, die tot laat deze avond werd doorgezet, hij presteerde op een haar na beter dan op de befaamde regenachtige zondag in maart, nog niet zo lang geleden. Zo bewees ook Geurt niet alleen op het veld goed uit de voeten te kunnen, ook aan tafel stond hij zijn mannetje. Pino was fitter als nooit tevoren, na slechts twee Foots schakelde hij al over op het bier, iets waar Tim nog iets van kan leren. Maarten zoals altijd een degelijke 7, dronk vandaag beter dan Snoepje. Die gister een keer niet door een vrouw was afgeslagen. Zoals eerder aangegeven, de beste wedstrijd die Lierop 4 ooit heeft gespeeld: de eerste, tweede en derde helft in de kantine. Compliment, dit belooft veel voor de rest van het seizoen. Zeker met Rita uit nog in het verschiet!

 
NB: Omdat er geen wedstrijd gespeeld is, staat dit verslag op de voorpagina. De overige verslagen staan gewoon op de uitslagenpagina. 
Lees verder
Lees minder
Geen training met kermis
In verband met Lierop kermis zal er maandag en dinsdag niet getraind worden.
Lees verder
Lees minder
Vrijwilligers gezocht voor het bladblazen

De herfst is weer in aantocht dus het bladruimen op het hoofdveld van SV Lierop is weer begonnen.

Omdat er wat mensen gestopt zijn zoeken we dan ook voor in de weekenden nog wat vrijwilligers.

Op zaterdag en zondagmorgen voor aanvang van de eerste wedstrijden ruimen we in 2-tallen het blad.

Gedurende de komende weken tot de winterstop gaat het dan om 3 of 4 keer ruimen per persoon.

Mocht je tijd vrij kunnen maken dan hoor ik dat graag.

Stuur even een berichtje naar peter.vanstiphout@planet.nl of bel even naar 06 – 12962914.

 

Alvast bedankt namens SV Lierop.

Peter van Stiphout

Lees verder
Lees minder
Reanimatieles
Op woensdag 30 september a.s. wordt er een reanimatieles gegeven in de kantine van SV Lierop. Door omstandigheden is er een plaats opengevallen. Wil je deze les volgen bel dan even Huub van Lieshout 06-22785953. De les begint om 18:30 uur en eindigt om 22:30 uur. Voorwaarde is wel dat je lid bent van de SV Lierop. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Lees verder
Lees minder
Rabobank Clubkas Campagne
Bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u tussen 1 en 12 oktober weer uw stem uitbrengen voor de Rabobank Clubkas Campagne.
Dit kunt u doen door naar de volgende pagina te gaan: https://www.rabobankpeellandzuid.nl/ 
Hier kunt u kiezen uit de deelnemende verenigingen die u een warm hart toedraagt. U mag 5 keer stemmen en de stemwaarde is  4 euro per stem!
Wij, SV Lierop, hopen natuurlijk op uw stem.
 
Alvast bedankt,
Hoofdbestuur SV Lierop 
  
Lees verder
Lees minder
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement